IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

20 Vapaudu synnistäTiistai 30.06.2015 17:29

Olen tutkinut perusteellisesti vastakkaista näkemystä opettavia kirjoja ja artikkeleita. Uskallan suositella sinullekin vastakkaisen näkemyksen mukaista opetusta, jotta voit itsekin todeta, ettei mikään tee tyhjäksi niitä Raamatun totuuksia joita tässä artikkelissa olen tuonut esiin. Suosittelen seuraavia opetuksia, jotka yrittävät todistella, ettei uskovainen ole lopullisesti vapaa synnistä:

Voiko uskova elää synnittömästi?
Täydellisyys ja synnittömyysoppi

Olenko harhaoppinen synnittömyysopin kannattaja?


Minua on syytetty harhaopista, nimeltä synnittömyysoppi. Tämä syytös on väärinkäsitystä ja valhetta, sillä minä olen synnittömyysopin vastustaja, enkä sen kannattaja. Synnittömyysoppi on mielestäni harhaoppi. Lue artikkelini:

Synnittömyysoppi on harhaoppi

8. Loppusanat

Ihmiset reagoivat varmasti hyvin monilla eri tavoilla tähän artikkeliin. Suurin osa varmaankin jättää sen lukemisen kesken jo alkuvaiheessa. Ne jotka lukevat KOKO artikkelin loppuun saakka, ovat ehkä vapauttavan murroksen kynnyksellä. Joku saattaa kohdata suuren "uskonkriisin" kaikkien näiden esittelemieni perustelujen keskellä. Toinen torjuu kaiken, eikä vaivaudu edes pohtimaan asiaa. Kolmas taas alkaa luoda vastapuheenvuoroa eriävän näkemyksen puolustamiseksi. Neljäs pitää minua valheopettajana ja viides kiittää Jumalaa tästä artikkelista.

Jos esittämäni väittämät eivät olisi totta, en kertoisi niistä sinulle tässä artikkelissa näin suurella ilolla ja rakkaudella. Jos huomaisin olevani väärässä väittämieni kanssa, poistaisin sivustoni ja menisin Jumalan eteen ja rukoilisin UUDELLEEN: ANNA minun tietää totuus!". En koe suurta halua väitellä ja olla oikeassa, vaan ennenkaikkea olen etsinyt Jumalan tahtoa, rakkautta ja totuutta elämääni.

Monessa uskonnossa on ymmärretty, että ihmisessä on lähtökohtaisesti jotain vikaa. Raamatussa sama ASIAselitetään lihalla, jolla on taipumus kokea synnin kiusauksia. Uskossa Jeesukseen on kyse uudestisyntymisestä, synnistä vapautumisesta. Moni uskonto perustuu tuon tilan tavoittelulle, mutta mikään uskonto ei ole saavuttanut sitä. Usko Jeesukseen on ainoa tie ikuiseen elämään. Se mitä olen saanut Jumalalta, ei todellakaan ole tämän maailman mukaista ja ihmisten mukaista.

Jotta voisit kokea ja saada tämän itsellesi, ei siihen ole olemassa mitään kaavaa. Kukaan ei voi pelastaa sinua, et edes itse itseäsi, ellei Jumala vedä sinua siihen. Se että uskot Jeesukseen, on Jumalan teko ja LAHJA sinulle, jonka Hän kokonaan vaikuttaa sinussa. Jos uskot Jeesukseen, olet yksi valituista, jotka Jumala on oman mielisuosionsa mukaan valinnut omakseen jo ennen maailman luomista. Pelastuminen on Jumalan vaikuttama mielenmuutos ja kääntymys. Siihen kuuluu synnintunto, jota seuraa syntien tunnustaminen, katuminen ja hylkääminen. Siihen kuuluu usko, jossa uskot Jeesuksen olevan Jumalan Poika, joka kärsi ja kuoli ristillä syntiesi edestä ja että Hän elää tänä päivänä. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä siihen kuuluu myös kasteelle meneminen.

Kun tämä Jumalan vaikuttama prosessi on käyty läpi, tulet KYLLÄ itse huomaamaan, että olet uudestisyntynyt. Silloin suosittelen käyttämään saamasi uuden voiman ja ensirakkauden rukoilemiseen ja Raamatun lukemiseen, jotta voisit rakentua Jumalan sanan alkeissa, vahvistua, varttua ja aloittaa hengellisen kasvun. Saat myös oppia uskomaan, että sinä voit todellakin parantaa sairaita, ajaa ulos riivaajia, kastaa vedellä ja Pyhällä Hengellä ja tehdä monia muita voimallisia tekoja Jeesuksen nimessä.

Joh 8:11 ...Mene, äläkä tästedes enää syntiä tee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.