IRC-Galleria

Joulu & muuMaanantai 05.01.2009 20:16

Joulu sujui rauhallisissa merkeissä. Aaton aatona ajoin Turusta Pirkkalaan vanhempieni luokse. Siellä autoin jouluvalmisteluissa, armottomasta flunssasta(kiitos James & Sirius) huolimatta ja pelasin veljeni kanssa Wiillä rock bandia. Aatto vierähti perinteiseen tapaan joulupuuroineen päivineen ja illalla pukki toi lahjat ja puolet yöstä lauloin Abbaa ps2 ta.

Joulupäivän vietin kotona kaikessa rauhassa perheen parissa ja Tapaninpäivänä lähdin Lappeenrantaan tapaamaan Annan isää ja tämän perhettä. Siellä vietimme mukavan viikonlopun ja nauteimme hyvästä seurasta, viinistä ja hyvästä ruoasta.

Lappeenrannasta ajoimme Nellan, Auvon, Annan ja Kallen kanssa takaisin Tampereelle ja rentouduimme Annan kanssa päivän verran ennen kuin pakkasimme taas laukkumme, tällä kertaa lähteäksemme Helsinkiin viettämään Uutta Vuotta.

Junassa lähetimme Kelmipelin profiilit pelaajille ja kaupan kautta menimme hotelli Linnaan, jossa meillä kävi niin hyvä mäihä että saatiin hotellin ainoa sviitti. Seurasi rentouttavaa yhdessäoloa viinin ja juustojen kera. Sitten menimme Helsingin kaupunginteatterille katsomaan Rebecca musikaalia ( Ostin Jamesille 2 lippua 18 v lahjaksi) ja se oli ihan mahtava. Syötiin ja mentiin, katsottiin huonoin elokuva ikinä ja nautittiin sitten sviittiin kuuluvasta kylpypaketista ennen nukkumaanmenoa.

Helsingistä palattuamme oli jälleen päivä aikaa ennen kuin meillä perjantaina oli Kelmipeli. Yövyttiin Siriuksen luona ja laulettiin karaokea siellä. Perjantaina kaupan kautta Siriuksen mökille pelaamaan yhdessä Remuksen, Lilyn, Miiran, Tuiken, Siriuksen ja Jamesin kanssa. Ja tietty meillä oli 3 koiraa jaloissa. Big D talossa oli loputtoman hauskaa ja uutta peliä odotellessa...:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.