IRC-Galleria

MARIKAE

MARIKAE

b issemestari, P ÄIVÄÄ!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mökkireissu ! Maanantai 20.10.2008 00:07

PERJANTAI:

AC/DC - Highway to Hell
("tän on pakko olla joku enne" -Mikko)

Alku näyttää hyvältä. Ihmisii valuu Kakkakeken kämpille ja fiilis on odottavan hyvä. Luultiin, että kaikki ois ihan kunnossa, ja päästäis lähtee heti ku Mikko pääsee töistä. MUTTA SITTEN; Annika saa huolestuttavan puhelun ja puhelun jälkeen selviää, että meillä ei ole toista autoa. Autoa yritetään sitten lainata tutuilta ja tunttemattomilta. Parin tunnin metsästyksen ja epätoivon jälkeen Sami saa lainattua Julin autoa. Mikko pääsee töistä ja siinä vaiheessa on porukka kasassa. Ihmiset valuu autoille ja reissu käynnistyy Lidl reissun jälkeen. Mersussa matkusti Marianne, Annika, Mikko, Marikae ja 2. Samin kyydillä tulivat Jouni, Niko, Mariina ja Mitu. Perille saapuessa mökki oli kylmä, mutta onneksi patterit lämmittivät mökin nopeasti. Ihmisillä oli nälkä, muttei voitu aloittaa syömistä, ennenkuin Nino ja Luha saapuisivat paikalle. Odottamisen tuska näkyi, ihmiset humaltui nopeasti (2,Mikko ja Jouni) ja musiikkikin puuttui vielä. Odotellessamme pidettiin hattukarnevaalit. Marianne tunsi itsensä Nuuskamuikkuseksi. Marikae napsi hianoja kuvia ihmisten temmellyksestä. Nino ja Luha saapuivat paikalle ja niin perjantai-illan grillimestari Mikko rupesi valmistamaan apetta. Ruoka meni nopeasti ja ihmiset olivat humalassa. Aamuyöllä Nino söi perhosen ja Luha lupasi hienosta suorituksesta salmaripullon (vaikkei aluks meinannu uskoa, että Nino oikeesti söi sen).

"mä uin tässä nyt kuin kala" -Niko

LAUANTAI:

MC Hammer - U Can't Touch This

Ensimmäinen herätys: Jouni tuli herättämään 2:sta (järkyttävässä jurrissa). Menestys oli sinäällään hyvä; kaikki suuttui Jounille. Seuraava herätys: Nino tulee herättämään 2:sta. Nino päättää samalla rämähtää Mariannen ja Samin seuraksi lähes tyhjälle ilmapatjalle. Marianne ärähtää kovasti Ninolle ja niin Nino poistuu huoneesta sanoen "o-ou Marianne suuttuu, nyt mä lähen menee". Kakkonen herää. Klo 09:n aikaan sankarimme Nino, Jouni, 2 ja Luha lähtivät Porvoon keskustaan. Määränpäänä oli (yllätys yllätys) Alko. Ensimmäisestä Alkosta Jouni heitettiin pihalle (syyn varmaan arvaatte) Toisen alkon luona Jouni törmää liukuoviin, mutta viinat sai ostetuksi. Kukan Jouni kävi ostamassa Mikolle, ettei Mikko olisi enää vihainen. Taikaisin tullessaan Jouni oksensi autosta jolloin kukkanenkin sai vähän väriä ja uuden tuoksahduksen. Jossain vaiheessa Jouni saa "kuningasidean" ja lähti uimaan mereen. Kakkonen tekee kaikessa viisaudessaan samoin. Tästäkin saatu kuvamateriaali on kaunista. Sitten taas grillattiin ja syötiin hyvin. Illan tullen lämmitettiin sauna johon tämä miesseurue päätti mennä ensimmäisenä. Martsu, Anski ja Marikae pelailivat sisällä korttia, ja Menomakkara istui heidän seurassaan. Marikae pihtaili, mikä yleensä johti siihen, että hän hävisi. Joukko alastomia miehiä juoksi tällä välin ulkona. Kakkonen päätti ottaa vähän lepoa alasti sielä ulkona. Tuli taas otettua kauniita kuvia... Uskokaa ihmeessä. Sitten olikin jo tyttöjen vuoro mennä saunaan. Seurasi yllätys; äijät olivat päättäneet leikkiä vähän vesisotaa, minkä seurauksena tytöille oli enää liru kylmää vettä! ETTÄ KIITOS ETTÄ! Kun tytöt olivat saunassa, Kakkonen ja Jouni riiteli ja 2 heitti Jounia pastillipullolla päähän, jonka korkki oli tottakai auki. Seinille ja lattialle ja patjalle roiskui. Mikko oli vihainen. Jossain vaiheessa Mikko kuitenkin leppyi ja kaikki oli kivasti. Luha ja Nino riiteli kanssa. Tuli myöhä, grillattiin jälleen (tälläkertaa grillimestareina toimivat Mitu ja Martsu) ja syötiin. Ihmiset rupes menee nukkumaan. Mikko otti vähän lepoa isossa tuvassa, muttei ihan nukkunut. Annika päätti mennä herättämään Mikon, että ne pääsisivät molemmat nukkumaan siitä omaan sänkyynsä. Musiikki ei soinut ja oli muutenkin hiljaista. Annika herättelee Mikkoa:
"Mikko, meetkö nukkuu tonne meijän sänkyyn?"
"Mä kuuntelen tän eka loppuun"
Seuraa syvä hiljaisuus, jonka jälkeen naurua. Mikko liikuttelee käsiään _MUSIIKIN?_ tahdissa.
"Kuuntelet minkä loppuun?" Annika kysyy.
"no tän" Mikko sanoo ja jatkaa käsien heiluttelemista. Ihmiset nauraa.

SUNNUNTAI:

Three Days Grace - Get Out Alive

Aamu sarastaa, ihmiset heräilevät. Kakkonen riipasee kännin päälle. Ihmiset hajoavat. Kakkonen sammuu, herää, sammuu, herää.. Olo on koomainen, ihmiset siivoavat ja pakkaavat, nauravat toisten ja omien kohellusten määrää. Kuvia napsitaan ja Marikae kirjottelee tarinaa. Tiskit tiskataan (TULIKUUMASSA VEDESSÄ :<) ja kaikki odottavat pääsevänsä kotiin suihkuun. Kuskit kiistelevät siitä, että kuka joutuu ottamaan kännisen 2sen kyytiinsä. Tunnelma on väsynyt, mutta kotimatka alkaa. Mariannen kyydillä tulivat Annika, Mikko, Mitu ja Marikae. Samin kyytiin menivät Niko, Martsu ja 2. Ninon kyytiin menivät siis Jouni ja Luha. Mariannen päähän rakennettu navigaattori oli jälleen epäkunnossa, mutta onneksi Mitu oli neuvomassa Mariannea. Kotiin päästiin lopulta ja olo oli mainio.

KIITOS NÄKEMIIN AAMEN JOS JOTAIN UNOHDIN NII KERROPPA !

- MARIKAE
(peeäs; kiitokset itsestään tyhjentyvälle ilmapatjalle selkäni rikkomisesta. kiitokset mariannen mersulle <3. kiitokset teille hyvät kanssaoleilijat, olitte humalassa <3. kiitokset pelikorteille.)
(peeäs kaks; toi silmänkuva tässä tekstissä tähän liitettynä kuvana on omistettu Ninolle koska Nino kertoi myös kuvanneen joskus silmiä. MOI)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.