IRC-Galleria

MARIKAE

MARIKAE

b issemestari, P ÄIVÄÄ!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

HOomentaa! :DTorstai 21.12.2006 11:31

Istun iskäl, juon kahvii, dataan ! :>
Sain tänää aamul dösäs taas yhe piirustuksen valmiiks, ja en oo ylpee. Oisin halunnu, et ne värit ois ollu toisel taval tos.. Vahvemmat ja sillai joo.. :S Se o tollane et siin o jonku akan pää, jol pellemaski, sit sen loppuruumis o vaihdettu koirankehoon ja sit tos tollaset liekit takan!

Oon iha hileis hemmetti ;S Tein nääs Hanna-opelle joulukortin viimeyön! :> ainii on tol mu piirtämäl akal jotku pirunsarvetki. Ainut mikä puuttuu o pippeli. JOo siit tuli taas mielee et sil o parta sil naisel.

Pelkään pellei ja parrakkait naisii ja koirii!

RRÖÖKKKIIII! En tarvi. Ei tee mieli. Lähetin vähä aikaa sit maikalle viestin jos kysyin et monen aikaa mu kannattas mennä sinne, eikä se oo mulle vastannu, nyyh! :<

Ei oo muute yhtää joulufiilis ei.. Ostin Jontule joululahjan,mut ei se siit salee tykkää,koska se o aik vitu kehno! ;<< Tai ei oikeesti oo,mut öö. en tajuu! Sit ostin tonne kouluuki tollasen E;l alkavan 2euron lahjan jee. Hiiittoooo! Kahviikahviikahvii! :p

Kelatkaa tää; Te seisotte keskellä tietä, ja sit näätte vanhan ladan,joka ajaa alle 20km/h. Teil o tasan kaks vaihtoehtoo jotka on a)te meette pois tieltä b) te jäätte siihe. Mitä teet?
a) kaikki o hyvi
b) suutun teille,koska lada saattaa mennä rikki! :<

Ei pepu! Mul o oikeesti tylsää nänänää! oon friikkimo!

<3;l MARIKAE`nne<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.