IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

Pohdintaa...SADASFDjgojGJREJO!11!1!Maanantai 20.02.2012 21:52

Päivi Räsänen höpisee jotain anniskeluajan rajoittamisesta ravintoloissa.

Mää olisin itte ainakin valmis rajoittaan ton viinan myynnin vaikka kello kahteen, mutta itse ravintolat sais pysyy auki vaikka aamu seiskaan. Tai ympäri vuorokauden.

Kuvitelkaa semmosta bilekulttuuria suomeen, missä perjantai iltana ulos lähdetään nauttimaan musiikillista antia, nauttimaan artisteista, eikä sen takia että vittujee vedetään perseet, juodaan kaikki raadetut rahat kurkusta alas, tapellaan puolison kanssa, petetään puolisoo, lyödään kavereita, lyödään tuntemattomia, hajotetaan kaverisuhteita, joudutaan putkaan, tehdään itestä aivan helvetin totaalisia idiootteja.

Kuin helmi olis oikeesti olla ravintolassa tietäen, että viimestään kello 2 noi idiootit joutuu lopettaan juomisen, ja suurimmat idiootit katoo koko paikasta. Kello 2 alkais ne oikeet bileet. Ravintelissa olisivat vain ne ihmiset jotka ovat tulleet pitämään hauskaa, ei tarvis kärsiä itseensä ja elämäänsä pettyneiden ihmisperseiden egontyydytystoimenpiteistä johtuvaa yleistä haittaa. Sehän on selvä, että kun suomalainen känniurpoidiootti näkee jonkun ihmisen pitämässä hauskaa vapautuneesti, urpo suuttuu. Totta vitussa. Mulla ei oo noin hauskaa niin ei oo tollakaan syytä olla:

"vittuako sää virnuilet?"
"- koska mulla on hauskaa."
"VITTUILEKSÄÄ?!"

Oikeesti miksi noita idiootteja ei saa puukottaa? Mää niin mielelläni "virnuillen" viiltäisin kurkun auki noilta saatanan idiooteilta.

Ja hassujuttu, että näitä idiootteja näkee ainoostaan alkoholinvaikutuksen alaisena. Siis jos meet arkiviikolla tapaan samaa ihmistä, niin se on korkeintaan hölmö oman elämänsä tyydyttämättömyydestä inisevä normaali suomalainen. Joka sitten kännissä purkaa turhautumisensa ekaan ihmiseen joka näyttää nauttivan elämästään myös viikonloppuisin.

Mää haluun viiskytäluvun kabaree meiningin takas jossa juopporenttuja vedettiin surutta turpaan eikä kukaan kattonu pahalla muutaku sitä renttua.

Huhhei.. Joo helpotti taas hetkeks, hei suomalaiset ootte suurin osa aivan käsittämättömiä idiootteja. Käykää joskus muuallakin kun kanariansaarten suomibaarissa. Helvetti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.