IRC-Galleria

Metz^^

Metz^^

(MurderousMaria)

Selaa blogimerkintöjä

FAKEMaanantai 11.07.2011 04:41

Oon useinkin miettinyt mitä joku saa irti kokonaisen profiilin feikkaamisesta. Näitä tapauksia on tullut usein vastaan, omia ja kavereidenkin kuvia on kopioitu ja luotu random profiili, jonka takana voi elää vaikkapa seppo 55v verkkopaidassaan, muna kädessä.

Kyllähän mä sen tiedostan, että jos ite laitan kuvani nettiin - se on mun päätös, eikä kuvaa välttämättä saa enään ikinä pois netistä. Mua ei siis varsinaisesti haittaa kuvien leviäminen, vaan se, että miks jonkun pitää elää nettielämäänsä mun tai kenenkään muunkaan kuvien kautta?

Joko on todella suuri itseinho tai muutenvain sairas mieli.
(Moni näistä feikkaajista tuntuu myös olevan erittäin yksinkertaisia tapauksia. Tulee vissiin yllätyksenä, että profiili huomataan feikiksi kun yrittää kopioida esim. tunnetuimman ruotsalaisen blogaajan kuvia, tai kenties jenkkilän scenetyttöjä jotka on jokainen nähnyt netissä jo satoja kertoja?)

Hyvänä esimerkkinä siiitä, kun juttu lähtee lapasesta; Neiti x joka esiintyi netissä vuosikausia erilaisilla nimimerkeillä. Teki tuttavuutta mulle ja monille tutuillekkin. Tästä neiti x:stä pidettiin, mukava misu.
Se erehtyi joskus antamaan puhelinnumeronsa pääprofiilillaan. Sitten toiselle kaverille eri profiililla saman numeron. Ei vissiin laskenut mahdollisuutta että nää tyypit, jolle anto numeronsa, tuntee toisensa. 1+1 johti siihen, että kaikki sen feikkiprofiilit katosi hiljalleen netistä ja taisi kyseinen henkilö mennä häntä koipienvälissä häpeämään.
Mietin vain edelleen, että tästä ihmisestä tosiaan pidettiin, mulle on ihan sama miltä kyseinen henkilö _oikeasti_ näyttää, tai vaikka se oliskin se seppo 55v, jos juttu luistaa noinkin hyvin niin mitä voi olla ihmisen päänsisällä pielessä, ettei voi esiintyä omana itsenään? Vai pystyykö joku luulemaan oikeasti kaikkien olevan liian pinnallisia tutustumaan siihen sisempään ellei ole nätti?
(Neiti X, jos satut lukemaan tämän tekstin, et edelleenkään vastannut viimeiseen viestiini..)

Itse olen irc-galleriassa sekä facebookissa.
Galtusssa vain tällä nickillä ja fbssä oikealla nimelläni.
Jos tulee vastaan muita, niin olisin kiitollinen ilmoituksesta. On näitä ollut aina sillointällöin ja pyrin saamaan feikit bannattua/poistettua.




EDIT:// Sama henkilö jaksaa jatkaa
uusi feikki profiili

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.