IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu ^_^Perjantai 07.02.2014 18:54

jee viikonloppu :) lähdin poikaystävän luokse. rentoutumaan. Eilinen ilta oli taas ikävä. meinasin saada taas kohtauksen,itkin ja mua oksetti. kun olin itkenyt ja rauhoittunut niin otin medipamin ja kävin nukkumaan. Aamulla oli aika väsynyt olo. Mutta olo taas parempi kun on saanut itkettyä paskat ulos. Nää mun menkat on aina tätä. skitsofrenia ja menkat. loistava yhdistelmä. ja yhtä helvettiä.
Tuli tänään kaupasta ostettua ruokaa,kasa suklaata. mitkä syön kohta..ja siiderii sekä lonkeroo. juon ne huomen illalla. ja totta kai papereita kysyttiin kun ostin juomat. Huomenna tulee taas putous mikä pitää katsoa :D jee. kohta alkaa lemmen viemää. näkee myös tänään taas salkkarit kun eilenä en nähnyt. kun kävin eilenä psykologilla niin juteltiin enimäkseen mun alkoholin käytöstä :D repesin siinä kohtaan ja sanoin että alkoholi on mun ainoa pahe.
ja siitä kesskusteltiin että paljonko tulee joutua kerralla. sanoin että yleensä juon vaan ne neljä juomaa kerralla. siiderii ja lonkeroa. Mä en tykkää punaviinistä tai kaljasta. sanoin psykologille. Mutta oli kyllä mielenkiintoinen keskustelu pakko myöntää. ja se psykologi tuntuu tosi rennolta tyypiltä. sitten me vielä puhuttiin että mitä mä teen silloin jos mua alkaa ahdistaa. sanoin että itken, otan medipamin tai juttelen jollekkin.
se keskustelu kesti noin 40 minuuttia. seuraava aika on kolmen viikon päästä. Kävin apteekissa tänään niin sain kaksi pakettia
Escitalopram actavis masennus lääkettä. kun menin kassalle niin myyjä huomasi mun takin ja sanoi että onko toi desigual merkki takki? sanoin että joo on :D kallis oli sanoin sille. Aloin myös käyttämään mun uutta laukkua minkä ostin tuossa pari viikkoa sitten. siinä on kyllä monta taskua. ihan hyvä vaan.^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.