IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vihreä minttu tee :3Maanantai 10.02.2014 17:01

Maanantai päivä on mennyt kivasti :) kävin kylillä ja ostin liptonin vihreä minttu teetä ^^ keitin sitä juuri. Tänään taas kuntosalille illalla.
Menkat alkoi eilenä. ihan hyvä vaan. En ole onneksi raskaana :D
Tänään voi sitten salilla purkaa paineita. En ole kerennyt pestä verkkaireita mutta kyllä ne vielä menee vaikka ovatkin likaiset.
pesen ne sitte vaikka huomenna. Lauantaina on pippalot. Tekisi mieli käydä ostamassa jotain päälle pantavaa. jos vaikka seppälästä löytyisi jotain kivaa. pitää katsoa jos vaikka torstaina kävisi seppälässä. Taas yksi hyvä syy shoppailla :D Ai niin joo. laskut pitäisi maksaa. Teen sen huomenna. Animeakin pitäisi katsoa. nyt aloitin katsomaan sen nimistä kuin "Nisekoi" yhden jakson oon katsonut. olisin katsonut loput jaksot viikonlopun aikana, mutta netti oli ihan hemmetin hidas eikä se ladannut videota kunnolla. jos vaikka nyt toimisi :3 Tällä hetkellä seuraan viittä eri anime sarjaa. ne ovat: "Nisekoi","Mikakunin de shinkoukei","Nourin", "Sakura Tirck" ja Chuunibyou demo koi ga shitai! Ren". Ainakin on katsottavaa ^^ ja vielä olisi monta muutakin katsottavaa mutta katson ne myöhemmin. keskityn nyt näihin. pitäisi käydä joku kerta lahdessa tuolla puolenkuun pelit liikkeessä. jos sieltä löytyisi jotain manga kirjoja mitä voisi alkaa ostamaan ja keräilemään. voi vistit mä haluisin noi "Chobits" mangat. se anime on paras. :D pitäisi katsoa se joskus uudelleen.
ja olisi monta muutakin animea mitä voisi katsoa taas uudestaan ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.