IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hammaslääkäri aamulla.Keskiviikko 12.02.2014 17:01

selvisin aamulla hammaslääkärissä. paikkasivat yhen ison reiän mikä oli tullut tonne ylä hampaaseen. operointi kesti puolituntia. poran ääntä oli kiva kuunnella. ihanaa. Nyt ei tarvitse käydä vuoteen hammaslääkärissä :D lasku tulee perässä. sanoivat että mun pitäisi syödä päivittäin fluori tabletteja. totesin että ei kiitos. Mä oon hirveän huono syömään niitä. Eilen illalla en meinannut saada unta kun jännitti toi hammaslääkäri. ja aamulla oli semmoinen olo ettei haluaisi nousta sängystä. En ottanut medipamia aamulla. aamu lääkkeet otin ja totesin että kyllä mä selviän.
Tänään meen taas kuntosalille. oon nyt taas innostunut siitä. viimeksi meni oikein hyvin. tuli hikoiltua. ja tein isoimmilla painoilla.
syön nyt oikeen hyvin niin jaksaa sen tunnin siellä. otan nyt vaan pelkän vesipullon. yleensä juon juomana kivennäisvettä. Mutta tällä kertaa pelkkää vettä. salkkarit pitää katsoa taas tänään koska se jäi aika pahaan kohtaan. Huomenna katson aamupäivällä lemmen viemää uusinnan koska en näe sitä tänään.
Mä mietin noita pippaloita että pitäisikö siellä juoda vai olla ottamatta yhtään mitään. No,tässä on vielä aikaa miettiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.