IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kohta olisi taas viikonloppu.Torstai 13.02.2014 14:21

kohta olisi taas viikonloppu. Nää päivät menee äkkiä. aamu on menny siivoillessa ja lemmen viemää katsoessa. kohta pitää lähteä kylille asioille. Tänään ei tapahdu mitään erityistä. illalla tosin olen kavereitten kanssa. yksi kaveri tulee mun luo katsomaan lemmen viemää, ja meen sitten myöhemmin illalla toisen kaverin luokse katsomaan salkkareita. ihan kiva lähteä kohta tonne ulos. saa raitista ilmaa samalla. Tänään ajattelin katsoa "Nisekoi" animea.
pari jaksoa on jäänyt katsomatta. Eilenä illalla mulla oli tosi väsynyt olo. En kauheesti jaksanu tehdä paljoa salilla tällä kertaa. No maanantaina taas :) uni kyllä tuli heti kun meni sänkyyn eilen illalla.
Mun hammas ei ole onneksi kipeä mikä paikattiin.
päätin etten juo tällä kertaa siellä pippaloissa. Mietin sitäkin että pitäisikö lähteä edes sinne.. no onhan tässä vielä pari päivää aikaa miettiä. Eilenä oli semmonen fiilis etten mene. toi olo tila varmaan johtui siitä että olin väsynyt. Nyt on taas semmoinen olo että voisi ehkä lähteä sinne..argh! vaikeita päätöksiä. Nyt yritän vaan elää tässä hetkessä ja päivässä. En ajattele nyt sen enempää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.