IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vääksyyn.Lauantai 01.03.2014 13:53

Tänään olen lähdössä vääksyyn :) tapaamaan yhtä vanhaa kaveria.
ei olla nähty pitkään aikaan. olen menossa orimattilan linja auto asemalle mistä se mun kaveri hakee mut autolla. Tuun sitten illalla takaisin orimattilaan.
Eilenä tuli valvottua yhteentoista asti illalla. katsottiin kaverin kanssa se teemu selänne leffa ja kumman kaa. Heräsin tuossa tunti sitten. oli ihanaa nukkua pitkään. Tänään taas valvotaan :D ja huomenna nukutaan pitkään. En kauheasti pystynyt katsomaan animea eilenä animeultima sivulta koska netti oli jälleen tajuttoman hidas. Mun koneella on tosin yksi anime sarja minkä voisi katsoa. sitä on 26 jaksoa. En ole onneksi miettinyt kauheasti ensi viikon maanantaita. kun on se hoito neuvottelu missä tapaan sen lääkärin.
hyvin se varmasti menee. onneksi on vasta lauantai.
Ensi viikolla tulee taas rahaa. tekisi niin mieli hieman shoppailla. ostaa jotain kivaa. tosin kun miettii niin en tarvitse oikeastaan mitään. Ehkä enemmän sukkia :D Mulla on jo kauheasti laukkuja ja vaatteita. kenkiäkin löytyy. suunniteltiin mun parhaan kaverin kanssa että pidettäisiin shoppailu päivä lahdessa. kierreltäisiin kaikki kaupat. syötäisiin siinä samalla ja jatkettaisiin shoppailua. pitää tehdä niin joskus joku viikonloppu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.