IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

apuaaa.Sunnuntai 02.03.2014 13:39

apua. huomenna on maanantai..mutta kyllä mä selviän siitä hoito neuvottelusta. se on yhdeltä. mä oon aina kauhea jännittäjä.
Mutta nyt keskityn tähän päivään. poikaystävä on ehkä tulossa tänään käymään :) pyykkiä pitäisi pestä mutta ei vaan jaksa. Tiistaina mulla on verikokeet aamulla. oikea tyyppi voitti putouksessa :) harmi että se oli viimeinen jakso. olisi saanut mun puolesta jatkua.
taas tää viikonloppu on mennyt nopeasti. Ainakaan ei ole ollut tylsää :)
Huomenna taas kuntosalille kuntoilemaan. pitää kaupasta ostaa kivennäsvettä juotavaksi sinne. Tänään voisi joo käydä kaupassa.
Animee voisi taas katsoa tänään jos vaan se animeultima sivusto toimisi. Eikä olisi hidas. perjantaina yritin katsoa mutta siitä ei tullut mitään koska netti yhteys oli hidas. Eikä video ladannut kunnolla. Ärsyttävää. no toivotaan jos se nyt toimisi :3 Eilenä joo näin yhden vanhan kaverin. oli ihan kiva nähdä pitkästä aikaan :) sain siltä lahjaksi "painajainen puntarilla" syömishäiriö kirjan ja toffifee suklaata.
se kirja on varmaan mielenkiintoinen. pitää lukea. siitä voi olla myös apua. siinä kirjassa on syömishäiriöt ja niiden ehkäisy.
Mun herpes huulessa alkaa paranemaan. nyt siinä on vaan rupi. aika ruman näköinen :D mutta ei se kauheasti nyt ärsytä. kyllä se menee pois. En ole jaksanut ostaa mitään rasvaa siihen. Ai niin joo. se hammaslääkäri lasku pitää maksaa..en ole muistanut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.