IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin meni :)Maanantai 03.03.2014 16:52

se hoito neuvottelu meni hyvin. jännitin ihan turhaan. lääkäri vaikutti ihan ok tyypiltä. keskustelussa oli mukana myös psykologi ja mun oma tuki henkilö. puhuttiin mun voinnista,syömisestä,psykoottisista kohtauksista,milloin mulla on vaikeaa. sanoin että mun menkat on aina yhtä helvettiä. ja silloin saattaa tarvita rauhottavia. puhuttiin myös miten noi syömiset on mennyt. sanoin siihen että välillä on sellaisia päiviä että ruoka maistuu ja välillä sellaisia ettei maistu. sanoin myös että mulla on välillä silleen että näännytän itseäni. on nälkä mutta ei huvita syödä. tai halua. sanoin lääkärille että mun paino on noussut ja veren paineetkin ovat olleet hyviä. kerroin lääkärille myös että ketä ihmisiä kuuluu mun elämään,mitä harrastan.. Mulla oli muuten punnitus tänään. 52,7 kg. noin kilon on noussut.
tänään mulle on kyllä ruoka maistunut ja viikonloppunakin on tullut herkuteltua. toivottavasti ruoka maistuu myös nyt tällä viikolla.
En yhtään ihmettele jos mun paino saattaa tippua.
nyt kun on ollut taas vaikeaa. Tämmöistä mun elämä on. välillä on hyviä kausia,välillä huonoja. Onneksi mun elämässä on monta tärkeää ihmistä jotka tukevat minua :) kaverit,poikaystävä,perhe..
seuraava hoito neuvottelu on syyskuussa. siihen on onneksi vielä aikaa :) tämän päivän loppu suunnitelmat on mennä kuntosalille,skypettää poikaystävän kanssa, ja kaverin luokse katsomaan illalla salkkareita,uusi päivä ja poliisit ^^ Huomenna on taas verikokeet päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.