IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Torstai :)Torstai 06.03.2014 14:39

Eilinen shoppailu päivä meni kivasti :) mulla meni vaan 50 euroa :D ostin H&M liikeestä yhden turkoosin paidan missä lukee "Naughty Nice"
maksoi vaan 10 euroa. ja Anttilasta ostin Girls sarjan ekan ja toisen tuotantokauden. siellä oli myös Guess liike. sain hillittuä itseni. En ostanut uutta Guess laukkua :D Mä vaan ajattelin että en mä nyt vielä tarvi uutta Guess laukkua koska ostin semmoisen vähän aikaa sitten.
Mä kokeilin myös seppälässä yhtä vaaleaa nahkatakkia. Mikä oli todella hyvän näköinen. olisi maksanut vaan 60 euroa. Mutta siinä mä taas totesin että en mä tarvi. Mulla on aika paljon nahkatakkeja :D
sitten mä näin aivan ihanat pinkit kengät. sovitin niitä ja pystyin jopa kävelemään niillä. nekin maksoi vaan 60 euroa. Mä olin siinäkin epä varma joten en ostanut. Nyt kun miettii niin ainakin mulla on sitten siideri ja lonkero juoma rahat kun tuolla ei rahaa kulunut kauheesti :D
Huomenna on perjantai :) yay ^^ odotan innollla :) näen poikaystävää. voi olla että tulee taas juotua :D hassua. Menkat on kohta ja mulla ei ole onneksi vielä tullut ahdistavaa oloa. tai että pinna olisi kireällä. varmaan se helvetti alkaa viikonlopun jälkeen. odotan innolla..Tänään voisi vähän katsoa sitä Girls sarjaa. Että onko se millainen. varmaan ihan hyvä. Mun yksi kaveri tulee illalla taas kylään. katotaan lemmen viemää ja juodaan teetä. Rentouttavaa. ^^ Ai niin. pitää katsoa onko tullut uusia anime jaksoja tällä viikolla. voisi sitten niitä katsella viikonloppuna :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.