IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Naisten päivä.Lauantai 08.03.2014 16:30

Naisten päivä :) oon poikaystävän luona tän viikonlopun. Mulla on kyllä ihana mies. poikaystävä osti mulle pari suklaa levyä ja sipsiä. En ostanut ollenkaan alkoholia. Mulla on taas ollut näitä vatsa kipuja.
kattoo joku toinen viikonloppu kun vatsa on parempi. ihanaa kun aurinko paistaa :) on ihanan lämmin vielä. kesää odotellessa.
Tää viikko on mennyt ihan mukavasti. odotan taas kovasti sitä päivää kun menkat alkaa ja on paska olo. No onneksi pääsee kuntosalille alku viikosta. pääsee purkamaan vitutusta. ai niin. animet pitää katsoa. uudet jaksot. varmaa katson ne tänään. illalla pitää katsoa toi putouksen unicef ohjelma. pakko nähdä antsku. :D
Maanantaina pitää maksaa kaikki noi laskut. rahaa tuli taas eilenä.
sitten kun saa laskut maksettua niin näkee paljon jää tilille rahaa.
varmaan ihan kivasti. ihanaa kun on viikonloppu niin voi herkutella. Eilenä tuli syötyä taas kauhee kasa suklaata. niitä on vielä jäljellä.
illalla syön sipsii. ja juon limua alkoholin sijasta.
no ainakin rahaa taas säästyy kun ei ostanut siiderii ja lonkeroo.
ajattelen taas positiivisesti. Eilen illalla katoin taas kumman kaa. niin paras ohjelma. tuli taas naurettua. sinkku elämää en jaksanut katsoa mikä tuli tuon jälkeen. Tänään taas valvotaan. ja huomenna nukutaan pitkään :) viikonloppu on paras. syöminen on taas tuntunut helpolta. söin tuossa hetki sitten kana kolmio leivän. nams.
ja join vihreää teetä. mintun makuista. sitten kun tulee taas nälkä niin jääkaapissa on mikro ruokia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.