IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mangaa :3 ja kuvia.Maanantai 10.03.2014 13:55

se olisi taas maanantai. ajattelin lähteä käymään kylillä. siellä on niin hyvä ilma kävellä. voisi pyörähtää ehkä samalla seppälässä.
kivennäisvettä voisi ostaa. koska olen illalla menossa taas salille kaverin kanssa. pitäisi tiskata. mulla on kiva tiski vuori. ja muutenkin pitää vähän siivota keittiötä. yhden asian unohdin poikaystävän luokse.
Mun suklaa levyt mitkä sain siltä :D laitoin sille viestii että ne jäi ja että ei saa syödä niitä. no,varmaan saan ne sitten kun seuraavan kerran nähdään. :) Tuli tuossa viime viikolla ostettua Mirai Nikki mangan eka osa. se on suomeksi. En ole vielä sitä animee katsonut. sitten mulla on koneella se alkutunnari. jostain latasin sen. muistaakseni youtubesta ja muutin sen mp3 muotoon. jos toi manga on hyvä niin aijon kerätä kaikki osat. pitäisi myös ostaa tuo "Magic knight Rayearth" toinen manga osa mikä on tullut myyntiin. voisi tänään ostaa sen. kun niitä tulee kolme osaa niin ajattelin kerätä ne :) Mulla on olo huoneen seinällä sen sarjan juliste mikä tuli kerran yhdestä animelehdestä :) Mä haluisin enemmän noita animejulisteita seinille.
Mun olo huoneen seinillä on final fantasy 7 sarjasta hahmojen kuvia. ja sitten siitä advent children leffasta kuvia. sitten on kuvia Neon Genesis Evangelion sarjasta, Alucard kuvia hellsingistä..ja jää kaapin ovessa on vincent valentine ja cloud :) Mun makuu huoneessa ei ole mitään kuvia seinillä. pitäisi varmaan ostaa uusi päivä peitto ja verhot. Mun makuuhuone on aika punainen. pitäisi kyllä sisustaa uusiksi ^^ hieman vaihtelua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.