IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

:))Keskiviikko 18.06.2014 13:39

vatsa on paljon parempi. nyt on hyvä olla :) onneksi parani ennen juhannusta. tänään olen menossa kauppa keskus karismaan yhen porukan kanssa. yritän olla ostamatta mitään. tai ehkä jotain pientä..pitää katsoa :D yritän hillitä shoppailu himoni. en saisi nyt kauheasti tuhlata. argh. no sen näkee sitten.
olo tila on hyvä :) ei ahdista mikään. ruokakin varmaan alkaa taas maistua. pitää käydä huomenna apteekissa hakemassa leponexia.
ennen viikonloppua. on sitten lääkkeitä.
saa nähdä koska näen poikaystävää seuraavan kerran. varmaan ensi viikolla. poikaystävä lähtee huomenna reissuun.
mutta. onneksi voidaan vielä skypetellä tänään ja sitten soitellaan juhannuksena. ikävä tulee. mutta ei sille voi mitään.
pitää käydä katsomassa pankin sivuilta että paljonko mulla on rahaa.
ensi viikolla pitäisi tulla yli sata euroa joka menee sitten yhteen laskuun. tuntuu nyt oudolta kun ei tule salkkareita. niitä on sitten kiva katsoa pitkän tauon jälkeen. odotan myös innolla vain elämää uutta kautta. se on varmasti hyvä :) tänään voisi katsoa animea kun tulen sieltä karisma reissulta. nyt olisi taas katselu fiilis päällä :)
aijon ottaa kannettavan mukaan kun lähden porukoille viettämään juhannusta. katson vaikka animea jos tulee jossain vaiheessa tylsää.
aijon ottaa manga kirjoja mukaan. on sitten lukemista :3 aloitin lukemaan "Fushigi Yuugi" mangaa alusta. mulla on kaikki osat.
on kivasti luettavaa. aijon jossain vaiheessa alkaa lukemaan ranmaa alusta. ensin luen Fushigi Yuugin.
pitäisi taas laskea että monta manga kirjaa mulla on. lasken sitten kun jaksan :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.