IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rauhallinen olo :)Perjantai 04.07.2014 17:22

se olisi jälleen perjantai. olen nyt tosiaan viikonlopun täällä orimattilassa. pelasin äsken mölkkyä parin asukin kanssa toiminta tunnilla. ja kävin psykologilla aamulla. hyvin meni keskustelu.
puhuttiin mun olosta mikä on menkkojen aikana. kuinka paljon tulee syötyä rauhottavia, miten syöminen on mennyt, ja hyvistä asioista myös puhuttiin kuten ystävistä ja pari suhteesta.
se keskustelu kesti puolituntia. seuraava käynti on elokuun puolella.
tänään olisi vielä ohjelmassa kaupassa käyminen, aijon ostaa jotain hyvää. varmaan suklaata. ja kaveri tulee illalla kylään taas katsomaan lemmen viemää.
eilenä sain vihdoin ja viimein itkettyä. nyt ei ole enää kireää oloa.
ja en tarvinut mitään rauhottavaa tuohon oloon. selvisin ilman sitä. mikä on vaan hyvä. rahaa oli tullut tänään onneksi.
poikaystävä on varmaan huomenna tulossa käymään. tarjoan pizzan sille :) ostetaan taas jotain mässyy ja katellaan leffaa.
aijon ottaa rennosti tämän viikonlopun. aijon nukkua pitkään, valvoa myöhään, käyn kaverin kanssa lenkillä, olen koneella katsoa vaikka true bloodia. olen kohta saanut katsottua ekan kauden.
ihanaa kun ei ole kiire minnekkään. voi ottaa rennosti :)
ruokakin on maistunut tänään. söin jopa välipalan. veren paineet on ollut aika alhaiset. ja vähän on huimannut. mulla on aina ollut alhaiset veren paineet. tekisi niin mieli käydä seppälässä mutta päätin että nyt en osta mitään muuta kun sen puhelimen.
mun paras kaveri lähti mökille viikonlopuksi. näemme taas sunnuntai iltana. sanoin sille että nauttii olosta siellä ja että ollaan yhteyksissä. tänään voisi pestä pyykkiä. käyn kohta katsomassa onko kone vapaa. sitten ei tarvisi viikonloppuna pestä.
tänään on hyvää ruokaa päivällisellä. ranskalaisia ja jauheliha pihvejä. lähden sitten pyörällä ruoan jälkeen kauppaan.
pitäisiköhän tänään katsoa animea? voisi katsoa toradoraa tuossa illalla :) ennen kun menen nukkumaan. telkasta ei illalla paljon tule mitään. paitsi lemmen viemää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.