IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi puhelin :)Tiistai 08.07.2014 13:47

tänään olen menossa poikaystävän kanssa ostamaan mulle uutta puhelinta. tarkoitus olisi hankkia samsung trend plus puhelin. jos sitä ei ole niin sitten joku toinen. voi olla vähän kalliimpi. aijon hankkia siihen samalla uuden halvan liittymän. ai niin. pitää käydä pankin sivuilla katsomassa että paljon mulla on sitä rahaa.
puhelimeen menee se noin yli sata euroa.
odotan innolla jo sitä puhelinta. aijon tilata myöhemmin netistä siihen hienon suoja kuoren. ne ei ole kamalan kalliita.
vitsi että on kuuma. pitää varmaan taas laittaa jotain aurinkorasvaa.
jos menen ulkoilemaan. poikaystävä on tulossa taas moottoripyörällä mun luokse. pääsee kyytiin :) eilenä aloin katsomaan noita uusia anime sarjoja. löysin muutaman mielenkiintoisen sarjan.
mitä alan seuraamaan. animet ovat: "Gekkan shoujo", "tokyo ghouls"
"pri para".. yksi anime mitä kans katsoin oli "Rail warss" sitä en varmaan ala katsomaan. mutta ainakin löysin muutaman ja lisää sarjoja on varmasti tulossa.^^ on taas katseltavaa.
eilenä lueskelin mirai nikki mangaa. tänään voisi varmaan katsoa toradoraa. jos jää aikaa tänään. mun pitäisi siivota tätä mun kämppää. vaikka ruoan jälkeen on sitten energiaa.
kiva tiski vuori mulla. meillä on nyt kalaa ruokana ja illalla pinaatti keittoa. ihan syötäviä ruokia. tänään voisi kaupasta hakea kivennäisvettä kun on lämmin. varmaan käydään poikaystävän kanssa kaupassa. ihan mukava päivä luvassa :) illalla taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.