IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

puhelin! ^_^Keskiviikko 09.07.2014 18:35

tuli käytyä messilän rannalla karissimo porukan kanssa. oli todella kuuma. onneksi laitoin hyvin aurinko rasvaa etten palanut. oltiin joku tunti siellä. vielä pitää varmaan käydä robbarissa ostamassa juotavaa.
kivennäisvettä. sain eilenä sen uuden puhelimen. :) samsung trend plussan. mustan värisenä. sitten hankin siihen violetin suojakuoren.
maksoi yhteensä 130 euroa. ja sellainen liittymä mikä maksaa vaan 15 euroa kuussa. saa puhua ja tekstata rajattomasti.
sitten sain siihen puoleksi vuodeksi ilmaisen matka tv:n. pystyy katsomaan televisio ohjelmia kännykän kautta. en ole vielä kauheasti testannut sitä. mutta siinä olen tyytyväinen että sillä pystyy katsoo animee ja lukea mangaa :) latasin siihen myös pari roolipeliä mitä voi pelata. ihan mahtava puhelin. ja youtube videot näkyy todella hyvin :)
ai niin sain tietysti netin tähän mun puhelimeen. tietysti xD
aijon vielä hankkia siihen muistikortin. kokoa en vielä tiedä. se piti jo kysästä eilenä sieltä liikkeestä mutta unohdettiin poikaystävän kanssa. muutama tunti meni eilenä kun ihmeteltiin sitä mun puhelinta. poikaystävä vähän järjesteli sitä,poisti turhia ohjelmia, neuvoi miten sitä tulee käyttää. kaikkea tuollaista ^^ alan pikku hiljaa tottumaan tuohon puhelimeen. vielä tuntuu oudolta. tekstailin äsken poikaystävän kanssa uudella puhelimella niin tuntui pikkaisen omituiselta noi näppäimet. ja melkeen kirjoittelin mitä sattuu :D
no. kyllä siihen tottuu. päätin ostaa mustan värisenä koska kaikilla on se valkoinen versio. mun parilla kaverilla on samanlainen puhelin kuin minulla. ja en ole koskaan omistanut mustaa puhelinta joten ajattelin kokeilla sen värisenä. no niin. nyt sekin asia on tehty. tilille jäi vielä kivasti rahaa ^^ nyt ei tarvi vähään aikaan hankkia uutta puhelinta. tolla pärjää jo pitkälle^^ tosiaan kun hankin sen muistikortin niin saan kaikki kuvat ja biisit talteen.
tämä viikko on muutenkin mennyt aika kivasti :) on ollut hyvä fiilis. paitsi että on ollut kamalan lämmin. mutta ei se kauheasti haittaa. mielummin lämmin kuin kylmä. tänään pitää hieman siivoilla koska huomenna on siivouspäivä. siivoaa jo jotain tänään niin ei ole kauheasti huomiselle. pyykkiä pitää myös pestä.
tänään vietän taas illalla kavereitten kanssa aikaa ja skypetän poikaystävän kanssa. ai niin laitoin myös skypen tuhon mun uuteen puhelimeen. jos vaikka puhelimella skypettää poikaystävän kanssa :) mulla on tällä hetkellä vielä vanha liittymä käytössä mutta se vaihtuu viikon päästä dna liittymään. tulee sitten viesti että nyt voi avata sen dna liittymän ja laittaa sen kortin puhelimeen. vielä pitää odotella :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.