IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

siivous päivä.Torstai 10.07.2014 15:25

tää viikko on mennyt tosi nopeasti. nyt on jo torstai. :P siivouspäivä oli tänään. iltapäivällä meillä on toiminta tunti pihalla. varmaan pelataan pelejä. mölkkyä ja sen sellaista.
pitää käydä kaupassa tänään. illemmalla. ajattelin mennä ehkä kävellen. saa liikuntaa. olen varmaan menossa taas poikaystävän luokse viikonlopuksi. huomenna tai lauantaina.
olen miettinyt noita mun lomia. voisi ensi viikolla keskellä viikkoa mennä poikaystävän luokse tai kotiin pariksi päiväksi. pitää vielä suunnitella. ja kertoa noista mun lomista ohjaajille. varmaan onnistuu.
ruoka on taas maistunut parina päivänä. olen yrittänyt syödä.
ja olen juonut paljon kivennäsivettä. pitää tänäänkin juoda.
alan jo tottumaan tähän uuteen puhelimeen :) ja oon pelannut angry birdsiä. hauska peli ^^ tää viikko on mennyt aika kivasti. on ollut hyvä fiilis. ei ole tullut mitään ahdistusta tai tarvinu syödä rauhottavia.
oon vaan viettänyt kavereitten kanssa aikaa. ja ollut noissa ryhmissä mitkä on viikolla. tajusin juuri etten ole juonut mitään alkoholia yli kuukauteen. viimeksi kaverin juhlissa. tauko on tehnyt kyllä hyvää. juon sitten taas jossain vaiheessa.
rahaakin siinä säästää kun ei juo. tänään voisi katsella noita uusia anime sarjoja taas. olisi muutama mitä en ole vielä katsonut.
kohta voisi juoda teetä. tekee mieli vaikka on näin lämmin :3
mun kaveri on tulossa illalla kylään katsomaan lemmen viemää. nyt siinäkin sarjassa on alkanut tapahtua.
katsoin taas true bloodia tänään. toista kautta. ajattelin katsoa taas ajan kuluksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.