IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

paljon parempi olo.Lauantai 04.10.2014 14:00

nyt on paljon parempi fiilis. keitin äsken kahvia jotta alkaisin herätä.
kannattaa vähän levätä. eilenä oli ihan mukava päivä. käytiin lahdessa,mulla oli verikokeet,tuli ulkoiltua, katsottiin kaverin kanssa lemmen viemää, skypetystä poikaystävän kanssa..aloin katsomaan pari uutta anime sarjaa mitkä on alkanut. oli aika hyviä ^^ eilenä ostin yhden manga kirjan kaupasta. "Deadman wonderland" eka osa. en ole vielä lukenut sitä. jos se vaikuttaa hyvältä sarjalta niin kerään kaikki manga osat. niitä on tulossa ainakin 13 osaa.
odotan innolla uutta anime lehteä. mikä tulee tässä kuussa.
ja myös odotan noita uusia anime sarjoja mitkä myös alkaa.
on sitten taas katsottavaa :3 eilenä mulle maistui jopa ruoka. söin sen verran että tulin täyteen. eilenä olin jopa paljon pirteämpi.
poikaystävä on tulossa tänään käymään :) katsellaan taas leffoja ja syödään jotain mässyy. mun tekee mieli sipsii. voisi ostaa.
suklaata mulla on myös tällä hetkellä. en ole vielä syönyt kaikkea.
limsaa voisi myös ostaa ja kivennäisvettä.
eilenä oli tullut rahaa. maksoin jopa velat eilenä yhdelle kaverille.
ajattelin ensi viikolla käydä seppälässä katselemassa jos löytyisi jotain kivaa :3 ensi viikon tiistaina tulee lisää rahaa. pitää maksaa kyllä pari laskua ennen kun menee alkaa shoppailemaan.
sain karissimon laskun eilenä. maksan sen ensi viikolla.
huomenna ajattelin pestä pyykkiä kun mulla on aikaa.
menen taas kaverin kanssa lenkille ja vietän aikaa sen kanssa :)
ei joudu olemaan ihan yksin. en eilenä jaksanut katsoa bbtä telkasta. hitto. en muistanut laittaa tallenukseen. prkl. no tänään pitää laittaa tallenukseen jos olen menossa ajoissa jo nukkumaan.
nukahdin eilenä jo yhdeksän aikaan. en jaksanut kauaa valvoa.
kun valvoo illalla yksin niin se on aika tylsää. mielummin valvon jonkun kaverin kanssa. se on paljon kivempaa.
eilenä mun yksi kaveri laittoi viestii että tulenko sen luo viettämään pikkujouluja joulukuussa. mun parhaat kaveritkin tulee myös sinne. sanoin että kyllä se mulle käy :) ihan kiva nähdä sitä kaveria pitkästä aikaan. ja pääsee viettämään ihanien ystävien kanssa aikaa. aijon juoda vaan siiderii ja lonkeroo.
juon sen verran ettei tule huono olo. viinaan en aijo koskea. ja jos lähelle tulee salmari pullo niin mun kaverit saa vahtia etten koske siihen ja juo sitä. ne huolehtii musta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.