IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jauheliha pizza ^^Keskiviikko 08.10.2014 11:15

se olisi keskiviikko. ajattelin tänään nousta aikaisin. join äsken kupin kahvia että heräisin. tänään on vauhdikas päivä. aamupäivällä meillä on kokki ryhmä. missä mä teen jauheliha pizzaa,paja on taas yhdeltä ja illalla pitää mennä kuntosalille. on ainakin ohjelmaa jos ei muuta.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. uskon että tästä päivästä tulee hyvä päivä ^^ tänään vissiin sata vettä. pitää ottaa sateen varjo mukaan kun menee ulos. eilenä oli tullut rahaa. enkä ole vielä maksanut laskuja.
salkkarit jäi eilenä jännään kohtaan. tänää pitää katsoa mitä tapahtuu.
aki palaa salkkareihin. :) se on hyvä hahmo.
kerkeän ehkä katsomaan tänään eilisen bb jakson. muutenkaan en kerkeä olla kauheesti koneella. huomenna pitää käydä kaupassa.
mun pitäisi edelleen siivota toi vaatekaappi. laittaa taas kaikki vaatteet järjestykseen. pitää tehdä se sitten kun jaksaa.
eilenä sain pestyä pyykit. nyt ei tarvi taas viikkoon pestä.
lakanat pesin myös. eilenä siivosin vähän jo kämppää. tänään jatkuu ja huomen aamulla. aijon herätä huomenna taas ennen seitsemää niin kuin tänään. musta on näköjään tullut aamu virkku. ennen mä nukuin aina aamupäivän. mutta nyt mä olen alkanut nauttia aamusta ja että on hereillä. rento aamu. blogia on kiva kirjoitella jo tähän aikaan :) ja että saa nauttia aamu kahvista.
jonka juon aina mustana. jee. kohta on viikonloppu ^^
odotan innolla. animea en kerkeä tänään kauheasti katsomaan mutta huomenna on onneksi aikaa. kerkeää myös katsomaan big brotherit ja iholla. mulla on nyt taas vaate kriisi. en tiedä että mitä laittaisi tänään päälle. varmaan farkut ja pitkä hihainen paita.
niillä mä pärjään tämän päivän. pitää kyllä laittaa lämmintä päälle kun menee ulos. teetä pitää juoda tänään. ainakin pari kuppia :D
ennen kun menee salille ja salin jälkeen.
tänään maistuu taas varmasti ruoka. uskoisin näin :) pizza maistuu melkein aina. pitää myös syödä hyvin kun menee kuntosalille.
jaksaa sitten. kun tulee taas viikonloppu niin syön taas suklaata.
ja ehkä sipsii. pitää katsoa.
kohta pitää ottaa aamulääkkeet. ja mennä syömään aamupalaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.