IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

maanantai.Maanantai 13.10.2014 13:09

uusi viikko alkaa taas. äsken jaettiin lääkkeet dosetteihin. mulla on nyt kivasti lääkkeitä niin ei tarvi vähääna aikaan hakea.
eilenä olin illalla parhaan kaverin luona. jaksoin valvoa yhdeksään. katsottiin vino show. mä pidän siitä ohjelmasta. on aika hauska. laitoin big brotherin tallennukseen. katson sen tänään. pitää kohta käydä bbn sivuilla katsomassa että kuka tippui talosta. toivon että armi.
join äsken ison kupin mustaa kahvia. alan pikku hiljaa heräilemään. ruoan jälkeen ajattelin lähteä lenkille. heitän puolen tunnin lenkin ainakin. viikonloppuna ei tullut käytyä kauheasti ulkona.
paitsi kaupassa tuli käytyä. tänään taas kuntosalille kaverin kanssa :)
mun verkkarit on jossain täällä kämpässä. en ole edes pessyt niitä. huomenna pesen kun mulla on pyykki vuoro.
salkkarit tulee taas tänään :) ja uusi päivä. pitää katsoa ^^
se on kyllä hyvä että näin syksyllä tulee ohjelmaa telkasta. on iltaisin jotain katsottavaa. mun fiilis on hyvä tällä hetkellä. positiivinen asenne.
tästä viikosta tulee hyvä viikko :) ja tää viikko menee varmaan taas äkkiä. animea voisi katsoa tänään kun on aikaa ennen kuntosalia.
pitää katsoa pari jaksoa noita uusia sarjoja. mun piti katsoa viikonloppuna mutta unohdin. keskiviikosta tulee kiva päivä kun mennään fazerin tehtaalle :) pääsee shoppailemaan suklaata. mun parhaalla kaverilla on synttärit sinä päivänä. aijon ostaa sille suklaata ja uuden muumimukin. käyn varmaan huomenna robbarista ostamassa sen mukin. samalla mun pitä myös ostaa shampoota ja hoito ainetta. alkaa kohta loppua. samalla voi katsoa jos robbarista löytyy jotain kivaa. en ole vähään aikaan käynyt siellä. onneksi tässä kuussa mulle tulee vielä yli sata euroa niin saan maksettua sen yhden laskun. sitten olen maksanut kaikki laskut.
mun ihottuma alkaa parantua. kiitos rasvan minkä lääkäri määräsi.
se on kyllä hyvä että on auttanut. saa ihon kuntoon ennen kesää.
se rasva maksoi melkein 20 euroo. onneksi se on tosi tehokas.
soitin äidille eilenä. juteltiin niitä näitä. sovittiin että soitellaan taas keskiviikkona. kerroin että viikonloppu meni hyvin ja muutenkin on ollut hyvä olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.