IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihan hereillä.Tiistai 14.10.2014 11:17

tiistai. heräsin tänään taas ennen seitsemää. keitin kahvia.
ajattelin nyt taas päivittää blogia. eilenä oli ihan mukava päivä. vaikka väsytti hieman. mutta piristyin kun kävin kuntosalilla. oli hyvä tunti siellä. tuli hikoiltua. ja sain purettua paineita.
tänään mun pitää käydä robbarissa ja kaupassa. pitää ostaa parhaalle kaverille synttärilahja. ja itselle shampoota ja hoitoainetta.
tänään on taas sähly. miehet vastaan naiset taas. saa nähdä voitetaanko. illalla mun kaveri tulee katsomaan taas lemmen viemää. tänään pitää katsoa uusinta mikä tulee tuossa aamulla.
eilenä en nähnyt kun olin kuntosalilla. eilenä katsoin taas animee. aloitin taas katsomaan uutta sarjaa mikä tuli.
vaikutti hyvältä ^^ sen niminen anime kuin: "Girlfriend kari"
poikaystävä sanoi ettei se pitänyt siitä sarjasta.
huomaa että menakt on alkamassa. mun mielikuvitus laukkaa taas ihan liikaa. koko ajan mietin jotain asiaa. häiritsevää. mutta. sitten kun menkat on ohi niin olen taas oma itseni. vielä en tiedä että mitä tekisi viikonloppuna. saa nähdä. huomenna ollaan menossa sinne fazerin tehtaalle. ihan kiva mennä :) pitää ostaa tuliasia itselle ja kavereille. yritän olla tuhlaamatta kauheasti. pitää muuten käydä pankin sivuilla ja katsoa että paljon mulla on rahaa.
yllätyin että jarno tippui bbstä. armi olisi saanut lähteä. toivottavasti armi lähtee seuraavalla kerralla. nyt bb menee jännäksi kun niille on tulossa se syysmyrsky juttu. pitää seurata ja katsoa.
alkaa taas tapahtua. tänään katson taas eilisen bbn ja iholla. on jotain katsottavaa tänään. mulle varmaan maistuu ruoka tänään.
se on hyvä merkki. odotan taas sitä punnitusta. saa nähdä onko paino tippunu vai noussut. toivon että on pysynyt samana.
menen taas psykologilla käymään loppu kuusta. se on ihan hyvä käydä kuukauden välein. se psykologi on onneksi rento tyyppi.
ihan ok jutella niitä näitä. mä oon vähän miettinyt että kauanko joudun syömään vielä masennus lääkkeitä. mä oon nyt syöny niitä kolme vuotta. mutta. ehkä on parempi että syön niitä edelleen.
tuli vaan äsken mieleen. rauhottavia en ole syönyt vähään aikaan. mikä on hyvä juttu :) olen pärjännyt ilman niitä. pahaa oloa olen saanut purettua itkemällä ja juttelemalla ohjaajien kanssa.
onneksi leponex lääke rauhottaa illalla niin pystyy nukkumaan.
eilenä menin taas yhdeksältä nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.