IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

joulu on pian.Sunnuntai 16.11.2014 12:42

viikonloppu kohta ohitse, on ollut mukavaa :) illalla palaan takaisin karisimoon. menkat alkaa tänään. jippii. ellen ole raskaana :D no en ole. vitsi. eilenä katsoin 5 tuntia gilrs sarjaa ja caifornication sarjaa.
on hyviä sarjoja. katsominen jatkuu tänään.
suklaata on tullut syötyä paljon. kiintiö alkaa olla täynnä.
alkaa myös olla ällö olo.
huomenna arki alkaa taas. kuntosalia ja ompeu ryhmää. saa nähdä koska mulla alkaa taas noi ruoka päivät. eli teen itse ruoat.
huomenna en näe lemmen viemää. koska on kuntosali.
salkkarit pitää huomenna katsoa. tale ja iida esittää näköjään pariskuntaa :D oli että hetkinen kun katsoin edellisen jakson.
seuraavassa lemmen viemää jaksossa pää henkilöt menee naimisiin.
pitää katsoa uusinta tiistaina. on vähän väsynyt fiilis. mulla ei ole yhtään nälkä. ei maistu ruoka. syön varmaan seuraavan kerran tuossa illalla. iltapalaa. kivennäisvettä aijon juoda. mulla on vielä sitä pullollinen. huomenna pitää käydä kaupassa. pitää ostaa terveys siteitä ja jogurttia. seppälässä en aijo käydä. etten vaan osta mitään. tämän kuun shoppailut on jo tehty. katsoo sitten taas vaikka ensi kuussa :D ihan hyvä että huomenna on se kuntosali niin saa purettua paineita. tulee sen jälkeen hyvä olo.
huomenna pitää taas jakaa lääkkeet dosetteihin. nyt mulla on kivasti lääkkeitä niin ei tarvi vähään aikaan hakea.
voi olla että olen ensi viikon viikonlopun karissimossa. mun pitää välillä olla viikonloppu sielläkin. poikaystävä tulee sitten varmasti käymään. ja mä vietän kavereitten kanssa aikaa.
voisi käydä koti pizzassa. en ole vähään aikaan käynyt siellä syömässä. kohta on joulu. yli kuukauden päästä. aika menee nopeasti. pitää alkaa ostamaan lahjoja.
pitää käydä robbarissa pyörimässä ja ostaa sieltä. tai seppälässä voisi myös käydä katsomassa. pitää katsoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.