IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi serkku :)Maanantai 17.11.2014 08:05

uusi viikko alkaa jälleen. oli mukava viikonloppu poikaystävän luona :) <3 tänään taas kuntoilemaan salille ja kavereiden kanssa vietän aikaa. ihan jees päivä tiedossa. pitää tänään ostaa mun yhelle kaverille synttärilahja. menkat alkoi. huomaa joo että mun mielikuvitus laukkaa. mutta se johtuu menkoista. vielä en ole saanut itkupotkuraivareita.
mutta nekin on varmasti vielä tulossa..mutta nyt en mieti niitä.
tuntuu oudolta kun ei tule bbtä. ensi vuonna varmaan taas. sitä odotellessa :) toivotaan että tulee jännä kausi.
tänään käyn kaupassa. tulee samalla lenkkeiltyä. en käynyt ollenkaan ulkoilemassa viikonlopun aikana. tuli kyllä herkuteltua viikonloppuna. sipsii ja suklaata. suklaata syön taas seuraavan kerran ensi viikonloppuna. mun poikaystävä oli taas ihana ja osti mulle suklaata. fazerin levyn <3 kuulin iloisia uutisia. mä saan toisen serkun.
mun enon vaimo on raskaana. lapsi syntyy ensi vuoden huhtikuussa :)
pääsen varmaan ristiäisiin. en olisi uskonut että ne hankkii vielä lapsia.
ei ole vielä tietoa onko se tyttö vai poika.
mä näen varmaan mun enoa ja sen vaimoa jossain vaiheessa. mä olen tosi huono pitää niihin yhteyttä. voisin enemmän soitella ja kysellä kuulumisia. aijon niin tehdä jatkossa. eno on mulle tosi tärkeä. niillä on toinenkin lapsi. joka on 14 vuotias.
juttelin äidin kanssa eilenä. olen varmaan menossa kotiin tänä viikonloppuna. sen näkee sitten. nyt on vasta maanantai.
mulla on taas kiva pyykki vuori. huomenna aijon pestä. kun mulla on pyykki vuoro. alan jo aamulla pesemään.
mä oon niin rakastunu mun uusiin kenkiin <3 ja pinkkiin laukkuun. voisin laittaa niistä kuvat tänne irciin näytille. kun kerkiän.
alan nyt käyttämään paljon tota mun uutta laukkua. se on piristävän värinen. kerran kun kävin mega myynti arenalla niin mä näin sen laukun mutta en ostanut. mutta nyt kun viimeksi käytiin niin päätin että nyt mä ostan sen. maksoi vaan 40 euroa. sinne mahtuu kivasti tavaraa. sitten kun on tammikuu ja alennusmyynnit alkaa niin sitten taas shoppailemaan. kavereiden kanssa.
tänään pitää lakata kynnet. alkaa pinkki väri haalistua. varmaan lakkaan tällä kertaa punaiseksi. mavala kynsilakalla. se on paras kynsilakka merkki. pysyy hyvin kynsissä. voisi ostaa robbarista jotain uutta kivaa väriä. mulla on vaan tällä hetkellä pari mavalan kynsilakkaa. punainen ja violetti.
tänään tulee taas salkkarit. pitää katsoa. en edes muista mihin
kohtaan se jäi. tänään taas näkee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.