IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu. taas :DPerjantai 05.12.2014 07:57

ihanaa. se olisi taas viikonloppu :) olen menossa taas poikaystävän luokse viikonlopuksi. kiva nähdä sitä. mukava viikonloppu tiedossa <3
lähden vasta illalla. poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. käydään samalla kaupassa. pitää ostaa jotain syötävää. mun tekisi niin mieli lonkeroa ja siideriä mutta koitan sinnitellä viikon päähän koska silloin on ne mun kaverin pikku joulut. silloin aijon juoda.
juon nyt tänä viikonloppuna vaan limsaa ja kivennäisvettä.
ja syön paljon suklaata <3 eilenä kävin joululahja ostoksilla. löysin kavereille ja poikaystävälle joululahjat. rahaa meni 27 euroa. ostin myös itselle uuden mavala kynsilakan. sinisen värisen.
lakkasin jo kynnet sillä. kiva väri. jee. tänään on tullut lisää rahaa. pitää käydä katsomassa paljon mulla on tällä hetkellä. pankin sivuilla pitää käydä. eilenä innostuin vähän enemmän siivoamaan. vein jopa matot ulos hetkeksi. ja imuroin koko kämpän.
pitää vielä laittaa tänään kämppä kuntoon ennen kun lähden lomille. pitää taas tiskata ja siivota keittiö. sitten on kiva tulla takaisin kun kämppä on siisti. tänään voisi katsoa animea päivällä. mulla on vielä paljon aikaa ennen kun lähden lomille. pitää pakata ja mulla on taas vaate kriisi. laitan varmaan taas sen mun uuden pinkin laukun ja ne mustat kengät. perjantain kunniaksi. haluan näyttää hyvältä ;)
varmaan meikkaan taas. mulla on hyvä ja positiivinen fiilis tällä hetkellä. varmaan johtuu siitä koska on perjantai.
mun paras kaveri on kipeä. se laittoi eilenä viestiä että on kuumeessa. voi olla ettei nähdä tänään. mutta kun tulen takaisin lomilta sunnuntaina niin silloin näemme taas :)
kaikenlaisia pöpöjä on liikkeellä. en ole vielä itse tullut kipeäksi.
mikä on vaan hyvä. en ole koskaan kipeä. ollut aika terve.
siitä mun tilaamasta manga kirjasta ei ole edelleen kuulunut mitään.
musta vähän tuntuu että en varmaan koskaan saa sitä.
viikko on kohta kulunut tilauksesta.
ärsyttävää. ai niin toi deadman wonderland manga 3 on ilmestynyt. suomeksi. varmaan ostan sen tänään kaupasta kun käyn.
hyvä sarja. tykkään. animea en ole katsonut.
odotan innolla desuconia. kiva kun kaveri lähtee mukaan sinne. tulee mukava päivä. otan jonkin verran rahaa mukaan niin voi ostaa jotain kivaa sieltä. tammikuussa teemme kaverin tai kavereiden kanssa se shoppailu reissu lahteen. silloin on alennus myynnit.
niitäkin odotellessa :) löytyy varmasti jotain kivaa ^^
seppälässäkin pitäisi käydä pyörähtämässä. katselemassa vaan. en aijo ostaa mitään sieltä. koska päätin että tässä kuussa en osta mitään itselle. vasta tammikuussa. sain onneksi joululahjat ostettua.
ja nyt mulla on sitten siideriin ja lonkeroon rahaa.
eli juomiin tuhlaan tässä kuussa. aijon juoda myös uutena vuotena. varmaan vietän uuden vuoden poikaystävän kanssa. niin kuin joka vuosi. katson taas ikkunasta raketteja ja juon lonkeroa samalla.
se on mukavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.