IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava viikonloppu :)Sunnuntai 07.12.2014 11:13

tänään on poikaystävän syntymäpäivä :) onnittelin äsken kun heräsin.
lahjan olen jo antanut. aikoja sitten. söin aamupalaksi kolmio voileivän.
oli hyvää. mulla on vielä panda suklaata jäljellä. valkoista suklaata.
eilenä tuli juotua. katsoin jopa vähän animee ennen kun menin nukkumaan. latasin poikaytsävältä pari anime sarjaa koneelle. nyt on sitten katsottavaa. edes jonkin verran. eilenä valvoin taas yhteentoista asti. tänään menen illalla ajoissa nukkumaan niin jaksaa huomenna. aijon mennä lenkille huomenna. ja ehkä salille illalla. pitä katsoa vielä.
en ole menossa tänään parhaan kaverin luokse koska hän on edelleen kipeä. katsoo tuossa ensi viikolla. vietän varmaan sitte illalla koneella aikaa ennen kun menen nukkumaan. telkasta ei tule illalla yhtään mitään. se vino show ohjelma loppui.
salkkarit tulee taas huomenna. se jäi aika jännään kohtaan.
pitää katsoa. kohta sekin sarja jää joulu tauolle.
onneksi lemmen viemää ei jää tauolle. on sitten jotain mitä katsoa.
oon nyt syönyt aika paljon viikonloppuna. nyt en aijo taas viikkoon syödä suklaata. kiintiö on täynnä. pitää alkaa suunnittelemaan että mitä aijon juoda pikku jouluissa. varmaan taas karpalo lonkeroa. se on paras. ja varmaan myös up cideriä. ei viitsi kauheasti juoda koska silloin seuraavana päivänä sunnuntaina olen menossa äidin kanssa matto ostoksille. aijon ostaa uudet matot mun kämppään. tulee vähän vaihtelua. mulla on ollut nyt vuosia noi samat matot. nyt on aika vaihtaa. saa nähdä että paljon menee rahaa. ei varmaan kauheasti. jos ostan jotkut halvat matot.
katsoo myös samalla jos ostaisi myös uudet lakanat. haluaisin myös uuden päivä peiton sänkyyn. mulla on ollut vuosia ollut toi yksi punainen päivä peitto. kiva kyllä lähteä shoppailemaan :) saa taas kämpän erilaiseksi. vähän vaihtelua. kiva nähdä samalla äitiä.
ihan kiva viikonloppu tiedossa. hieman vaihtelua. sitä odotellessa :)
ensi viikko menee varmaan aika äkkiä. mikä ei mua ainakaan haittaa :) ei tule tylsää. nyt on animeakin mitä katsoa. noin 24 jaksoa yhteensä :D pidän maratoonin viikolla. ja juon samalla teetä.
ai niinmiun käyn seuraavan kerran kaupassa niin pitää ostaa sokeria ja teetä. käyn huomenna kaupassa. mulla on silloin aikaa. tuossa päivällä. pitää ostaa vihreää teetä.
lähden vasta illalla takaisin karissimoon tänään. tuossa kuuden aikaa. on kyllä ollut tosi mukava viikonloppu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.