IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

muta kakku :)Keskiviikko 17.12.2014 08:19

tänään on ollut hyvä aamu :) join juuri ison kupin mustaa kahvia.
aamu kahvit. tänään aamulla on ohjelmassa kokki ryhmä. aijon tehdä muta kakun. sen on hyvää. ruokana meillä on pihviä,ranskalaisia ja salaattia. sekä muta kakku. hyvät ruoat. päivällä on paja. varmaan leivotaan jotain. illalla olen menossa taas sitten kuntosalille.
saa purettua viimeiset paineet. eilenä mua hieman väsytti ja oli masentunut olo. johtui varmaan naisten vaivoista. jälki väsymys ja masennus. tänään aijon olla positiivinen. ja iloinen. kivasti ohjlemaa tälle päivälle. tästä on tulossa hyvä päivä :) niin olen päättänyt.
eilenä sain haettua sen manga kirjan postista ja olen lukenut sen jo. sen niminen kuin: "ultra cute" vaikutti ihan hauskalta. aijon siä alkaa keräämään ainakin. ensi kuussa aijon ostaa pari "yotsuba&!" mangaa tahtoo niin lukea sitä sarjaa. aivan ihana.
löysin muutaman muun manga sarjan mitä alan keräämään pikku hiljaa. aijon tilata mangaa tuolta puolenkuun pelit sivuilta. siellä on paljon eri mangaa myynnissä. ihan hyvä valikoima.
löysin monta mielenkiintoista sarjaa. kiva alkaa taas keräämään mangaa <3 olen iloinen ^^ eilenä sain katsottua vaan yhden jakson animea. en jotenkin pystynyt keskittymään.mutta. huomenna koitan katsoa. mulla on paljon aikaa huomenna. niin kerkiää katsomaan.
jee. desucon on alle kahden kuukauden päästä. odotan innolla.
kiva kun mun kaveri lähtee mukaan sinne. :) tulee täydellinen päivä.
pitää ottaa paljon kuvia sieltä ja hieman video kuvaa puhelimella.
saa hieman muistoja sieltä. laitan ne kuvat ja videot sitten mun koneelle. mun pitäisi maksaa puhelin lasku. se on alle 20 euroa. koitan maksaa sen kun muistan. varmaan huomenna. mulla menee rahaa vielä jonkin verran tässä kuussa. vielä pitäisi tulla se sata euroa niin saa maksettua sen yhden laskun. olen nyt päättänyt että seuraavan kerran aijon juoda uutena vuotena. pidän nyt parin viikon tauon. ihan hyvä pitää välillä taukoa juomisesta.
ettei ihan joka viikonloppu juo. ja siinä säästää hieman rahaa.
tänään koitan vähän siivota tätä kämppää. pitäisi imuroida ja siivota taas keittiö. huomenna siivoan sitten hieman enemmän koska on siivous päivä. siivoan vähän tänään niin huomiselle ei tule kauheasti.
pitää kohta juoda teetä. ennen kokkiryhmää kerkiää juoda yhen kupillisen. seuraavan kerran juon sitten teetä iltapäivällä pajan jälkeen. kuntosalille olen menossa noin puoli viiden aikaa ja olen siellä noin tunnin. tai 45 minuuttia. pitää katsoa. siellä ei ole ollut nyt onneksi kauheasti porukkaa. on päässyt kaikkiin laitteisiin.
ja tehdä rauhassa liikkeitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.