IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luokse. <3 :)Perjantai 19.12.2014 08:28

se olisi taas viikonloppu. olen menossa poikaystävän luokse viikonlopuksi. ihana nähdä sitä. ikävä on ollut.
tänään ei ole naisten ryhmää tai pajaa. ne on joulu tauolla. jatkuu sitten taas tammikuussa. tämän päivän voi ottaa aika rennosti. käyn päivällä kaupassa ruoan jälkeen. lähden sitten illalla lomille.
poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. en ole vielä pakannut.
kohta voisi alkaa pakkaamaan. otan taas kannettavan mukaan niin pystyy olla sitten netissä. ja että pystyy krjoittamaan blogia.
tänään perjantain kunniaksi aijon laittaa ne mun uudet kengät jalkaan mitkä ostin viimeksi. koitan olla kaatumatta niillä. tuolla ulkona saattaa olla liukasta. tänään pitää ehdottomasti ostaa iso kasa suklaata.
en ole syönyt taas suklaata pariin viikkoon. nyt on taas aika. sipsiäkin voisi ostaa. koska mun tekee mieli niitäkin viikonloppuna. aijon herkutella kunnolla :) juotavana mulla on limsaa a kivennäisvettä.
alkoholia en aijo juoda. vasta uutena vuotena.
fiilis on ollut hyvä tällä hetkellä paitsi että parina viime päivänä mulle ei ole oikeen maistunut ruoka. olen taas syönyt tosi pieniä ruoka annoksia ja ollut nälässä. ei ole pystynyt kauheasti syömään mitään.
mutta tänään koitan syödä vähän enemmän. kyllä mulle sitten maistuu ruoka ennemmin tai myöhemmin. olin eilenä kuntosalilla. noin 45 minuuttia. olin ainoa nainen siellä. kaikki muut oli miehiä.
mutta sain tehtyä liikkeitä ihan hyvin. ja tuli hyvä olo sen jälkeen.
seuraavan kerran salille ensi viikon maanantaina. :)
tänään aijon katsoa animea. kun mulla on tosi paljon aikaa tuossa päivällä. aloitin katsomaan uudestaan "school days" animea. siinä on karu loppu. mutta ihan hyvä sarja. aijon katsoa sitä myös tuossa viikonloppuna. tänään pitää vähän taas meikata ja näyttää nätiltä.
perjantain kunniaksi. aijon laittaa myös mun uudet korvikset mitkä ostin viimeksi. ihan kivat. haluaisin enemmän noita korviksia. pitää käydä joskus tuossa kultasepän liikkeessä katselemassa jotain kivoja korviksia. tänään aijon ottaa myös käyttöön mun guess laukun. nyt on aika taas käyttää sitä. en ole käyttänyt sitä pitkään aikaan. vielä en tiedä että mitkä vaatteet aijon laittaa. vaate kriisi taas. varmaan jotkut farkut, nahkatakki..ja ne mun uudet kengät.
ja joku paita nahkatakin alle. ai niin pitää muistaa antaa se joulu lahja poikaystävälle. ettei vaan unohdu. tänään aijon käydä vielä suihkussa. ennen kun lähden. on sitten taas puhdas.
mutta. mukava viikonloppu on tulossa :) olen iloinen. hyvä fiilis kun on perjantai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.