IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

joulu :)Keskiviikko 24.12.2014 12:12

joulu aatto. tänään poruokiden luokse viettämää joulua. olen varmaan sunnuntaihin asti kotona. pitää vaan soittaa ohjaajille ja sanoa että olen niin pitkään kotona. tänään siskon luokse syömään jolulu ruokia.
näkee samalla siskoa. ja veljiä. fiilis on hyvä ja rento tällä hetkellä. kiva lähteä lomailemaan. olen melkein pakannut kaikki tavarat. vielä pitää pakata shampoot ja hoito aineet. kohta pitää vähän meikata. ja siivota keittiö. laittaa kämppää kuntoon ennen kun lähtee lomailemaan.
en jaksanut eilenä pestä pyykkiä. totesin että en jaksa.
pelasin final fantasya pari tuntia. pääsin siinäkin vähän eteen päin. otan kannettavan ja x boxin ohjaimen mukaan lomille niin pystyy pelaamaan jos tulee tylsää. ja katsoa animea.
joudui eilenä ostamaan apteekista lääkettä mun vatsaan. mutta nyt vatsa on parempi. kun otin sitä lääkettä.
mulle on kertynyt kiva kasa suklaata. ihan tajuton määrä. on ainakin sitten syötävää. otan jotain suklaita mukaan lomille ja syön.
perjantaina kaupat on vissiin taas auki. voisi silloin käydä taas kaupassa. varmaan porukoiden kanssa. pitää ostaa vähän kivennäis vettä ja limua. alkoholia en osta. katsoo sitten jos juo vaikka uutena vuotena. tulisipa jo ne mun tilaamat manga kirjat. odotan kovasti. on sitten jotain luettavaa. ja sitten ensi kuussa voi tilata lisää mangaa. kun on tullut taas rahaa. jee. desucon on alle kahden kuukauden päästä. odotan niin innolla. mahtavaa päästä sinne.
onneksi mun kaveri lähtee mukaan sinne. pitää viikonloppuna katsoa sen nmistä animea kuin ao haru ride. draama animea oon katsonut pari jaksoa. hyvä anime. vielä on paljon katsottavaa siitä. voisi pitää katsomis maratoonin tuossa viikonloppuna.
varmaan pelaan final fantasya aika paljon. onpahan jotain tekemistä :) mutta. nyt alan siivoamaan ja meikkaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.