IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jaksaa taas :)Maanantai 09.03.2015 08:31

maanantai jälleen. uusi viikko alkaa. tänään on jonkin verran ohjelmaa.
pitää käydä kaupassa, on ompely ryhmä ja kuntosalille taas illalla.
animeakin aijon katsoa tänään taas. illalla taas skypetystä poikaystävän kanssa ja parhaan kaverin luokse katsomaan telkkaa.
kaverin kanssa mennään taas kuntosalille.
eilenä mulla oli vähän itkuinen olo. en yhtään ihmettele. naisten vaivat alkaa taas kohta niin sen takia olen itkenyt. mutta nyt on tällä hetkellä hyvä olo ja fiilis. lepäsin eilenä koko päivän bileiden jälkeen. menin parhaan kaverin luokse illalla ja katsottiin tähdet tähdet. en nukahtanut kesken ohjelman. hyvin pysyin hereillä. menin sen ohjelman jälkeen nukkumaan. mira oli paras esiintyjä eilenä. se on mun lemppari. toivon että voittaa koko kisan. tänään näkee taas salkkarit. en nähnyt viime perjantaina. jee. tänään taas näkee. ja uusi päiväkin tulee.
tästä on tulossa varmasti ihan mukava päivä. pitää jakaa taas viikon lääkkeet. nyt ei ainakaan vähää aikaan hakea mitään lääkkettä. kävin viime viikolla apteekissa. alkaisipa aurinko jo paistamaan. kaipaan sitä. ehkä tällä viikolla alkaa paistaa. sitten on kivempi liikkua ulkona.
ja on paljon pirteämpi. tänään pitää maksaa laskuja. maksan jossain vaiheessa tänään. netti lasku pitää maksaa. jee. näen tänään aamulla lemmen viemää uusinnan. pitää todellakin katsoa. tänään illalla en taas näe koska olen salilla. huomenna aamulla näen taas uusinnan. huomenna meillä on taas vissiin sähly. koitetaan voittaa taas jätkät. olen taas puolustaja. onneksi tällä viikolla ei ole mitään verikokeita tai psykologilla käyntejä. ihan hyvä että ne on kerran kuussa. eikä joka viikko. kuulin että keskiviikkona pajalla mennään kirpputorille. ihan kiva. toivottavasti löytyy jotain.
jos ei löydy niin ei löydy. säästää taas siinäkin rahaa kun ei osta mitään. mutta. ensi kuussa shoppailemaan lahteen tyttöjen kanssa.
tulee kiva reissu :) mä näin viime yönä unta että ostin uuden laukun. olikohan se enne uni? varmaan. koska aijon varmaan taas ostaa uuden laukun kun mennään shoppailemaan.
haluaisin uudet kengätkin. no, pitää vaan nyt miettiä että paljon sitten kuluttaa sitä rahaa. mun budjetti on ainakin 100 euroa. tai vähän yli. riippuu löytääkö mitään kivaa. varmasti löytyy.
käydään samalla jossain syömässä. niin jaksetaan sitten shoppailla ja liikkua kun on vatsa täynnä. mä en varmaan aijo shoppailla tässä kuussa. tai ehkä sitten kun on se himos reissu. jos löytää silloin jotain. kohta pitää mennä aamupalalle. syön varmaan ruisleipää.
eilen illalla oli iltapalalla lihapiirakoita ja ruisleipää. mun ei todellakaan tehnyt mieli lihapiirakkaa joten söin ruisleipää.
tuli herkuteltua viikonloppuna. tänään on onneksi lenkki kauppaan ja illalla kuntosalille. uskon että tästä on tulossa ihan kiva viikko :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.