IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kuuma :PLauantai 04.07.2015 11:43

se olisi lauantai. lämmin päivä. heräsin hetki sitten. eilenä menin nukkumaan jotain puoli yhdena aikaa. innostuin katsomaan tabletilla yhtä sarjaa. heräsin hetki sitten ja söin ruisleipää.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. en voinut vastustaa kiusausta niin ostin pari sidukkaa. juon ne varmaan tänään. jos mieli muuttuu niin annan ne poikaystävälle. eilenä katselin koko päivän taas tabletilla sarjoja ja leffoja. en jaksanut olla kauheasti koneella. poikaystävä haki mut jotain puoli kuuden aikaa illalla. näin puolet lemmen viemästä.
pitää katsoa uusinta taas maanantaina. ostin sipsiäkin. syön tänään.
katsoin eilenä yhden ore monogatari jakson mitä en ollut vielä nähnyt. oli ihan hyvä jakso. eilenä lueskelin tabletilla vähän mangaa. voisi jatkaa lukemista taas tänään. löysin yhden mielenkiintoisen sarjan.
se on aika pitkä niin on ainakin luettavaa.
eilenä mulle ei oikeen maistunut ruoka. oli niin kamalan kuuma. en mennyt ollenkaan ulos paisti sitten kun käytiin poikaystävän kanssa kaupassa. mulla meni kaupaan noin 30 euroo. juomiin meni aika paljon koska ostin myös kivennäisvettä ja limua. kohta voisi juoda vähän limsaa. rahat oli tullut eilenä tilille. melkein 200 euroa. ensi viikolla tulee taas lisää rahaa. pääsee maksamaan laskuja.
vuokra pitää maksaa. söin eilenä vähän suklaata. oli hyvää.
tänään sipsien kimppuun. ostin sipulin makuisia sipsejä.
ne on hyviä. eka meinasin ostaa ranch sipsejä.
oli vähän vaikeaa päättää. ensi viikolla taas hulluna lenkkeilemään.
saa viikonlopun kalorit kulutettua. nyt mä vaan herkuttelen enkä mieti kaloreita. pitäähän sitä välillä herkutella.
nyt on tullut taas uudet anime sarjat. en ole vielä kerennyt katsomaan. voisi tänä viikonloppuna vähän vilkaista löytyykö joku mielenkiintoinen sarja tai sarjoja.
toivottavasti löytyy. laitoin parhaalle kaverille eilenä viestä eikä se ole vieläkään vastannut. ei varmaan muistanut.
no ei se mitään. näemme huomenna taas.
äiti on tulossa käymään ensi viikolla. soitin eilenä sille ja vaihdeltiin kuulumiset. me soitellaan aina kerran tai pari kertaa viikossa.
pitää katsoa koska olen menossa taas kotona käymään.
aijon tässä kuussa vielä käydä kotona.
vielä on onneksi kesää jäljellä :) nyt pitää vaan nauttia. mulla on päällä tällä hetkellä farkku shortsit ja toppi. on tosi kuuma. tuuletin on kyllä päällä. ensi viikolla vissiin viilenee.
ja huomenna. en ole edes mennyt vielä tänä kesänä uimaan. ei ole huvittanut jotkut tykkää uimisesta jotkut ei. enkä ole vieläkään hankkinut uusia bikineitä. no katsoo vaikka seuraavana kesänä.
otin mun aurinko rasvankin mukaan. varmuuden vuoksi.
ei tosin olla koskaan ulkona. sisällä on viileämpää.
en itse tykkää kauheasti olla ulkona helteessä. enkä mä ikinä rusketu. olen albiino. varmasti palan kun taas rusketun.
ja mun pitää laittaa aina varmaan kilo aurinko rasvaa etten pala.
enkä mä tykkää kauheasti olla ulkona helteessä. kaikki ei tykkää siitä. ja olen yksi niistä. muuten kesä on ihan mukava.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.