IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu on ohitse ja uusi viikko alkaa taas. hyvillä mielin :)
viikonloppu oli mukava poikaystävän luona. näemme sitten taas tämän viikon viikonloppuna taas. menen ehkä taas sen luokse.
mä olen nyt ollut viisi viikonloppua putkeen lomilla. pitäisi varmaan olla täälläkin joku viikonloppu. ohjaajat ei ole vielä valittaneet siitä että olen nyt ollut muutaman viikonlopun putkeen lomilla.
ne on varmaan nyt aika rentoja koska on kesä.
en muistanut eilenä ottaa aamulääkettä aamulla. sanoin siitä ohjaajille eilenä kun tulin lomilta. unohdin. mutta kohta on aamupala niin otan sitten taas tuon aamulääkkeen. aamupala on tunnin päästä.
eilenä mä melkein nukuin koko päivän. ensin heräsin yhdentoista jälkeen eilenä, olin kolme tuntia hereillä niin sitten aloin nukkumaan päikkäreitä. nukuin melkein kolme tuntia. melkein viiteen asti.
sitten poikaystävä lähti viemään mua takaisin.
menin vielä eilen illalla parhaan kaverin luokse. katsottiin taas vain elämää. soitin äidillekkin eilenä. me näemme varmaan huomenna. se on tulossa kylään. pitää ilmoittaa ohjaajille että äiti on tulossa käymään.
kahvi maistui taas hyvälle kun keitin äsken. en juonut yhtään kahvia tai teetä lomilla. aina jos olen lomilla niin tulee huonosti juotua kahvia tai teetä. en tiedä että mistä johtuu. sitten kun tulen lomilta niin alan sitten taas juomaan. tänään on ihan ok päivä tiedossa. meillä on varmaan toi ompelu ryhmä iltapäivällä, illalla kaveri tulee taas kylään katsomaan lemmen viemää. sitten on skypetystä poikaystävän kanssa ja menen taas parhaan kaverin luokse illalla.
pitää käydä lenkillä tänään. menen ehkä jo päivällä tai illalla. voisi mennä vaikka illalla lenkille koska on varmaan vähän viileämpää.
mun pitäisi käydä tuolla lidlissä. hakemassa sitä yhtä suklaa jätskiä mikä on vaan niin hyvää. ajattelin tällä viikolla käydä ostamassa.
käyn tosi harvoin lidlissä. sieltä saa myös noita ihania suklaa donitseja. ne on niin hyviä. ostan niitä joskus.
huomenna tulee lisää rahaa kelalta. pääsee maksamaan pari laskua tuossa huomenna. netti lasku ja vuokra. mulle tulee melkein 800 euroa. vai olikohan se alle. no kumminkin.
hyvä että tulee niin saa laskut maksettua ja sitten näkee paljon jää vielä tilille rahaa. mun tekisi niin mieli mennä taas shoppailemaan tonne seppälään. mutta koitan nyt säästää siihen että menen sitten parhaan kaverin kanssa tässä kuussa shoppailemaan.
tänään pitää taas tabletilla katsoa noita sarjoja. voisi katsoa myös jonkun leffan vaikka. huomenna pääsee pesemään taas pyykkiä. sitä on taas kertynyt. pitää pestä noi vaatteet mitkä mulla oli viikonloppuna käytössä. tänään pitää taas jakaa noi viikon lääkkeet dosettiin. sitten näkee samalla tarviiko hakea mitään.
leponex alkaa vissiin taas loppumaan. syöminen on mennyt hyvin. ruoka on maistunut. viikonloppuna tuli taas herkuteltua kivasti.
se on ihan hyvä että herkuttelen vaan viikonloppuisin.
painokin pysyy hallinnassa. pitää nyt tänä aamuna taas juoda vihreää teetä. pitäisi käydä tuolla tokmannilla ostamassa uudet kuulokkeet tuohon puhelimeen. pystyisi kuuntelemaan musiikkia. ne ei ole kamalan kalliit. jotain kympin maksaa.
nyt on hyvä että siivosin tuon mun vaate kaapin. kivempi ottaa sieltä vaatteita kun on siisti. ja tuli paljon tilaa taas kun heitin vanhoja vaatteita pois. pitää ostaa muuten taas uudet rintaliivit.
katsoo jos seppälästä löytyy. kerran kävin tokmannilla katsomassa niitä mutta siellä oli tosi huonoja rintaliivejä.
käyn tällä viikolla seppälässä katsomassa. rintaliivejä ja alusvaatteita ei ole koskaa likaa :) tykkään ostella alusvaatteita.
jos näkee jotkut kivat stringit vaikka niin pitää ostaa.
tai kivat rintaliivit. nyt en aijo ostaa ainakaan vähään aikaan seksiasuja. mulla on nyt niitä jo neljä niin ne riittää toistaiseksi poikaystävälle ja mulle. katsoo sitten vaikka vasta syksyllä taas jos ostaisi uuden asun taas sitten. poikaystävä tykkäsi edellisestä asusta minkä ostin. huomenna varmaan sataa vettä? näin ainakin kuulin. mietin että pitäisikö käydä kaupassa taas tänään?
voisi käydä. siinäkin tulee lenkki heitettyä. pitää laittaa kevyesti päälle ettei tule kuuma. ja aurinko rasvaa pitää varmaan laittaa taas.
varmuuden vuoksi. sen saa sitten taas pois kun menee suihkuun.
tämän viikon torstaina mulla on taas psykologi. kello yksi.
se on ihan hyvä kellon aika. eikä heti aamulla.
jutellaan varmaan siitä taas miten on mennyt. ja se keskustelu on aina kestänyt sen puolituntia. se aikaa menee tosi äkkiä.
meillä on ollut yleensä ihan kivat keskustelut.
se psykologi on tosi rento. me ei koskaan jutella mistään vakavista asioista. tai ikävistä. hyvistä asioista ollaan aina juteltu.
saa sitten nähdä millaiset keskustelut on sitten sen uuden psykologin kanssa. toivon että se uusi psykologi on myös rento. ja positiivinen. näen varmaan sitäkin sitten vaan kerran kuussa. ellei se halua että käyn useammin. toivon että näkisin sen vaan kerran kuussa. mutta. jos mulla menee huonosti, niin sitten niitä käyntejä on aina lisätty enemmän. nyt mulla menee erittäin hyvin niin käyn harvemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.