IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uudet värityskirjat :)Tiistai 08.09.2015 08:14

eilenä oli kyllä mukava päivä. kävin tosiaan lahdessa aamulla.
olin siellä vaan pari tuntia. kävin sokoksessa pyörimässä ka kävin juomassa teetä kahvilassa ja söin mokkapalan. oli kallis mokka pala. 3,50 euroa. mutta hyvää oli. kävin suomalaisessa kirjakaupassa ja mukaan tuli pari aikuisten värityskirjaa. ostin samalla uudet stabilo tussit millä sitten värittää. ajattelin tänään taas aloittaa värittämisen. kirjat maksoivat 12 euroa ja toinen 8 euroa. rahaa meni koko reissun aikana vähän yli 40 euroa. en onneksi tuhlannut kauheasti.
nyt olen tehnyt tämän kuun shoppailut. noista värityskirjoista tuli eilenä mieleen että mun parhaalla kaverilla on ensi kuussa synttärit, niin ajattelin sille ostaa lahjaksi uuden värityskirjan. sekin värittää. ja sen kirjan lisäksi ostan myös suklaata. aika hyvä lahja. menen sitten taas ensi kuussa lahteen ja katsomaan parhaalle kaverille sitä värityskirjaa.
käyn sen ostamassa tuolta suomalaisesta kirjakaupasta.
paras kaveri varmasti tykkää lahjasta. eilenä oli taas toi ompelu ryhmä. sain taas tehtyä kaulahuivia hieman. muutaman rivin taas.
kävin eilenä myös lenkillä illalla. ruoan jälkeen. oli hyvä lenkki. ei ollut kauhean kylmä. tänään on liikunta tunti taas iltapäivällä. siinä tulee sitten tämän päivän lenkki heitettyä. ajon käydä tänään taas kaupassa päivällä. pitää ostaa pari juttua. nyt on muutenkin tosi hyvä olo ja fiilis. tästäkin päivästä tulee aika mukava. on jonkin verran tekemistä eikä tule tylsää. odotan innolla sitä kun alan taas värittämään. ajattelin värittää varmaan tässä aamun aikana jo.
haluan ensin olla koneella jonkin aikaa.
eilenä jouduin katsomaan lemmen viemää yksin. mun kaveri oli yhdessä ryhmässä siihen aikaan. mutta tänään varmaan taas näemme. tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. pitää samalla näyttää noi uudet värityskirjat samalla.
join äsken taas ison kupin kahvia. hereillä ollaan taas. aamupala on tunnin päästä. aijon syödä ruileipää. eilenä oli tosi hyvää puuroa ruokana. uuni puuroa ja kiisseliä. kun olis syönyt sen niin jaksoi hyvin mennä lenkille. huomenna on todella vauhdikas päivä. on kokki ryhmä aamulla, paja päivällä ja kuntosali illalla. kiva mennä taas monen kuukauden jälkeen kuntosalille. kaverikin taas tulee.
se kestää sen tunnin ja meillä on yksi vetäjä. saa nähdä millaisia liikkeitä sitten tehdään niiden laitteiden lisäksi.
pitää tänään kaivaa sali kamat esiin. verkkarit, hiki paita, sisä kengät..vesipullo pitää ottaa mukaan. tulee se juotua tunnin aikana.
saa nähdä kuinka paljon siellä on sitten porukkaa.
toi naisten kuntosali tunti on aika suosittu. mutta pääsin vielä onneksi edes tuohon keskiviikon ryhmään. maanantain ryhmään en päässyt. mutta mun toinen kaveri pääsi.
tulee varmasti mukava tunti. on sitten illalla tekemistä. sanoin poikaystävälle etten kerkeä skypettämään koska mulla on toi kntosali. soitan sitten sille sen jälkeen. pystytään juttelemaan hetki ennen kun menen sitten iltapalalle. huominen päivä menee varmasti äkkiä. ja illalla varmasti väsyttää sen verran että meinaa nukahtaa heti. koitan tänään pestä pyykkiä tässä aamulla. sitä on taas kertynyt ja pari laskua pitäisi maksaa. eilenä oli tullut noi rahat.
seuraavan kerran tulee rahaa 23 päivä tätä kuuta. se vähän yli sata euroa tulee silloin. pystyy maksamaan sillä sitten yhden laskun. mikä on aika iso. kun olin sokoksessa niin siellä oli ihana laukku. pinkki nahkainen mikä maksoi tasan 100 euroa. olisin niin halunnut sen. mutta se laukku ei todellakaan voita tuota mun uutta Guess laukkua mikä maksoi melkein 200 euroa. paras laukku minkä omistan. otan sen käyttöön taas kun menen lomille. se uusi Guess lompakko sopii hyvin sen laukun kanssa. aijon varmaan ensi vuonna sitten taas ostaa uuden Guess laukun. siitä on tullut tapa että ostan uuden joka vuosi. Guess laukku on paras laukku. omistan tällä hetkellä neljä Guess laukkua. ja pari Guess lompakkoa.
kalliita mutta ihania. rakastan ostaa välillä kaikkea kallista. sitten taas huomaa että nyt on taas shoppailtu.
olen tämmöinen prinsessa. kallis on parasta.
mutta. ensi kuussa mun shoppailu budjetti on taas se sata euroa. se saa nyt vaan mennä sitten taas ensi kuussa. ettei nyt ihan kaikki rahat mene shoppailuun. omista aika paljon vaatteita,laukkuja, kenkiä..ei ainakaan heti lopu. aijon taas käyttää syksyllä noita mun yksiä mokka saappaita. hyvännäköiset. sopii hyvin farkkujen kanssa. ne on mustan väriset. tuli joskus ostettua mega myynti arenalta. ne maksoi muistaakseen 60 euroa.
ehdotin ohjaajille että voitaisiin vaikka perjantain naisten ryhmässä mennä sinne mega myynti arenalle. se olisi mukavaa. joskus ollaan oltu siellä. mutta jos me mennään tässä kuussa sinne. niin en aijo ostaa mitään. aijon vaan katsella. jos ensi kuussa vaikka mennään niin sitten ostaisin jotain jos löytyy jotain.
marraskuussa on sitten mun toisen kaverin synttärit. en oikeen tiedä mitä ostaisi sille lahjaksi. suklaata ainakin aijon ostaa siihen lahjaan. käyn katsomassa jos tokmannilta löytyy jotain vaikka. siihen on vielä pari kuukautta. hyvin on aikaa miettiä sitä lahjaa.
kohta alan taas kuuntelemaan musiikkia. kuuntelen aina aamuisin.
kun olen koneella. hyviä biisejä mistä tulee hyvä fiilis.
koitan taas tänään syödä hyvin niin jaksan. varmaan on tänään hyvää ruokaa taas. se on hyvä että mä aina syön. ruoka maistuu.
ei ole onneksi kamalan paha tää mun syömishäiriö. tuohon mun syömishäiriöön liittyy vaan se että saatan olla neuroottinen ruokaa kohtaan etten vaikka uskalla syödä jotain leivosta. ei vaan jotenkin aina pysty. tai sitten se että pelkään syödä vaikka jotain vanhaa ruokaa. pelkään että saan jonkun ruoka myrkytyksen.
nää on näitä mun kuvitelmia mitkä liittyy myös tuohon skitsofreniaan. mutta. pää asia on se että ruoka maistuu. ja se että mun paino ei tippuisi. nyt mulla on hyvä paino. pysynyt onneksi samana. ja se on hyvä että herkuttelen silloin vaan viikonloppuisin. etten syö ihan joka päivä jotain suklaata. pystyn tekemään niin että vaan viikonloppuisin herkuttelen. siihen on onneksi tottunut jo.
ja juon viikolla vaan mustaa kahvia, raakaa vihreää teetä ja vettä. niissä ei ole onneksi melkein ollenkaan kaloreita.
se on hyvä että olen nyt taas lopettanut juomisen. siideri on myös kauhea kalori pommi. ja siitä tulee seuraavana päivänä huono olo.
mielummin juon vaikka jaffa limua. siitä ei tule huonoa oloa ja eikä vatsa kipeäksi. haluan olla terve. ja saan paljon nautintoa mun elämään muista asioista kun alkoholista. olen sen huomannut. ja tajunnut onneksi. ei tarvi välttämättä juoda.
mielummin syön vaikka suklaata. suklaa on yksi mun lempi asioista elämässä. se on vaan niin parasta ja hyvää. fazerin hasselpähkinä suklaa on paras suklaa. tai tavallinen fazerin sininen.
voisi vaikka taas tänä viikonloppuna syödä sitä.
viimeksi en syönyt. söin silloin irtokarkkeja. ja sipsiä.
voisi taas sipsiäkin syödä viikonloppuna. ranch sipsejä. ne on mun lempi sipsejä. se on jännä että kun alkaa syömään sipesjä niin siitä ei meinaa tulla loppua kun syö niitä. jää koukkuun syödessä.
ja sitten vaa syö niitä. hyviä ovat.
täytyy aina välillä viikonloppuisin syödä sipsiä. mutta. nyt alan tiskaamaan. ennen kun menen aamupalalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.