IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luokse :)Perjantai 11.09.2015 07:58

se olisi viikonloppu :) olen menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. se tulee hakemaan mut tuossa illalla. kun pääsee töistä.
pitää alkaa pikku hiljaa pakkailemaan. alan pakkaamaan kun olen kirjoittanut blogin. eilenä oli ihan mukava päivä. toiminta tunnilla meillä oli ryhmä tehtäviä. toiminta tunti oli kahdesta kolmeen.
eilenä sain myös siivottua kämpän. nyt on taas siistiä. olo ja fiilis on tosi hyvä tällä hetkellä. ihanaa mennä poikaystävän luokse. on ollut kauhea ikävä sitä. päästään viettämään laatu aikaa.
käydään taas poikaystävän kanssa kaupassa niin pitää ostaa: suklaata, pizzaa, kivennäismehu vettä, limsaa, jotain mikro ruokaa..siinä ne sitten oli. ai niin uusin animelehti on tullut myyntiin tänään niin sekin pitää ostaa ja lukea. eilenä jaksoin katsoa aamulla animea. katsoin ore monogatari jakson, monster musume jakson ja himouto umaru-chan jakson. kohta nekin sarjat loppuu. ja nyt syksyllä alkaa sitten uudet anime sarjat. toivottavasti tulee jotain hyviä sarjoja mitä sitten seurata.
aijon viikonloppuna katsoa myös animea. working!! animea. toista kautta. olen katsonut sitä pari jaksoa. vielä on paljon jäljellä.
ja siitä on tullut myös kolmas kausi mikä pitää myös katsoa jossain vaiheessa. en jaksanut mennä eilen illalla enää lenkille.
menen sitten lenkille taas ensi viikon maanantaina. illalla taas. jos on hyvä keli. aijon nukkua viikonloppuna pitkään. sanoin poikaystävälle ettei herätä mua silleen heti aamusta. haluan nukkua.
nukun aina tuonne aamu päivään asti. sitten kun olen herännyt, syönyt jotain niin sitten ala aina kirjoittamaan blogia. jos keksin mistä kirjoitan. tänään täytyy värittää. en ole värittänyt pariin päivään. nyt on koko päivä melkein aikaa ennen kun poikaystävä hakee mut. silleen saa ajankin kulutettua nopeammin.
aloitan värittämään uutta kuvaa. koitan saada sen sitten tänään valmiiksi. jos jaksan värittää sen loppuun.
varmaan jaksan. nyt kun ei ole värittänyt pariin päivään niin nyt on taas intoa värittää. ihanaa. soitin eilenä myös äidille. vaihdettiin kuulumiset. sanoin sille että hyvin on mennyt tämä viikko ja on ollut hyvä olo. kerroin myös siitä lahti reissusuta minkä tein alku viikosta.
äiti sanoi että haluaa nähdä noita kuvia mitä olen nyt värittänyt. sanoin sille kun tulen seuraavan kerran kotiin niin otan noi mun väritykirjat mukaan ja näytän. pitäisi käydä myös kotona taas. joku viikonloppu. ehkä tässä lähi aikoina. katsoo jos vaikka ensi viikon viikonloppuna menisi kotiin. ellei tule mitään esteitä.
olisi ihan mukava taas mennä. tänään on naisten ryhmä taas. kuulin että mennään mega myynti arenalle. en vaan voi ostaa mitään sieltä. aijon vaan katsella. saa silleenkin ajan kulutettua. paras kaveri sanoi mulle että sekään ei aijo ostaa mitään sieltä.
saa nähdä ostaako sitten mun toinen kaveri jotain.
tänään on varmaan myös vapaa ehtoinen paja tunti. menen ehkä sinne jos se on. saa sielläkin aikaa kulutettua.
tästä tulee pitkä päivä kun odottaa että poiaksytävä tulee hakemaan.
paras kaveri lähtee lomille jo puolen päivän jälkeen.
olen kade sille kun se pääsee aikaisemmin.
näen lemmen viemästä taas puolet tänään. poikaystävä on täällä silloin puoli kuden aikaa ja lemmen viemää alkaa viideltä.
pitää laitaa taas keittiö kuntoon. tiskiä on taas kertynyt ja kahvin puruja on kaikkialla. pitää laittaa kämppää järjestykseen. ennen kun lähtee lomille. on sitten kiva palata siistiin kämppään.
mutta varmasti tulee erittäin mukava viikonloppu. odotan innolla. ja se on hyvä juttu että olen paremmassa kunnossa niin pystyy ja jaksaa mennä lomille. saa nähdä millainen on sitten ensi viikko. onkohan se hyvä, vai huono. mutta. sen näkee sitten. aijon nyt elää vaan päivän kerrallaan. en nyt stressaa yhtään mistään. ja miettiä mitään ikäviä asoita. mutta. jos tulee huono olo niin se tulee. onneksi on noi rauhottavat. jos niitä tarvii ottaa taas. olo sitten helpottuu taas. tosiaan ensi viikon maanantaina mulla on se psykologi. kahdelta. juttelu menee varmaan hyvin. varmaan taas jutellaan se puolituntia ainakin. varmaan käyn taas kaupassa sen jälkeen. onneksi kerkeää maanantai aamuna sitten vähän levätä ennen kun menee sinne. en ole menossa ompelu ryhmään.
se ompelu ryhmä alkaa puoli kahdelta niin silloin mun pitää olla jo menossa sinne psykologille. teen sitten kaulahuivia taas vähän yli viikon päästä taas. kyllä se valmistuu pikku hiljaa. saa nähdä saanko sen ennen talvea jo valmiiksi. huomasin että lanka alkaa loppumaan. enkä tiedä onko sitä enempää.
tiedän mitä pistän päälle tänään kun lähden lomille. aijon laitaa noi mun yhdet vaaleat farkut, neuleen, ja uuden nahkatakin. ja varmaan Guess laukun. otan sen Guess laukun myös kun mennään naisten ryhmässä sinne mega myynti arenalle. mietin että pitäisikö laittaa korko kengät. en ole pitänyt niitä moneen kuukauteen. olen pitänyt koko kesän vaan lenkkareita. voisi laitaa. tulee vähän pituutta. pitää vielä vaan katsoa pysynkä enää pystyssä niillä kun en ole käyttänyt niitä aikoihin. kyllä mä varmaan pysyn pystyssä.
en kerekä oikeen juomaan teetä tuossa aamulla. juon sitten kun olen syönyt. ajattelin käydä tokmannilla tänään. kuluttamassa siellä aikaa. ajattelin ostaa sieltä noi suklaat. aijon ostaa fazerin sinistä ainakin ja jotain muuta suklaata. kun skypeteltiin poikaystävän kanssa eilenä niin se sanoi että ostaa suklaata taas mulle kun se käy lidlissä. ihana. saa nähdä mitä suklaata se ostaa mulle.
syön sen varmasti. pitää syödä samalla kun katsoo salkkarit illalla.
sotken poiakystävän sängyn taas suklaalla. niinkuin aina. ja poikaystävä valittaa siitä. kun sotken aina sen sängyn joko suklaalla tai sipsillä. päätin etten nyt syö sipsiä tänä viikonloppuna. syön sen sijasta pizzan. uuni pizzan. ristorante pizzan ajattelin syödä se on sopivan kokoinen niin jaksan syödä sen. aijon antaa poikaystävälle palan siitä jo se haluaa syödä. jos en jaksa syödä sitä ihan kokonaan niin annan loput poikaystävälle. se kyllä syö.
saa nähdä syökö se sitten osan noista mun suklaista. annan sen syödä jos se haluaa. no ainakin tulee herkuteltua viikonloppuna. en aijo miettiä yhtään kaloreita. aijon vaan nauttia. ensi viikolla sitten taas lenkille. niin viikonlopun kalorit saa kulutettua.
enkä läskisty. en ole menossa vielä ensi viikon maanantaina kuntosalille. koska mulla on se psykologi iltapäivällä. menen sitten sitä seuraavana maanantaina. ajattelin mennä kolmelta sinne ja olla se 45 minuuttia. kerkeän tulla takaisin ennen ruokaa mikä on neljältä. on kyllä kiva taas aloittaa kuntosali pitkän tauon jälkeen.
tulee vähän ohjelmaa syksyyn. ja sähly alkaa myös ensi viikolla. mukavaa. odotan sitäkin innolla. päästään parhaan kaverin kanssa pelaamaan. varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset. toivottavasti voitettaan ensi kerralla. se voitto ei ole se tärkein mun mielestä. vaan että pelatessa on hauskaa. juosta sen pallon perässä.
ja sitten kun se pallo lentää aina kaikkialle.
tulee hyvä olo aina sen pelin jälkeen kun on juossut sen puolituntia. syke nousee. ja tulee hiki. pelin jälkeen aina suihkuun ja sitten on rento ja hyvä olo sen jälkeen. saa noita paineita purettua myös pelin aikana. sähly on hyvä liikunta muoto. aluksi mä en tykännyt sählystä. mutta nyt olen oppinut tykkäämään siitä. kaikki liikunta on vaan hyväksi. sen olen huomannut. tulee aina hyvä olo liikunnan jälkeen. ihan parasta. ja kroppa pysyy kunnossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.