IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava viikonloppu ^_^Maanantai 14.09.2015 07:51

oli kyllä todella mukava viikonloppu poikaystävän luona. tehtiin vaikka mitä. katsottiin leffaa, saunottiin, käytiin lenkillä, harrastettiin seksiä, pelattiin yhtä tietokone peliä muutama tunti..käytiin kaupassa.
rento ja mukava viikonloppu. uusi viikko alkaa taas. tää mun aamu on lähtenyt taas käyntiin kahvin juonnilla. kyllä kahvi maistui taas kun en juonut ollenkaan kahvia viikonloppuna. join vaan teetä.
suklaat mitkä ostin niin söin ne kaikki. nyt en aijo syödä suklaata kun vasta sitten kun on taas viikonloppu. poikaystävä oli ostanut mulle simpukka suklaata. se on ihan hyvää suklaata mutta tulee vähän ällö olo jos syö muutaman. semmoinen äköln makea. mutta muuten ihan hyvää suklaata. tänään mulla ol iltapäivällä se psykologi. kahdelta. en ole menossa ompelu ryhmään. lähden jo puoli kahdelta kävelemään tuonne keskustaan niin kerkeän. kän psykologi käynnin jälkeen taas kaupassa. pitää ostaa lisää teetä ja uusin anime lehti. en muistanut ostaa sitä viime perjantaina. nyt ostan sen tänään ja luen.
olo ja fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. toivon että tästä on tulossa hyvä viikko. aijon mennä sitten tänä viikonloppuna varmaan vanhempien luokse. katsoo miten tää viikko eka sujuu. toivottavasti hyvin.
tänään aijon mennä illalla taas lenkille. ruoan jälkeen. vielä on hyvä kun on tämmöiset ilmat. ei sada vettä. ainakaan vielä.
huomenna alkaa sähly. kivaa. odotan innolla kun pääsee pelaamaan.
saa nähdä sitten kumpi voittaa. miehet vastaan naiset taas.
ajattelin tänään katsoa tabletilla tuota weeds sarjaa. se on ihan hyvä sarja. olen tällä hetkellä toisessa tuontanto kaudessa.
vielä on sen jälkeen muutama kausi. ainakaan katsominen ei lopu kesken. tänään aijon taas värittää. jos jaksan. hyvin on aikaa ennen kun menen psykologille. vaate kriisi on iskenyt jälleen. ajatelin varmaan laittaa taas farkut ja nahkatakki. sen uusimman nahkatakin minkä olen ostanut. ja jotkut kivat korvikset korviin taas. pitä meikata myös ennen kun lähtee.
puuteria ajattelin vaan laittaa. vähän luonnollisempi meikki. en tarvitse kauheasti meikkiä koska mulla on näin hyvä iho. onneksi. hyvä että mulla ei ole mitään aknea.
välillä olen ilman meikkiä. se on ihan hyvä vaan niin iho saa vähän hengittää. tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. nyt mun ei tarvi hakea mitään koska kävin viime viikolla hakemassa pari pakettia leponexia. nyt niitäkin on taas.
huomenna ajattelin pestä pyykkiä. pitää pestä taas noi vaatteet mitä käytin viime viikonloppuna. ja lakanat voisi taas samalla pestä.
tänään pitää taas kohta tiskata. ja vähän siivota tätä keittiötä. puuro lautasia on taas kertynyt ja mukeja. tiskaan kun olen kirjoittanut ensin blogin. aijon kohta taas kuunnella vähän musiikkia.
en kauheasti jaksanut katsoa animea viikonloppuna. mutta tällä viikolla aijon katsoa ainakin lisää working!! animea. odotan noita uusia anime sarjoja mitä tulee taas syksyllä. toivottavasti tulee jotain hyviä sarjoja taas mitä katsoa. mun pitäisi edelleen uudestaan katsoa toi K-ON! leffa. se on mulla koneella. katsottiin se silloin joskus poikaystävän kanssa muutama vuosi sitten kun se tuli. nyt haluan katsoa sen uudestaan taas. K-ON! on yksi mun suosikki anime sarja. niin paras. pitää joskus taas katsoa eka ja toinen kausi.
mä niin toivosin että toi Hellsing anime saisi jatkoa. se on mun lempi anime sarja myös. Alucard hahmo on niin paras. se on mun lempi anime hahmo. pitäisi noi ova jaksot katsoa uudestaan.
en ole aikoihin taas katsonut niitä. muutamaan vuoteen.
saa nähdä koska tulee noi desuconin liput myyntiin.
kaveri tilaa ne. ja mä maksan sille sitten takaisin. ei vitsit odotan innolla desuconia. ja sitä anime krääsän shoppailua mitä siellä sitten on myynnissä. ja on mukavaa ottaa taas kuvia sieltä.
ja fiilistellä samalla. mangaa pitäisi lukea taas tuolla tabletilla.
mulla on monta sarjaa kesken tällä hetkellä. pitäisi vaan lukea.
sitten kun se innostus vaan iskee. kyllä se sieltä vielä tulee.
tänään aijon juoda taas teetä tässä aamun aikana. tulee aika pitkä aamu koska pitää vasta iltapäivällä mennä sitten kylille asioille.
no ei haittaa. kyllä mä saan ajan kulutettua jotenkin. positiivisin mielin aijon olla taas tänään. tästä on tulossa hyvä päivä.
lemmen viemää ja salkkarit tulee taas tänään. täytyy katsoa.
huomenna on sitten ohjelmassa vaan toi sähly. eli huomenna on myös aika rento päivä. ei ole silloinkaan kamalan kiire. en aijo mennä lenkille huomenna kun on se sähly. saan siinä sen päivän liikunnan sitten. ja se on paljon tehokkaampi kuin puolen tunnin lenkki. siinä pelin aikana syke vaan nousee. ja tulee nopeammin hiki. keskiviikkona sitten taas kaverin kanssa naisten kuntosali tunnille. mukavaa mennä kyllä sinne. aijon käydä sitten joskus vaikka maanantaisin yksin kuntosalilla. iltapäivällä. jos en mene niin sitten lenkille. jompi kumpi. katsoo sitä sitten fiiliksen mukaan.
haluaako salille vai ei. mutta joka tapauksessa käyn keskiviikkoisin aina. se on hyvä ja tehokas tunti. paljon erilaisia liikkeitä on siellä.
ja tuntikin menee tosi äkkiä kun keskittyy noihin liikkeisiin.
ja mulla on aina vesipullo mukana. tulee aika äkkiä jano kun hikoilee. mutta mulla on ihan hyvät salikamat aina mukana. käytän verrkareita, sisä kenkiä, ja jotain hiki paitaa tai toppia päällä.
ihan hyvät hikoilu vaatteet. noi mun sisä kengät on kestänyt aika monta vuotta. ja kestää edelleen. ei tarvi ainakaan vielä hankkia uusia. aijon ensi kuussa mennä taas lahteen kun tulee rahaa. menen ostamaan parhaalle kaverille sitä syntymäpäivä lahjaa.
aijon ostaa sille jonkun aikuisten värityskirjan ja tussit.
varmasti tykkää lahjasta. mun paras kaveri täyttää 25 vuotta. sillä on synttärit lokakuussa. ja mun toisella kaverilla on myös synttärit marraskuussa. pitää sillekkin keksiä jokin lahja. en ole vielä sille oikeen keksinyt. ainakin siihen lahjaan tulee suklaata. ja parhaan kaverin lahjaan tulee myös suklaata. suklaata pitää olla aina synttärilahjassa. suklaa on vaan paras. kun kävin tokmannilla viime perjantaina niin oli tullut jotain uutta panda suklaata. ostin sitä ja oli aika hyvää. ja todella iso levy. pitää ostaa sitä jatkossakin. eikä ollut pahan hintainen. ja oli monta eri makua tullut siitä.
ensi kerralla aijon maistaa valkosuklaata. varmasti todella hyvää.
mutta ensi kerralla syön noi simpukka suklaat mitkä sain poikaystävältä. tulee sitten ihanan ällö olo kun syö niitä.
kun menen kotiin niin pitää ostaa äidille vaikka suklaata yllätykseksi.
ostan aina jotain kun menen kotona käymään.
siitä on tullut tapa mulle. joskus ostan myös lakuja.
aamupala on taas puolen tunnin päästä. kerkeän hyvin tiskaamaan ennen kun menen syömään. syön taas ruisleipää. paras leipä. vähän juustoa ja kurkkua päälle niin tulee hyvä leipä.
tänään meillä on taas puuro päivä. meillä on päivälliseksi puuroa aina maanantaisin. rakastan puuroa. kaikki puurot menee paitsi vispipuuro. siitä en vaan tykkää. mutta koitan syödä sitä jos sitä on vaikka tänään. pakko syödä että jaksaa lenkkeillä illalla. syön sen kanssa vielä ruisleipää taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.