IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään alkaa sähly :)Tiistai 15.09.2015 08:18

eilenä oli ihan mukava päivä. kävin juomassa teetä yhdessä kahvilassa ja menin sen jälkeen vähän seppälään pyörimään ja kävin kaupassa.
sain hillittyä shoppailu himoni enkä ostanut seppälästä mitään. hyvä minä. eilenä kävin psykologin luona ja mun oma ohjaaja tuli myös mukaan siihen keskusteluun. ohjaaja kertoi psykologille vähän mun menneisyydestä millainen ihiminen olin ennen ja kuinka vaikeaa mulla oli silloin. puhuttiin myös skitsofrenia sairaudesta mikä mulla on. ja miten sen kanssa pystyy elämään. puhuttiin miten pystyy hallitsemaan ajatuksia mitkä laukkaa liikaa. eli miten mielikuvitus laukkaa välillä. kerroin että pystyn nyt ajattelemaan ja hallitsemaan noita ajatuksia.
jos mulle vaikka tulee huono olo niin silloinkin mun mielikuvitus laukkaa liikaa. kerroin miten saan purettua pahaa oloa. kerroin että itkeminen helpottaa mun oloa paljon ja ohjaajien kanssa juttelu.
puhuttiin myös mun syömishäiriöstä. kerroin että ruoka maistuu mulle joka päivä. onneksi. ja kerroin myös että herkuttelen vaan viikonloppuisin. painosta puhuttiin, ja siitä että pelkään lihoavan liikaa. sanoin että olen todella tyytyväinen mun painoon tällä hetkellä. kerroin myös että tunnen itseni hyvännäköiseksi. puhuttiin mun parisuhteesta. kerroin että hyvin menee mulla ja poikaystävällä. kerroin myös psykologille kauan ollaan oltu yhdessä.
puhuttiin myös raha asioista, shoppailusta, kerroin kuinka paljon käytän rahaa kuukaudessa shoppailuun. sanoin että noin sata euroa ainakin. kerroin myös että ostan aina joka vuosi uuden Guess laukun. se keskustelu kesti sen tunnin ainakin. seuraava aika psykologille on sitten kolmen viikon päästä taas. tiistaina aamulla klo 10. sinne on siis aikaa. kävin eilen illalla taas lenkillä. oli hyvä lenkki. menin sitten suihkuun, keitin teetä ja aloin katsomaan lemmen viemää. lemmen viemän jälkeen skypetin taas yli tunnin poikaystävän kanssa. ja menin parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. tänään mulla on vaan toi sähly neljän aikaa. tänään on aika rento päivä. kiva mennä taas pelaamaan sählyä. parhaan kaveri kanssa. ollaan taas puolustajia. niin kuin aina. mä olen todella huono hyökkäämään. mutta puolustajana olen aika hyvä.
hyvä peli varmasti tulee. ruoka on vasta sen pelin jälkeen. eli hieman myöhemmin. animea pitäisi katsoa taas. ai niin ostin eilenä uusimman anime lehden. maksoi vaan 5 euroa. oli alennuksessa se lehti. sieltä löytyi muutama sarja mitä alan seuraamaan kun ne jaksot tulee. samalla löysin pari manga sarjaa mitä alan lukemaan tabletilla. oli ihan ok lehti tällä kertaa.
tänään pesen tässä aamulla taas pyykkiä. alan pesemään kun olen syönyt aamupalan. kone on varmasti vapaa. sitten kun pesee niin ei tarvi taas viikkoon pestä. eilenä mä yritin värittää mutta ei siitä tullut oikeen mitään. tänään kokeilen uudestaan värittää.
nyt on hyvä kyllä värittää koska tänään ei ole kiire minnekkään. pitää katsoa innostunko. toivottavasti. eilenä katselin tabletilla weeds sarjaa. katsoin muutaman jakson. olen toisessa kaudessa. katson ehkä sitä taas tänään jos jaksan. ellen katso animea sen sijasta. anime pitäisi kyllä taas katsoa. vaikka working!! animea.
eilenä ostin semmoista vihreää teetä kuin orient. tosi hyvää. kaupasta löytyi sitä. aijon juoda sitä tässä aamulla.
nyt en osta teetä vähään aikaan. mulla on muutama paketti vielä.
vihreä tee on musta tosi hyvää. juon sitä ainakin pari kolme kuppia päivässä. eikä siinä ole yhtään kaloreita. juon sen aina raakana.
sitä voi juoda vaikka kuinka paljon. mielummin juon sitä enemmän kun taas kahvia. kahvia juon vaan aamuisin. muuten en juo sitä päivän aikana. tee on parempaa. eikä maha tule kipeäksi kun juo vihreää teetä. huomenna taas menen kaverin kanssa kuntosalille.
mukavaa mennä sinne taas. aijon ensi viikon maanantaina mennä sitten salille. siinä iltapäivällä ennen päivällistä. kerkeää olla sen 45 minuutia siellä ja sitten tulee takaisin syömään.
lenkille en ole menossa tänään koska saan tämän päivän liikunnan sählystä. ellen innostu mennä lenkille lounaan jälkeen. voisi mennä oikeastaan silloinkin lenkille. taidan tehdä niin.
en jaksa olla koko aikaa neljän seinän sisällä.
tiedän jo reitin minkä aijon mennä. otan vesipullon mukaan taas.
eilenäkin mulla oli vesipullo mukana. syön hyvin taas niin jaksan.
tulee vähän pirteämpi olokin kun menee lenkille. on sitten hereillä kun menee pelaamaan sählyä. poikaystävä on lähdössä ehkä viikonlopuksi sen yhden kaverin luokse. ja mä menen ehkä tänä viikonloppuna sitten kotiin. vielä ei ole päätetty mitään. pitää katsoa. voi olla että suunnitelmat voivat muuttua.
nyt on vasta tiistai. aijon elää päivän kerrallaan. en nyt stressaa mistään. aijon vaan nauttia elämästä ja tästä hyvästä fiiliksestä mikä mulla on nyt päällä. ihan ok päivä tänään taas. huomenna on sitten enemmän ohjelmaa. saa nähdä mitä tehdään paja tunnilla huomenna. toivottavasti jotain mukavaa.
aamupala on taas kohta. sitten pyykkien kimppuun. kun olen syönyt. pesen myös lakanat samalla. viime viikolla en jaksanut pestä niitä. nyt taas jaksan pestä ne. hyvin mahtuu pesukoneeseen muiden vaatteiden kanssa.
kohta alan kuuntelemaan taas musaa. ja tiskaamaan. kuppeja on taas kertynyt ja puuro lautasia. pitää myös pestä hyvin tuo kahvi pannu. saa sitten huomenna aamulla keitettyä hyvät aamukahvit.
alkaa olla nälkä taas. mutta kohta on aamupala. syön hyvän ruisleivän. päälle tulee juustoa ja kurkkua. terveellinen aamupala.
saa nähdä mitä tänään on ruokana. toivottavasti jotain hyvää ruokaa. syön onneksi ihan kaikkea. kaikki maistuu. paitsi maksakastike. se on ihan kamalaa ruokaa. tai siskon makkara keitto. yäk. kaikki muu menee kyllä. teen taas niin että syön mahan täyteen. niin jaksan. ajattelin ostaa taas uuden seksiasun jossain vaiheessa. sitten kun raha tilanne on hyvä että pystyy ostamaan.
kävin eros sivuilla taas katsomassa. siellä oli muutama aika hyvä asu mutta mun koko oli lopussa. useassa asussa. saa nähdä koska niitä tulee sitten taas myyntiin lisää. niin voisi ostaa. siellä oli pari korsetti asuakin. mitkä houkuttaisi. hinta on 50 euroa. aika kallis. mutta varmasti näyttäisi hyvältä päällä. ja poikaystäväkin tykkäisi.
sanoinkin sille eilenä että haluaisin uuden asun taas.
ajattelin jos vaikka marraskuussa ostaisi vasta sitten. koska ensi kuun aijon vaan säästää. ostan vaan sen parhaan kaverin synttäri lahjan ensi kuussa. joo teen niin että marraskuussa katson sitä asua vasta. silloin on hiukan enemmän rahaa. ja siihen saa mennäkkin sitten vaikka 50 euroa siihen asuun. jotain löydän kyllä varmasti. sitten seksi on taas kivaa kun on uusi asu päällä.
ja poikaystäväkin on onnellinen. viimeksi mulla oli päällä toi koulu tyttö asu. toimii aina. hyvä asu kyllä. haluaisin uuden koulu tyttö asunkin taas ostaa. mutta. marraskuussa sitten. pitää katsella.
jos rahaa jää vielä sadasta eurosta niin ajattelin ostaa sitten uusia alusvaatteita vaikka. haluaisin kovasti uudet rintaliivit taas. ja parit stringit. eilenä kun kävin seppälässä niin siellä oli alennuksessa alusvaatteita. voi vitsit olisi eilenä tehnyt mieli ostaa. katsoo sitten marraskuussa. kyllä mä pärjään sinne asti ihan hyvin. mulla ei vaatteet todellakaan lopu kesken. hyvin selviän.
eilenä otin pitkästä aikaan käyttöön noi mun mustat pitkät mokka saappaat. ostin ne silloin mega myynti arenalta. hyvännäköiset jalassa. sopii farkkujen kanssa. ja nahkatakin kanssa.
ja olen hieman pitempi. pari senttiä. olen 168 cm pitkä.
ja moni on sanonut että olen lyhyt. mutta. mä tykkään mun pituudestani. ei haittaa yhtään. olen semmoinen kuin olen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.