IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jee. perjantai. hyvä fiilis tällä hetkellä. mun mahankin on paljon parempi. hyvillä mielin voi aloittaa viikonlopun. täytyy tänään ostaa herkkuja. en vielä tiedä mitä mutta se selviää kyllä.
eilenä selvisin aamulla verikokeista. lähdin ajoissa kävelemään terveyskeskukseen ja mä pääsin etu ajassa sinne. ei ollut ruuhkaa tai mitään. vähän tihutti vettä kun kävelin takaisin. en onneksi kastunut pahasti. kun pääsin takaisin tänne niin aloin siivoamaan. siinä meni vaan jotain puolituntia. ja siivoukset meni läpi. ohjaaja kävi vielä katsomassa. eilenä oli myös toiminta tunti. sen jälkeen käytiin kaverin kanssa kaupassa. kauppa reissun jälkeen menin hetkeksi koneelle ennen kun menin syömään. päivällisen jälkeen menin taas lenkille. oli kiva ilma. lenkin jälkeen menin suihkuun ja kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. tänään kaveri tulee mun luokse taas katsomaan sen.
aijon syödä jotain hyvää samalla kun katson lemmen viemää.
tosiaan olen nyt tämän viikonlopun täällä. onneksi kaverit on myös täällä viikonlopun niin on seuraa. ja poikaystävä tulee taas huomenna käymään mun luona. voitaisiin taas hakea pizzat koti pizzasta. ostaa samalla myös leffa mässyä jos katsotaan taas joku leffa.
sipsiä mun tekee kauheasti mieli. sitä voisi ostaa. käy myös varmaan poikaystävälle. tänään on taas naisten ryhmä aamulla. ollaan menossa luhta myymälään lahteen. ja tänään on tullut taas rahaa kelalta. mä koitan olla ostamatta mitään. koska päätin sen että tässä kuussa en shoppaile yhtään. katsotaan miten käy. sanoin kaverille eilenä että vahtii etten osta mitään sieltä. koska mä en oikeastaan tarvitse mitään. aijon vaan katsella. kyllä mä selviän. mun täytyy selvitä. jaksoin eilenä värittää vähän yli tunnin. ajattelin tänään taas jatkaa jos jaksan. katsoo fiiliksen mukaan taas.
menen käymään tokmannilla tänään. hakemaan jotain herkkuja. varmaan taas suklaata pitää ostaa. eilenä mä ostin kaupasta mars jätskiä. ajattelin niitäkin syödä viikonloppuna. tosi hyvää jätksiä. aijon tänään syödä niitä. ihanaa kun on taas viikonloppu niin voi herkutella. ei tarvi miettiä mitään kaloreita ollenkaan kun herkuttelee. aijon mennä varmaan taas tänään lenkille illalla. jos on hyvä ilma. eikä sada vettä. nyt mulle on taas alkanut maistua ruoka.
mikä on vaan hyvä. koitan syödä taas hyvin. saa nähdä mitä meillä on tänään ruokana. aamupala on taas puolen tunnin päästä ja aamu lääkkeet pitää ottaa taas. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä pistän päälle kun ollaan menossa luhta myymälään. Guess laukun aijon ottaa käyttöön taas. ja varmaan laitan sen mun pitkän takin. tai nahkatakin. farkut aijon laittaa. hiukset ponihännälle ja jotkut korvikset voisi laittaa ja pitää vähän meikata. on sitten nättinä liikenteessä. nyt jaksaa taas miettiä että mitä pistää päälle. mulla on ollut tää viikko taas silleen että en ole jakanut miettiä että miltä näytän. olen vaan pitänyt jotain verkkareita ja samaa hupparia monta päivää. mutta. nyt jaksaa taas miettiä että mitä laittaa päälle tänään. voisi korko kengät laittaa taas vaikka. tulee niillekkin käyttöä. taidan laittaa. ihanaa kun on nyt hyvä olo ja mun maha on paljon parempi. ei tarvinut ottaa mitään maha lääkkettä. se oli tosi lähellä että olisi pitänyt ottaa. onneksi niitä on aina hätä tilanteita varten. nyt mun maha näyttää taas ihana litteältä. se oli kauhean pyöreä monta päivää ja mä en tykännyt yhtään. poikaystävä vitsaili myös mun mahasta että se pömpöttää. ei se tahallaan kiusannut. huumoria vaan. nyt on paljon kevyempi olokin. eikä semmoinen turvonnut olo. nyt voi syödä herkkuja taas. ihanaa.
aijon tänään pestä pyykkiä jos kone on vapaa. saa ne pyykit pestyä. alan heti pesemään kun tullaan sieltä luhta reissusta. syön lounaan ja laitan sen jälkeen pyykit koneeseen. pyykkiä on kyllä taas kivasti kertynyt. no sitten kun saa pestyä niin on taas puhtaita vaatteita. pitää taas tikstakin. tiskaan kun olen kirjoittanut blogin. aijon kohta taas kuunnella musiikkia. en ole moneen päivään kuunnellut musiikkia. ei ole vaan huvittanut kuunnella. mutta nyt taas onneksi huvittaa. tulee hyvä fiilis kun kuuntelee. teetä en kerkeä juomaan tässä aamulla. juon vasta sitten päivällä. kahvia join taas ison kupillisen. oli hyvää ja nyt on pirteä fiilis.
kahvikaan ei vielä lopu. vielä on puoli pakettia jäljellä.
ja teetä on myös aika paljon. sekään ei heti lopu.
pitää käydä kohta pankin sivuilta katsomassa että paljon sitä rahaa on tullut tänään tilille. ensi viikolla tulee taas lisää. se on hyvä juttu että mun raha asiat on kunnossa. ja että on sitä rahaa.
pystyy maksamaan laskuja ja jää vähän shoppailu rahaa. ensi kuussa vasta shoppailemaan. ei tässä kuussa. täytyy nyt vaan säästää. ja välillä täytyy kyllä säästää. tekee ihan hyvää välillä.
mulla on paljon vaatteita,kenkiä ja laukkuja. ei heti lopu kesken ja niistä saa aika monta asu kokonaisuutta. pystyy yhdistelemään.
tulee aika monta tyyliä. mikä on hyvä. silloin ainakin tietää ettei nyt tarvitse enempää mitään vaatteita. tänään taas illalla skypetän poikaystävän ja illalla parhaan kaverin luokse. aijotaan katsoa salkkarit ja posse. posse pitää katsoa. se on niin hupaisa ohjelma ja siinä voi vaan nauraa. duudsonit on vaan niin ihania välillä.
fanitetaan niitä parhaan kaverin kanssa. tulee taas hyvät naurut illalla taas. varmaan aijon valvoa taas johonkin yhdeksään asti. huomenna aijon taas herätä aika aikasin ja kirjoittaa blogin.
en aijo nukkua pitkään viikonloppuna. aina kun olen lomilla niin silloin nukun niin pitkään kuin jaksan. aina kun olen täällä niin en nuku pitkään. herään aina viikonloppuna siinä seitsemän aikaan aina. mutta. huomenna pizzaa. en tiedä että minkä pizzan ottaisi. voisi kokeilla jotain uutta. mitä ei ole ennen syönyt. pitää katsoa kun mennään sinne koti pizzaan poikaystävän kanssa. saa nähdä kumpi tarjoaa pizzat. joko minä tai poikaystävä. sen näkee sitten.
jompi kumpi. siitä on tullut meille tapa että jompi kumpi aina tarjoaa vuorotellen noi pizzat. reilua. no mä voisin vaikka tarjota koska on taas tullut rahaa. poikaystävä voi vaikka ostaa sitten noi leffa herkut.
sipsit ainakin. pitää vaan sopia poikaystävän kanssa.
tulee hyvä leffa tuokio kun on herkut. saa nähdä mikä leffa sitten katsotaan. voi olla että katsotaan jopa parikin leffaa.
sen näkee sitten. mukavaa on tulossa joka tapauksessa.
harrastetaan myös seksiä tottakai. ai niin mun seksiasu jäi poikaystävän luokse. pitää sanoa sille tänään että tuo sen mulle huomenna. jos se muistaa ottaa sen mukaan. varmasti unohtaa. mutta ei se haittaa. mulla ei seksiasut heti lopu kesken.
ensi kuussa sitten taas ostamaan uusi. odotan innolla. en vielä ole päättänyt minkä ostan koska niitä on paljon. pitää vielä miettä. onah tässä kuukausi ainakin aikaa miettiä. ostan taas jonkun halvan.
onneksi osan niistä asuista saa aika halvalla. on niitä kalliimpiakin.
siellä yhdellä sivulla olisi yksi ihana asu mikä maksaisi jotain 44 euroa. ostan sen varmaan sitten joskus. mutta nyt aijon ostaa paljon halvemman. ettei kaikki shoppailu rahat mene. aijon ostaa jotain muutakin kivaa vielä marraskuussa. shoppailu budjetti on se 100 euroa tai vähän yli. siitä aijon pitää kiinni joka kuukausi. sillä summalla saa vaikka mitä kivaa joka kuukausi. mutta jos ostan Guess laukun niin siihen saa mennä sitten vähän enemmän rahaa.
sen olen sallinut. ei ihan joka kuukausi saa mitään Guess laukkua.
kerran vuodessa saa ainakin ostettua uuden. ellei pari.
mutta. nyt mulla on aika hyvä Guess laukku niin en hetkeen tarvi uutta. ostan sitten vasta ensi vuonna. tai ehkä jopa tämän vuoden puolella vielä. sen näkee sitten taas. se voisi olla synttäri lahja itselle. tällä kertaa se voisi olla vaikka pinkki Guess laukku. en omista vielä sen väristä Guess laukkua. mulla on mustan värinen Guess laukku minkä ostin viimeksi.
ja harmaa Guess lompakko. se on kyllä aika ihana. kestää monta vuotta vielä. ennen kun ostan uuden joskus taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.