IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu kohta ohitse.Sunnuntai 04.10.2015 08:24

viikonloppu on kohta lopussa. mutta mukava viikonloppu on kyllä ollut. poikaystävä kävi eilenä mun luona. haettiin kebab ateriat yhdestä pizzeriasta. oltaisiiin haettu koti pizzasta pizzat mutta siellä oli kauhea ruuhka. sitten käytiin kaupassa hakemassa vähän leffa mässyy. katsottiin yksi kauhu leffa. mikä oli aika hyvä.
harrastettiin myös seksiä. mukavaa. siinä se lauantai päivä sitten meni. menin vielä illalla parhaan kaverin luokse. katsottiin hauskat kotivideot.
menin sitten jo siinä yhdeksältä nukkumaan. väsytti sen verran.
halusin nyt tänäänkin herätä aikaisemmin. uni tulee sitten taas hyvin illalla. huomenna on taas maanantai ja arki alkaa. huomenna on ohjelmassa ompelu ryhmää, menen ehkä salille sen jälkeen..
pitää nyt katsoa. mutta menen taas tänään iltapäivällä lenkille. nyt on herkuteltu ihan tarpeeksi. ostettiin kaupasta ranch sipsejä. oli pakko ostaa kun mun teki niitä kauheasti mieli. ja dippi niiden kanssa tottakai.
sain tuhottua tuon mun suklaa levyn. ja jätskiä olen myös syönyt.
huomenna taas alan syömään normaalia ruokaa ja jätän taas kaikki herkut pois. herkuttelen sitten taas seuraavana viikonloppuna.
aijon liikkua paljon ensi viikolla. käydä lenkillä ja salilla. tekee hyvää. syke nousee. salilla aijon käydä ainakin pari kertaa viikossa. se on hyvä että keskiviikko iltana on aina naisten kuntosali. tulee vähän tekemistä illalla. ja kaveri on mukana niin mikäs sen parempaa. on juttu kaveri. en jaksanut eilenä lähteä enää lenkille. totesin vaan että nyt en jaksa. mutta tänään jaksaa taas. tiedän jo minkä reitin aijon tänään kävellä. se kestää sen puolituntia. ja lenkin jälkeen voisi keittää teetä. saa jotain lämmintä juotavaa. ai niin uudet animet on alkanut. pitää tänään katsoa ne kaikki onko millaisia sarjoja. toivottavasti on tullut nyt jotain hyviä mitä voi alkaa katsomaan. mulla on nyt vaan aikaa tänään niin voi katsoa ne.
varmaan tässä aamun aikaan katson ne. eilenä mä innostuin taas värittää. väritin ainakin eilenä pari tuntia. ajattelin tänään taas värittää. mukavaa kun on taas innostunut siitä. sain yhden kuvan väritettyä eilenä loppuun ja aloitin uuden. onneksi noi tussit ei mene sen sivun läpi helposti. ja tulee hyvää jälkeä niillä. tykkään värittää mielummin stabilo kynillä ja tusseilla kun taas värikynillä. värikyniä pitää aina terottaa. tusseja ei tarvi. paitsi jos niistä loppuu väri. sitten pitää ostaa vaan uusia. mutta niillä on hyvä värittää.
join taas äsken ison kupin kahvia. jotta heräisin. vähän kyllä väsyttää. no onneksi tänään on tosi rento päivä. ei ole kiire minnekkään. voi vaan olla. muutenkin mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. ensi viikko on varmasti hyvä. positiivisin mielin taas mennään. koitan olla pirteä ja iloinen. kyllä sillä asenteella viikko menee varmasti mukavasti. uskon ettei tule mitään ahdistusta.
ulkoilen ja liikun paljon. ja vietän kavereiden kanssa aikaa.
unohtuu kaikki murheet. ja on tietysti kaikki noi ryhmät viikolla. on tekemistä. ensi viikolla on taas keskiviikkona kokki ryhmä. hyvät ruoat taas tiedossa. mä teen salaatin tällä kertaa. mozzarella salaatin muistaaksen teen. se on yksi mun lempi salaateista. mozzarella juusto on vaan niin hyvää että sitä voisi vaikka syödä suoraan paketista. aijon paloitella sen siihen salaattiin.
sitten on tietysti pää ruoka ja jälki ruoka. maha tulee täyteen. niin jaksaa sitten paja tunnilla mikä on myös keskiviikkona.
kerkeää hetken levätä sen kokki ryhmän jälkeen. ruoka kerkiää sulaa. tiistaina tosiaan mulla on sitten vaan se psykologilla käynti aamulla ja sähly sitten iltapäivällä. ei muuta. aika rento päivä sekin.
sain eilenä laskun. mun vuokran. maksan sen sitten kun tulee lisää rahaa ensi viikolla. se oli pienempi mitä edellinen lasku. säästän taas siinäkin vähän rahaa. poikaystävä tarjosi eilenä kebabit niin mä ostin ne herkut. reilua. ensi kerralla mä tarjoan taas ruoat.
oli kyllä hyvää kebabia. sitä oli aika paljon niin en jaksanut syödä ihan kaikkea. sanoin poikastävälle että voitaisiin toistekin hakea sieltä taas ruoat. mä söin perjantainakin kebabia. ranskalaisilla. niin kuin taas eilenä. mun kebab kiintiö on täynnä. ei nyt vähään aikaan enempää. aamupala on taas tänään yhdeksältä. aamu lääkkeet pitää ottaa taas. siitä tulikin mieleen että ensi viikolla pitää hakea lisää leponexia. alkaa loppumaan. ja pitää muistaa sanoa sille psykologille että uusii tuon leponex lääke reseptin niin saa taas lääkkeitä. masennus lääkkeitä mulla on aika paljon vielä ja noita rauhottavia. onneksi menee harvoin noita rauhottavia.
tässä kuussa pitää muuten taas hankkia lisää e-pillereitä.
alkaa nekin loppumaan. mulla menee sitten se 40 euroa. kolmen kuukauden annos. onneksi ei tarvi joka kuukausi hakea noita e-pillereitä. tulisi aika kalliiksi. mutta aijon sydöä niitä loppu elämäni. en halua tulla koskaan raskaaksi ja menkat ei ole niin pahat kun syö niitä pillereitä. on parhaat e-pillerit mitä olen koskaan syönyt. mä olen kokeillut mun elämäni aikana monia e-pillereitä.
nyt vasta löytyi sopivat. se on vaan harmi ettei ne auta oikeen noihin mun mielialoihin. no pitää vaan kestää. ja olen aina selvinnyt joka kerta. ai niin pitää viedä samalla noi roskat kun menen aamupalalle. ei ala haisemaan. onneksi toi roska katos on tuossa pihalla. ei ole kamalan kaukana. mun piti eilenä viedä roskat mutta unohdin kokonaan. kohta voisi juoda taas teetä. aamupalan jälkeen.
ja sitten samalla katson noi animet. otan hyvän asennon sohvalla ja alan katsomaan. alkaa olla taas nälkä. no kohta on aamupala. pääsee syömään. syön hyvän ruisleivän. ruoka meillä on vasta iltapäivällä. menen sinne syömään, sulattelen vähän ruokaa ja sitten sinne lenkille. otan vesipullon mukaan. tulee nopeasti jano.
kohta taas musaa soimaan. hyvä fiilis tulee taas. samalla voisin taas siivota tätä mun keittiötä. kahvin puruja on vähän kaikkialla ja pitää tiskata taas. sänkykin pitää pedata ja laittaa noita vaatteita vähän järjestykseen tuonne mun kaappiin. tänään aijon pitää koko päivän vaan verkkareita. hyvä ja rennot housut. ei purista. mutta sitten kun lähden ensi viikolla taas liikenteeseen niin pitää laittaa taas farkut.
tai jotkut siistimmät housut. mutta tänään otan vaan rennosti.
onneksi tulee sitä rahaa taas ensi viikolla. saa maksettua taas pari laskua. ja aijon nyt säästää. tämän kuun.
odotan innolla sitten marraskuuta kun voi taas shoppailla hyvillä mielin taas. ostan jotain kivaa. edelleen haluaisin uudet kengät. ja uuden seksiasun. ne ajattelin hankkia ensi kuussa. menee varmaan noin se 100 euroa. tai vähän yli. riippuu minkä hintaiset kengät löydän. seksiasu maksaa varmaan vaan sen 30 euroa. sillä hinnalla saa ihan hyvän asun taas. aijon sitten joskus ostaa vähän kalliimman. mutta nyt tällä kertaa halvempi.
ajattelin syödä vähän jätskiä tänään. mulla on vielä mars jätskiä jäljellä. aijon syödä vaan yhden patukan. en enempää. sitten on herkuteltu tarpeeksi. tosiaan ajattelin huomenna mennä salille.
kerkeää hyvin sitten takaisin syömään. menen ompelu ryhmän jälkeen taas. ja olen siellä sen 45 minuuttia ainakin. se on sopiv aika. ja siinä ajassa tulee tehtyä paljon liikkeitä.
huomenna on aika mukava päivä taas. ja tämäkin päivä on varmasti ihan mukava. aijon värittää taas. nyt kun on taas innostunut. ajattelin ennen ruokaa vähän värittää. en jaksa olla ihan koko aikaa koneella. täytyy tehdä vähän muutakin.
illalla taas skypetän poikaystävän kanssa. ja menen parhaan kaverin luokse illalla taas. tänään tulee taas se voitolla yöhön ohjelma. se pitää taas katsoa. musta sen on ihan hyvä. kiva aina katsoa miten ne tekee noi temput. ja miten ne selviää niistä.
viime jakso oli ihan hyvä. salkkarit jäi taas viimeksi aika jännään kohtaan. no onneksi ne tulee taas huomenna. lemmen viemää en nähnyt viimeksi loppuun. huomenna taas näen senkin. olen varmaan siinäkin taas ihan pihalla. että mitä siinäkin on taas tapahtunut. no huomenna sen näkee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.