IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko alkaa taas :)Maanantai 05.10.2015 08:16

nyt alkaa taas uusi viikko. mun aamu on lähtenyt hyvin käyntiin kahvilla. ja jaksoin herätä hyvin tässä aamulla. eilenä en jaksanut olla kauheasti koneella. mä väritin eilenä melkein neljä tuntia putkeen. innostuin pikkasen. sain yhden kuvan taas väritettyä loppuun ja aloitin uuden. aijon tänäänkin taas värittää. nyt kannattaa värittää kun on innostusta. saa sitten nähdä koska saan tuon seuraavan kuvan valmiiksi. siihen saattaa mennä monta tuntia. mutta onpahan sitten puuhaa. eilenä katselin tabletilla vähän working animea ja weeds sarjaa katsoin muutaman jakson. eilenä mä kävin taas lenkillä iltapäivällä. oli hyvä ilma kävellä. sitten illalla skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse katsomaan voitolla yöhön ohjelmaa. oli ihan hyvä jakso. sitten menin yhdeksä aikaan nukkumaan ja nukahdin melkein heti. positiivisin mielin aijon aloittaa tämän viikon. uskon että tää viikko menee varmasti mukavasti.
ja sitten on kiva lähteä lomille viikonlopuksi.
tänään mulla jonkin verran tekemistä. olen varmaan koneella tämän aamun tässä. menen syömään lounasta ja sen jälkeen mun pitää käydä kaupassa. pitää ostaa muutama asia. ompelu ryhmä on taas tänään saan jatkettua sitä kaulahuivia taas. lanka alkaa vaan loppumaan. ompelu ryhmän jälkeen menen sitten kuntosalille. noin tunniksi. kerkeän tulla sieltä takaisin päivälliseen mennessä. onneksi toi kuntosali on ihan tuossa vieressä. sinne on alle viiden minuutin kävely matka. pakko päästä kuntosalille kun on nyt innostusta. tulee hyvä tunti. pitää kaivaa vaan esiin noi mun sali vaatteet. nyt ne on puhtaat kun pesin viime perjantaina ne vaatteet.
vesipullo pitää ottaa mukaan. sitten on mukavaa kun tulee salilta, on syönyt, käynyt suihkussa niin keitän teetä ja alan katsomaan lemmen viemää. olen ihan pihalla että mitä siinä nyt on tapahtunut. tänään se selviää. tänään pitää taas aamulla jakaa viikon lääkkeet dosettiin. mun pitää hakea tällä viikolla lisää leponexia. alkaa kohta loppumaan. onneksi apteekki ei ole kaukana.
ja e-pillereitä pitää myös ostaa lisää. nekin on kohta lopussa.
käyn tällä viikolla jossain vaiheessa apteekissa.
huomenna mulla on sitten aamulla toi psykologi. kello 10 aamulla.
menen taas sinne juttelemaan. saa nähdä mistä tällä kertaa jutellaan. varmaan ainakin että miten olen voinut ja jaksanut.
varmaan jutellaan taas se puolituntia tai vähän yli. kerkeän sitten sen jälkeen tulla takaisin syömään. sinne paikkaan kävelee vähän yli kymmenen minuuttia. ei ole kaukana sekään.
no tulee sitten samalla heitettyä aamu lenkki.
muuten mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. sain levättyä viikonloppuna. nyt jaksaa taas tämän viikon. onneksi tänään on vähän tekemistä. ei tarvi koko aikaa olla neljän seinän sisällä.
pääsee vähän muualle. eilenä olin koko päivän vaan omissa oloissani. en jaksanut nähdä kavereita. näen huomenna vasta mun toista kaveria. se tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. tänään me ei nähdä koska se on menossa salille illalla. katson siis lemmen viemää yksin. kohta tulee taas lisää rahaa. pääsen maksamaan pari laskua mitä tuli viime viikolla. vuokra pitää maksaa. se oli nyt pienempi mitä viime kuussa. säästän vähän siinäkin rahaa. se aina vaihtelee välillä joka kuukausi se ei ole aina sama summa. joskus se on isompi, joskus pienempi.
mulle on nyt hyvin taas maistunut ruoka. nyt pitää vaan syödä hyvin kun pystyy ja ruoka maistuu. syön aina silleen että maha täyteen. niin jaksaa sitten. nyt tuli herkuteltua tarpeeksi viikonloppuna. nyt en aijo herkutella yhtään paitsi sitten taas kun on viikonloppu.
sitten voi syödä taas suklaata. koitan liikkua tällä viikolla paljon. käyn lenkillä ja salilla. koitan nyt käydä lenkillä joka päivä. ainakin sen puolituntia aijon taas kävellä. ripeää vauhtia että syke vähän nousee. ja hyvä olo tulee aina lenkin ja salin jälkeen. se on aivan ihana tunne. nautin siitä. ja eikä ole kamalan kireää oloakaan kun liikkuu. mä nautin tosi paljon liikunnasta. siitä vaan tulee sen jälkeen niin hyvä olo. kroppa pysyy timmissä kunnossa. aijon nyt vähän seurailla mun painoa. koitan pitää painon samana ettei se kauheasti nousisi. haluan painaa sen vähän yli 53 kiloa. tai vähän alle. en todellakaan halua lihoa taas mihinkään 60 kiloon.
muistan kun joskus painoin sen verran. se oli kamalaa. en tuntenut silloin olenkaan itseäni hyvännäköiseksi. mutta sain sitten sen painon pois. lihoin sen takia kun aloin syömään leponexia. se silloin lihotti mut. mutta nyt se ei enää onneksi lihota.
ja se on hyvä että olen ainakin tällä hetkellä normaali painoinen. en ole todellakaan enää ali painoinen. muistan silloin kun olin muutama vuosi taaksepäin tosi huonossa kunnossa ja painoin vaan sen 46 kiloa. meinasin joutua sairaalaan. mutta sitten pikku hiljaa aloin syömään paremmin ja paino alkoi sitten nousemaan. mikä oli hyvä juttu. ja nyt mun paino on ollut sen jälkeen aika hyvä. en todellakaan aijo enää koskaan tiputtaa painoa noin alhaiseksi.
hyvä että mä pystyn syömään vaikka mulla on tää syömishäiriö.
tää ei ole kamalan paha onneksi. kyllä mulle ruoka maistuu. ja olen ymmärtänyt sen että mun täytyy syödä että jaksaa. ja ettei paino saa tippua. ruoka on tosi tärkeä asia. onneksi mä syön aika paljon kaikkea. en ole oikeastaan kamalan nirso.
ja sekin on hyvä merkki että voi aina herkutella välillä.
ettei jätä sitä pois kokonaan. mun on pakko aina saada suklaata viikonloppuna. rakastan suklaata tosi paljon. syön aika paljon kaikenlaista suklaata. mulla on monta lempparia. mitä aina sitten syön vuorotellen mikä maistuu. ja pizzaa syön melkein aina joka viikonloppu kun olen lomilla. sallin senkin että sitä voi myös syödä.
pizza on vaan niin hyvää. mun lempi pizza mitä syön viikonloppuisin on tuo ristorante pizza. se on sopivan kokoinen. sen jaksaa syödä melkein kokonaan. jos en jaksa syödä sitä ihan loppuun niin annan loput aina poikaystävälle. sille kyllä aina maistuu. ja mielummin mä syön pizzaa kun taas sipsiä. sipsit on vähän sellaisia että kun aloittaa sen syömisen niin siihen ei tule loppua. syön vaan koko ajan. ja sitten sen jälkeen on turvonnut olo. pizza on paljon parempi.
ja maistuu paremmalta. mutta kyllä mä sipsiä syön aina joskus. en ihan joka viikonloppu. mutta välillä. viikonloppuna tuli syötyä taas ranch sipisejä. ne on vaan niin hyviä. ensi kerralla aijon ostaa toisia sipsejä. varmaan noita sipulin makuisia. ne on musta tosi hyviä. ne vaan haisee aika kauheasti. ja aina jos syön niitä poikaystävän luona niin poikaystävä ei kestä ollenkaan sitä hajua. ihana.
ja jos syön sipsiä sen luona niin sen sänky on aina täynnä noita sipsin murusia. joten ehkä toi pizza on paljon parempi niin ei tule tuota sotkua. mutta poikaystävä sanoi mulle että saan kyllä syödä sipsejä jatkossa sen sängyllä. ihana. se tietää että mä rakastan sipsejä tosi paljon. ja suklaata. sen on välillä ihana kun se ostaa mulle useasti suklaata yllätykseksi. tai silloin kun ollaan yhdessä kaupassa. sekin on yksi merkki että se rakastaa mua. se osoittaa sen aina ostamalla mulle suklaata.
en ole vielä syönyt niitä sen antamia suklaita mitä se osti mulle viimeksi. syön ne vasta sitten tänä viikonloppuna. onneksi suklaa ei mene vanhaksi äkkiä. säilyy monta kuukautta.
kohta menen aamupalalle. sen jälkeen voisi taas vähän tiskata ja keittää teetä. musaa taas taustalle soimaan. pitää myös vähän kerätä noita pyykkejä kasaan taas mitkä pesen huomenna. aijon huomenna pestä myös noi lakanat. tai itse asiassa voisi pestä ne tänään. käyn katsomassa aamupalan jälkeen onko pesukone vapaa. jos on niin alan pesemään noita pyykkejä. saa ne pois alta niin sitten ei tarvi pestä taas viikkoon. taidan tehdä niin.
mutta jos kone ei ole vapaa tänään niin sitten siirrän pyykin pesun huomiselle. aijon syödä aamupalaksi ruisleipää. se on paras leipä.
ei sitten tule kauhea nälkä tässä aamun aikana. hyvin jaksaa tuonne lounaalle asti. tänään pääsen taas käyttämään sitä uutta laukkua minkä ostin viimeksi. tulee sille taas käyttöä. ja siihen mahtuu paljon tavaraa. koitan olla menemättä seppälään. kierrän sen kaukaa etten vaan osta sieltä mitään jos menen sinne.
täytyy nyt vaan säästää tämä kuukausi. ensi kuussa vasta sitten shoppailua. kyllä mä selviän sinne asti. onneksi vaatteet ei heti lopu kesken.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.