IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

torstai päivä. eilenä oli ihan mukava päivä. oli jonkin verran ohjelmaa. oli kokki ryhmä aamulla. tehtiin spagettia ruoaksi, lakritsi vaahtoa ja mozzarella salaatti. oli hyvät ruoat. tein salaatin. se oli aika helppo ja siihen meni vaan jotain 5 minuuttia kun tein sen. sitten kattasin pöydän.
paja tunnilla mentiin urheilu talolle. siellä oli kaikkea liikunnallista ohjelmaa. oltiin siellä puolitoista tuntia. ei ollut pakko osallistua mihinkään. mä vaan katselin. ja paras kaveri katsoi myös.
sitten sen jälkeen kerkesi vähän lepäilemään ennen kun piti illalla mennä salille. oli hyvä sali tunti. hiki tuli ja hyvä olo. kaveri oli mukana taas. oli juttu seuraa. huomenna on taas perjantai. olen varmaan menossa taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. mukavaa. odotan innolla. pääsee viettämään sen kanssa aikaa.
ja nyt kun olen paremassa kunnossa niin jaksan mennä lomille taas.
tulee varmasti mukava viikonloppu. paras kaverikin lähtee lomille viikonlopuksi. toinen kaveri jää tänne. tänään me ollaan menossa ohjaajien ja asukkaiden kanssa metsään. kävelemään ja paistetaan makkaraa. ollaan koko iltapäivä siellä. se on meidän toiminta tunti tänään. no saa sitten raitista ilmaa. ja tulee liikuntaa kun kävellään siellä. koitan ajatella taas positiivisesti. onneksi mun molemmat kaverit lähtee mukaan myös sinne niin on seuraa.
tänään on taas siivous päivä. alan siivoamaan kun olen kirjoittanut eka tämän blogin. heräsin vähän aikaisemmin tänä aamuna että kerkiää kirjoittaa tämän ja siivota. me lähdetään kahdentoista aikaan sinne metsään. se on nastolassa se paikka. sinne on mukava auto matka. pitää pukea lämpimästi päälle ettei tule kylmä.
laitan toppa housut, paksun hupparin nahkatakin alle, hanskat, hatun, ja kaulahuivin. nyt tänä aamuna on tullut noi pakkaset. onneksi ei tarvi nyt aamulla lähteä minnekkään. voi olla täällä sisällä lämpimässä. mun pitää käydä kaupassa sitten sen metsä reissun jälkeen. pitää ostaa muutama juttu. no saa sitten liikuntaa taa siinäkin kun käyn kaupassa. huomenna menen vasta sitten apteekkiin. käyn hakemassa ne leponexit ja e-pillerit.
eilenä oli tullut rahaa ja sain eilenä maksettua vuokran ja netti laskun. tilille jäi onneksi aika kivasti rahaa kun sain ne maksettua.
pystyn ostamaan ne e-pillerit ihan helposti. senkin jälkeen jää aika kivasti rahaa. ja viikonloppuna menee sitten rahaa noihin ruokiin mitä syön viikonloppuna. tehdään varmaan taas poikaystävän kanssa ruokaa. ajattelin taas syödä ehkä pizzaa viikonloppuna. tai sitten sipsiä. jompaa kumpaa. ei molempia.
se on se pizza. en sitten pääse sotkemaan sipsillä poikaystävän sänkyä. ja mä söin jo sipsiä viime viikonloppuna. eli syön nyt sen pizzan. parempi. pitää syödä taas suklaatakin viikonloppuna. viikonloppu juomana mulla on taas mehukivennäisvettä. päärynän makuista ja jotain limua. ne on hyvät juomat. ja sauna juomana hyvä jos saunotaan poikaystävän kanssa. aijon sitten taas vikonloppuna valvoa, ja nukkua niin pitkään kun pystyn. poikaystävä antaa mun nukkua aina. joskus jos nukun päikkäreitä niin se tulee aina sitten vähän väliä herättelemään. varmaan tulee nukuttua taas päikkärit viikonloppuna. mä en muuten nuku ollenkaan päikkäreitä viikolla. jotenkin aina kun on lomilla viikonlopun. no saa siinä ainakin levättyä sitten. aijon ottaa rennosti viikonloppuna. ihanaa kyllä taas nähdä poikaystävää. kamala ikävä on ollut taas sitä. vaikka nähtiin viimeksi viime viikonloppuna.
nyt pääsee viettämään enemmän sen aikaa luokse.
varmaan taas pelataan ja katsotaan leffoja yö myöhään.
ja harrastetaan seksiä. pitää ottaa pari seksiasua mukaan sitten. varmuuden vuoksi. aijon ottaa nyt käyttöön noi mun uusimmat mustat rintaliivit mitkä ostin viimeksi kerran seppälästä. en ole käyttänyt niitä vielä oikeen. nyt otan ne käyttöön. todella hyvännäköiset rintaliivit. maksoivat jotain 20 euroa. ja on tosi kestävät. seppälästä saa kyllä tosi hyviä rintaliivejä. ostelen niitä aina välillä. ja aina jos tulee joku uusi malli. alusvaatteita ja rintaliivejä ei ole koskaan liikaa. niitä on hyvä olla aina. rakastan alusvaatteita välillä ostaa. koska tiedän että ne näyttää todella hyvältä mun päällä, ja tunnen itseni kauniiksi ja seksikkääksi.
muistan kun olin teini niin mä vihasin yli kaiken ostaa jotain rintaliivejä. tai alusvaatteita. en tykännyt silloin yhtään mun vartalosta. tunsin itseni rumaksi. mutta. nyt kaikki on aivan toisin.
mulla on aika hyvä fiilis tällä hetkellä. tää viikko on mennyt todella hyvin. on ollut tekemistä ja ohjelmaa. huomenna pääsee nauttimaan viikonlopusta. ihanaa. huomenna pitää illalla katsoa salkkarit ja posse täytyy todellakin katsoa. saa hyvät naurut kun katsoo sen.
en nyt jaksa katsoa vain elämää. en ole katsonut sitä kun yhden jakson vaan. no se tulee vielä monta kertaa uusintana. näen sen kyllä sitten kokonaan jossain vaiheessa. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta aamulla. ja illalla näkee taas lemmen viemää. en eilenä nähnyt koska olin salilla.
aijon laittaa taas musaa soimaan kun alan siivoamaan. on mukavampi siivota kun musa soi taustalla.
ohjaajat tulee sitten katsomaan jossain vaiheessa aina noi siivoukset. ja huomauttavat jos pitää jotain vielä tehdä. ne on aika tarkkoja aina. siivoan parhaani mukaan. sen minkä pystyn.
ja osaan. sitten on taas siistiä. ja huomenna pitää joka tapauksessa laittaa kämppä järjestykseen ennen kun menee lomille. on sitten mukavampi palata takaisin. huomenna on taas naisten ryhmä aamulla. ei ole mitään tietoa vielä että mitä tehdään. se selviää joko tänään tai vasta huomenna aamulla. lomille lähden vasta huomenna illalla. poikaystävä hakee mut taas kun pääsee töistä.
näen vähän lemmen viemää ennen kun lähden.
puolet näen siitä. aijon huomenna ostaa parhaan kaverin synttäri lahjan. käyn kaupassa niin ostan sen samalla. aijon ostaa sille sen yhden aikuisten värityskirjan. missä on eläimiä. ja suklaa levyn. hyvä synttäri lahja. paras kaveri tykkää myös värittää noita aikuisten värityskirjoja. mä en ole nyt itse värittänyt pariin päivään. aijon huomenna vaikka taas kokeilla koska mulla on aikaa ennen kun lähden lomille. koitan ainakin. jos ei huvita niin ei huvita.
ai niin noi uudet anime sarjat pitää katsoa myös. voisin huomenna katsoa ne vaikka. kun on aikaa. katsoa mitä alan seuraamaan ja mitä en. toivottavasti on tullut jotain hyviä sarjoja. ainakin Yuru yurista on alkanut kolmas kausi. ja sitä alan todellakin seuraamaan. mä olen kova Yuru yuri fani. se anime on vaan paras.
yksi mun lemppareista. pitää taas tiskata. alan vaikka ensi tiskata ja sitten vasta imuroida. pitää laittaa myös vaatteita järjestykseen. mun makkarissa ne vaatteet on pitkin lattioita. osa pitää laittaa kaappiin ja osa pyykkiin. hyvin kerkiän siivota ennen kun me mennään sinne metsään. ja näen lemmen viemää uusinnan aamulla.
mutta. tääkin päivä menee äkkiä. on ainakin tekemistä.
ja kyllä se aikaa kuluu nopeasti kun ollaan siellä metsässä.
vähän erilaisempi toiminta tunti. yleensä me ollaan vaan toiminta tunnilla pelattu jotain pelejä. nyt me mennään metsään.
aamupala on taas puolentunnin päästä. alkaa olla jo nälkä. syön ruisleipää taas. ja aamu lääkkeet pitää ottaa taas.
masennus lääkkeet ei vielä onneksi ole loppumassa. mulla on vielä niitä toinen paketti. mä otin pari pakettia niitä kun hain ne apteekista yksi kerta. ihan hyvä että syön noita masennus lääkkeitä.
ne tasoitaa tätä mun oloa ja on hyvä olo. ei masennus helposti sitten iske. ruoka on myös maistunut aika hyvin tällä viikolla.
koitan syödä tänäänkin hyvin. tänään syödään sitten makkaraa siellä metsässä. jaksan sitten mennä kaupassa käymään vielä illalla.
ilta lenkki tulee vielä samalla. sitten kun pääsen takaisin sieltä kaupasta niin suihkuun, ja alan keittämään teetä. ja katsomaan lemmen viemää. skypetän sitten vielä illalla poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse illalla. ihan mukava päivä tänään taas. pitää sitten huomenna miettiä mitä pistää päälle kun on perjantai. aijon laittaa korko kengät taas. kun lähden lomille. haluan näyttää taas nätiltä. hiukset pitää laittaa ja kaikkea. meikata myös.
ja ottaa Guess laukku käyttöön. sitten vaan perjantain viettoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.