IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

perjantai :)Perjantai 09.10.2015 07:54

se olisi perjantai ja viikonloppu. tää viikko meni tosi äkkiä. tänään näen taas poikaystävää. olen menossa sen luokse viettämään viikonloppua. se tulee hakemaan mut illalla taas kun pääsee töistä. siinä puoli kuuden aikaan se on täällä. näen lemmen viemästä taas puolet. no ei se mitään. pysyn siinä sarjassa jotenkin perässä.
eilenä me oltiin nastolassa metsässä. ohjaajat ja asukkaat. käveltiin siellä polkuja pitkin ja katseltiin maisemia samalla. tehtiin nuotio ja paistettiin makkaraa. oli ihan mukava reissu. ja mukavaa oli kun molemmat kaverit oli mukana. aika kului aika äkkiä siellä metsässä.
sitten kun tultiin sieltä takaisin. niin olin hetken koneella, menin syömään päivällistä, ja sen jälkeen lähdin kylille asoille. kävin apteekista hakemassa leponexia ja e-pillerit. nyt on taas hetkeksi lääkkeitä. kävin samalla kaupassa. ostin parhaan kaverin synttäri lahjan. siellä oli vielä yksi kappale noita aikuisten värityskirjoja.
ostin eläin aiheisen. paras kaveri varmasti tykkää lahjasta.
menin eilenä vielä kaverin luokse katsomaan lemmen viemää, skypetin taas poikaystävän kanssa ja näin vielä parasta kaveria illalla.
paras kaveri lähtee myös lomille tänään. tänään on naisten ryhmä aamulla. saa nähdä mitä tehdään. toivottavasti jotain mukavaa.
tänään ajattelin käydä tokmannilla. lounaan jälkeen voisi käydä. en halua olla koko aikaa neljän seinän sisällä. voisin vaikka ostaa viikonloppu herkut samalla. suklaata pitää ostaa paljon. nyt sitä saa taas syödä kun on viikonloppu. nam. aijon syödä viikonloppuna varmaan taas ristirante pizzan. en vielä tiedä että minkä makuisen söisi. se selviää sitten kaupassa. juomana mulla on noi mehukivennäisvedet ja limu. ruokaa pitää myös ostaa. ja varmaan tehdään taas ruokaa poikaystävän kanssa viikonloppuna.
aika varmaan kuluu tänään tässä koneella ollessa. katson jaksaisinko vaikka taas värittää. on koko päivä aikaa. animea voisi myös katsoa. mulla on vielä katsomatta noi uudet sarjat.
ei ole nyt viime aikoina huvittanut katsoa animea. js vaikka nyt innostuisi. ja katsoisi taas viikonloppuna vähän enemmän. aijon nukkua viikonloppuna. sanoin poikaystävälle että antaa mun nukkua ettei herättele mua. aijon valvoa tänään myöhään ja nukkua huomenna niin pitkään kun pystyn. voi olla että huomenna tulee taas nukuttua noi päikkärit. en yhtään ihmettele jos nukun. ainakin tulee levättyä viikonloppuna. voi ottaa rennosti. ja kiva taas lähteä lomille kun on vähän paremmassa kunnossa.
tulee hyvä viikonloppu. mun pitää alkaa pakkailemaan sitten jossain vaiheessa. on koko päivä aikaa. pakkaan varmaan tuossa päivällä. tämän aamun otan vaan rennosti. join äsken aamu kahvit taas jotta heräisin. kahvi auttoi. myöhemmin juon teetä taas. ai niin pitää ottaa noi mun teet mukaan lomille. tulee juotua sitä.
onneksi olen jo oppinut käyttämään sitä poikaystävän veden keitintä. en ennen osannut käyttää sitä. olo on muuten aika hyvä tällä hetkellä. hyvä ja positiivinen fiilis. tästä se perjantai alkaa. mulla on vaan taas vaate kriisi että mitä pistän päälle tänään. korko kengät ainakin laitan. ja varmaan jonkun lämpöisen pitkän takin. en viitsi laittaa nahkatakkia koska mun pylly muuten jäätyisi.
laitan sen pitkän kirjavan takin mikä maksoi melkein 300 euroa. moni on sanonut että se on tosi hieno takki. herättää paljon huomiota. ja se on lämmin. se on mun lempi takki tällä hetkellä.
ostin sen silloin muutama vuosi sitten lahdesta. oltiin silloin kaverin kanssa shoppailemassa. ja se tuli ostettua.
mulla on tällä hetkellä kauhea shoppailu himo päällä mutta vielä ei ole marraskuu. ajattelin tehdä sitten taas marraskuun alussa shoppailu reissun lahteen. menen katsomaan uusia ihania kenkiä. menen trioon sitten pyörimään. siellä on monta kenkä liikettä. varmasti löydän kivat kengät taas. ne ei saa olla kamalan kalliit. ettei koko mun budjetti mene niihin koska haluan ostaa silloin muutakin. seppälästä haluan ostaa sitten jonkun ihanan lämpöisen neuleen tai villa paidan. niitä on hyvä olla kun on näin kylmä.
hankin senkin sitten ensi kuussa. seppälään ei ole kamalan pitkä matka onneksi. aijon varmaan maksaa tänään tuon mun puhelin laskun minkä sain eilenä. saa sen maksettua pois alta.
ai niin kun kävin eilenä kaupassa niin ostin uusimman Chi´s sweet home mangan. 12 osa. mulla on tähän asti ne kaikki osat. se on jotenkin ihana sarja. se kissa on hauska siinä. sillä on hyviä ilmeitä.
pitäisi ihan alsuta lukea se koko sarja. en ole vielä lukenut tuota osaa. sitten kun olen lukenut sen niin se menee tuonne hyllyyn muiden manga kirojen kanssa. kohta alan taas kuuntelemaan musaa. ja tiskaamaan. pitää alkaa laittaa pikku hiljaa kämppää järjestykseen ennen kun lähden lomille. on sitten mukavaa palata takaisin. aamupala on vasta tunnin päästä. ei ole kamalan kiire. juon sitten teetä tuossa lounaan jälkeen vasta. en viitsi nyt vielä juoda ennen naisten ryhmää. kyllä tää aika kuluu äkkiä. olisi kivempi lähteä aikaisemmin lomille. no illalla sitten. kyllä mä saan ajan kulutettua. aina kun istun koneella niin aika kuluu aika nopeasti kun olen vaikka ircissä. otan taas mukaan kannettavan ja tabletin. poikaystävä varmaan taas leikkii tuolla tabletilla. se saa käyttää sitä niin paljon kun haluaa. ei haittaa. ainakin sille tulee sitten käyttöä.
tänään pitää taas katsoa toi posse salkkareiden jälkeen. saa taas hyvät naurut. duudsonit on vaan niin ihania ja hauskoja.
aina kun katsoo possen niin se tunnin lähetys menee tosi äkkiä.
ja siinä on hirveästi kaikkia hauskoja kohtia.
siinä saa hyvät naurut. salkkarit pitää myös katsoa tänään.
ja aijon syödä sitä suklaata samalla kun katson. mulla on taas hirveän vaikeaa päättää että mitä suklaata ostaisi. no kun menen tokmannille niin katson mitä mun tekee mieli. mulla on vielä syömättä noi yhdet suklaat mitkä sain poikaystävältä.
otan ne mukaan ja syön ne viikonlopun aikana.
nyt herkuttelen enkä mieti yhtään mitään kaolreita. ensi viikolla sitten taas lenkille ja salille. saa viikonlopun kalorit kulutettua.
nyt pidän herkuttelu viikonlopun. aijon vaan nauttia.
aijon ostaa taas kanahampurilaisen minkä syön sitten sunnuntaina. siinä on mun sunnuntain aamu pala. hyvä aamupala.
aijon ostaa ruisleipää ainakin. reissu miestä. se on halpaa ruisleipää ja ihan hyvää. syön sitä sitten huomenna kun herään. ja juon taas teetä siinä samalla. ei ole kiire minnekkään.
poikaystävä ostaa varmaan taas lonkeroa tänään. ei häiritse mua yhtään. mä pysyn kivennäismehu linjalla. ja limu linjalla.
en aijo koskea mihinkään alkoholiin. en ole nyt juonut kahteen kuukauteen. mikä saavutus. ja edelleen aijon olla juomatta. mun ei edes tee yhtään mieli. mikä on vaan positiivinen ja hyvä asia.
eikä maha tule kipeäksi. hyvin menee. ja mä säästän rahaa kun se ei mene alkoholiin. aijon mielummin shoppailla niillä juoma rahoilla.
mun jalat on vähän kipeät siitä eilisestä kävelystä.
no kyllä ne paranee pikku hiljaa. pitäisi välillä venytellä noita jalkoja. salin jälkeen tulee aina venyteltyä. siitä on tullut aina tapa. ja se on vaan hyvä että venyttelee niitä. ei mene ihan jumiin.
menen taas ensi viikon maanantaina iltapäivällä salille.
ompelu ryhmän jälkeen. olen siellä taas sen noin 45 minuuttia.
teen rauhassa noita liikkeitä. siellä on aina joskus jonkun verran porukkaa. mutta se ei onneksi häiritse.
se on hyvä että keskiviikko iltana on aina se naisten kuntosali tunti.
sen vetää aina yksi ohjaaja. ja silloin siellä on tosi hyviä tehokkaita liikkeitä. me aina lämmitellään alussa. ja venytellään tunnin lopussa. ja se tunti menee äkkiä. ja hiki kyllä tulee siitä.
se on mukavaa että mun kaveri on myös siinä ryhmässä.
on juttu seuraa kun ollaan salilla. jutellaan samalla niitä näitä.
illalla ei viitsi oikeen enää mennä lenkille koska kohta siellä on tosi pimeää. en tykkää liikkua pimeässä yksin. ellei ole mitään valoja.
no ainahan voi mennä vaikka salille. jos ei halua mennä lenkille.
ja sali ei ole onneksi kaukana. alle viiden minuutin kävely matka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.