IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava aamu jälleen ^^Maanantai 16.11.2015 08:18

maanantai. jaksoin äsken herätä. ei ollut mitään ongelmaa. join taas kahvia. nyt on virkeä ja hyvä olo. tänään ei ole aamulla kiire minnekkään. voi rauhassa kirjoittaa taas tämän blogin.
eilenä kun tultiin juhlista niin pikkaisen väsytti sen jälkeen. olin eilenä melkein koko päivän koneella. jaksoin käydä lenkillä eilenä päivällä. kun tulin lenkiltä niin suoraan kuumaan siuhkuun ja teen keittoon. sitten istuin taas koneella. eilenä skypetin poikaystävän kanssa.
oli mukavaa jutella. kerroin sille mitä juhlissa tapahtui.
tänään on taas jonkin verran ohjelmaa. kaupassa pitää käydä tänään. ajattelin käydä vasta iltapäivällä. ennen päivällistä. hyvin kerkiää.
ja tänään aamulla pitää katsoa toi emmerdale uusinnat.
lääkkeet pitää taas jakaa dosettiin tänään. nyt mulla on sopivasti lääkkeitä taas niin ei tarvi vähään aikaan hakea. hain viime viikolla noi leponexit. mutta. olo on aika hyvä tällä hetkellä. aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin. huomenna menen sitten sinne klubitalolle.
aamulla bussilla. olen sitten siellä muutaman tunnin. varmaan alkuun aijon hengailla siellä vaan. ja tutustua paikkaan pikku hiljaa. hyvin se menee. aijon olla positiivinen. tiedän missä se paikka on niin ei ole vaikeaa mennä sinne. tänään pitää pestä aamulla taas pyykkiä. pesen ne nyt tänä aamuna niin saa ne pois alta. kun olen syönyt aamupalan niin alan pesemään. sitten on taas puhtaita vaatteita hetken aikaa. aijon tänään maksaa yhden laskun taas. tässä aamun aikana. nyt kun maksan sen niin saa pois alta.
sitten sitä ei tarvi miettiä enää. kun käyn kaupassa tänään niin pitää muistaa ostaa tuota orient vihreää teetä. se alkaa loppumaan.
puuroa pitää taas muuten kohta ostaa taas. onneksi puuro ei ole kamalan kallista. ja siitä riittää pitkäksi aikaa.
alan kohta taas tiskaamaan. puuro lautasia ja mukeja mistä olen juonut teetä. se on ihan hyvä että tiskaan noi tiskit joka päivä. siitä on tullut tapa. ja pidän aina tän mun keittiön siistinä.
ja muutenkin koitan pitää tätä mun kämppää järjestyksessä. on kivempi olla täällä kun on siistiä. välillä on semmoisia kausia etten jaksa siivota ja on sotkuista. se on ihan hyvä vaan että meillä pitää aina torstaisin siivota täällä. niin kämpää pysyy edes hetken siistinä.
tää viikko menee varmasti taas nopeasti. on jonkin verran ohjelmaa enemmän kun taas viime viikolla. tänä keskiviikkona ollaan menossa paja tunnilla helsinkiin. mielenterveys messuille. oltiin siellä viime vuonnakin. siellä on aika paljon porukkaa.
mutta ei onneksi tullut huonoa oloa kun oltiin siellä. nyt mun paras kaveri on sitten siellä ekaa kertaa. liikutaan siellä sitten kahdestaan kun mennään sinne. sitten keskiviikko aamulla meillä on toi kokki ryhmäkin. tulee aika kiireinen aamu. ja keskiviikko illalla pitää mennä taas kuntosalille kaverin kanssa. huhhuh. no sitten varmasti väsyttää mukavasti keskiviikko iltana kun on ollut vauhdikas päivä. hyvin se menee. ja päivä menee taas äkkiä.
uskon että tää viikko menee myös ihan mukavasti. ettei tule sitä huonoa oloa. koitan käydä aina lenkillä kun pystyy. teki eilenä kyllä hyvää käydä lenkillä. tuulettamassa ajatuksia.
tänäänkin saan raitista ilmaa onneksi kun käyn kaupassa.
teetä täytyy juoda taas tässä aamun aikana. ennen kun alan katsomaan emmerdale sarjaa. olen koneella siihen asti kun se alkaa.
ja koneelle koitan mennä sitten vasta illalla. etten nyt päivällä istu sitten koko aikaa koneella. eilenä tuli istuttua koneella kun en keksinyt muutakaan. lemmen viemää, salkkarit ja uusi päivä tulee taas tänään. täytyy katsoa. illalla taas parhaan kaverin luokse katsomaan salkkarit ja uusi päivä. eilenä en jaksanut katsoa voitolla yöhön ohjelmaa loppuun. nukahdin taas kaverin sohvalle. kaveri herätti mut ja menin sitten omaan sänkyyn nukkumaan ja nukahdin saman tien. onneksi mä nukun hyvin joka yön. kun nukkuu hyvin niin jaksaa sitten koko päivän. se on hyvä että on tullut se tavaksi että menen aina yhdeksältä nukkumaan. ja mä nukahdan aina melkein heti kun pääsee omaan sänkyyn. onneksi mulla on leveä sänky niin voi nukkua missä asennossa tahansa.
ja hyvä sänky onkin. se tuli ostettua tuossa viisi vuotta sitten.
ja hyvin on kestänyt. parhaalla kaverilla on saman kokoinen sänky kun mulla. hyvin mahtuu tuonne makuu huoneeseen.
silloin kun hankin sen niin se maksoi jotain 500 euroa.
ei ollut kauhean kallis. se kestää vielä varmasti monta vuotta.
sinä on tosi hyvä nukkua. mä haluaisin hankkia tuonne mun makuu huoneeseen uuden maton ja päivä peiton sänkyyn.
mulla on ollut noi samat jo monta vuotta. haluaisin vaihtaa ne.
pitää kysyä äidiltä että haluaisiko se mennä mun kanssa joskus ostamaan toi uusi matto. viimeksi kun oltiin matto ostoksilla niin ostin uuden maton tuonne mun olo huoneeseen.
se on semmoinen iso leveä harmaa karva matto. se väri sopii tuon mun sohvan kanssa kun mun sohva on harmaan värinen.
uudet verhot olisi kivat tuonne olo huoneeseen.
haluaisin nekin. voisi taas vähän sisustaa tätä mun kämppää.
vaihtelua kun mulla on ollut noi kaikki samat monta vuotta.
voisi ostaa taas uusia verhoja ja mattoja. ainakin makkariin uusi matto. joku kivan värinen ja leveä. mulla on vielä noita säästöjä niin saan niillä sitten ostettua tuon uuden maton ja verhot.
hinnalla ei oikeastaan ole väliä. joko kalliit tai halvat.
sen sitten näkee mitkä löytää. nyt sitten samalla näkee raha tilanteen kun maksan tuon yhden laskun kohta. tässä kuussa tulee vielä se sata euroa ainakin niin saa maksettua tuon toisen laskun minkä maksan sen sitten kun se sata euroa on tullut.
kohta aamupalalle. syön taas ruisleipää. niin kuin joka aamu. ja kun on iltapala niin syön silloinkin ruislepää. mielummin syön sitä kun taas vaaleaa leipää. meillä on tänään taas puuro päivä. päivällisellä on taas puuroa. saa nähdä mitä puuroa.
mutta. ihan mukava päivä tänään taas tiedossa. tää päivä menee taas äkkiä. rentoa tekemistä. huomenna on taas sähly neljältä.
kerkiän hyvin sinne klubitalon jälkeen. pääsee pelaamaan taas.
mukavaa. tulee hyvät pelit. varmaan taas pelataan miehet vastaan naiset. niin kuin joka kerta. viimeksi me naiset voitettiin. yhdellä maalilla. huomenna taas yritetään voittaa. mä ja paras kaveri puolustetaan taas. niin kuin joka kerta. se on ihan kivaa kun ohjaajat pelaa myös meidän kanssa sählyä.
ohjaajat on aina noita hyökkääjiä. sitten me kannustetaan toinen toisiamme kentällä. mä kannustan ainakin. ja tuuletan aina jos saadaan maali. positiivista pelaamista. välillä noi jätkät on kovia pelaajia. ja saa tehtyä aika hyvin noita maaleja.
sekin on hyvä että me naiset saadaan aina välillä noita maaleja.
mutta hyvät pelit on ollut joka kerta. ja hyvä olo ja fiilis tulee kun on pelannut ja juossut kentällä. hiki tulee. sitten on mukavaa aina päästä kuumaan suihkuun rentoutumaan. meillä on huomenna sitten päivällinen vasta pelin jälkeen taas. vähän myöhemmin. mutta välipala taas syödään ennen peliä niin jaksetaan sitten pelata.
se on hyvä toi välipala. saa energiaa ennen peliä.
kohta alan huuhtelemaan noita tiskejä. ja musiikkia voisi taas kuunnella. eilenä mä kuuntelin myös musaa.
aamu lähtee mukavammin käyntiin. kun kuuntelee jotain hyvää musaa. hyvä fiilis tulee samalla. pitää kohta pedata taas sänky ja kerätä noi pyykit kasaan. pääsee pesemään pyykkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.