IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvin meni eilinen päivä :)Torstai 03.12.2015 08:10

eilenä oli tosi mukava päivä :) olin siellä kehräämöllä. olin yhdeksästä kahteen asti. pääsin siivoamaan, tein joulu torttuja, keitin kaikille kahvit, järjestelin kirppu tori tavaroita..kaikenlaistan pikku hommaa. mun toinen kaveri on myös siellä töissä. kiva kun mulla on kaveri siellä.
sitten mä liityin yhteen taide ryhmään mikä on keskiviikko aamuisin.
aloitin tekemään yhtä kuvaa missä on hahmo. se taide ryhmä on aina keskiviikko aamuisin puoli kymmenestä yheentoista. yhdeltätoista siellä on aina ruoka meillä oli kasvis sose keittoa.
sitten ne ohjaajat sanoi mulle että ensi kerralla pääsen sitten taas tekemään jotain hommia siellä. tulee sitten tekemistä siellä.
mutta. paikka vaikutti tosi mukavalta ja aijon mennä sinne jatkossakin.
katsoo miten noi keskiviikko päivät menee niin voisi harkita sitten lisää työ päiviä viikolle. ja katsoo miten jaksaa.
palkkaa en saa sieltä mutta ei se haittaa. pääasia on että on tekemistä päivälle. ja saa ajan kulumaan jossain kun taas neljän seinän sisällä.
ja se viisi tuntia meni tosi äkkiä.
mentiin vielä illalla kaverin kanssa kuntosalille illalla. jaksettiin se tunti olla siellä. nyt se ryhmä jää joulu tauolle ja jatkuu tammikuussa taas.
pitää sitten salin sijasta alkaa lenkkeilemään.
ajattelin olla viikonlopun nyt täällä. keräilen voimia taas. niin jaksaa ensi viikolla. paras kaveri lähtee lomille mutta toinen kaveri on maisemissa. voisi sen kanssa viettää aikaa. ja varmaan poikaystävä on tulossa käymään viikonloppuna. katsotaan taas leffoja vaikka.
ihan mun voinnin takia ajattelin jäädä nyt tänne. ei sitten tarvi stressata mistään viikonloppuna. voisi sitten viikonloppuna taas värittää vaikka. jos vaikka innostuisi. kun poikaystävä tulee käymään niin voitaisiin taas hakea pizzat koti pizzasta. ja ostaa leffa mässyä. aijon tarjota vaikka ne pizzat koska poikaystävällä on synttärit kohta. ensi viikolla olen menossa taas klubitalolle tiistaina.
pääsen nyt keittiöön hommiin. näin me sovittiin viimeksi kun olin siellä. tulee taas tekemistä. ja varmaan ihan mukava aamu tulee silloin kun on puuhaa. keskiviikkona taas kehräämölle.
olen nyt aika tyytyväinen tähän mun viikko ohjelmaan. nyt on tullut toi klubitalo ja kehräämö. missä käyn. pääsee vähän ihmisten ilmoille eikä tarvi olla ihan koko aikaa kämpillä.
mutta hyvin olen jaksanut tämän viikon tähän asti. viikonloppuna aijon vaan levätä taas. saa sitten nähdä miten menee ensi viikko.
toivottavasti hyvin aijon olla positiivinen.
kohta pitää alkaa siivoamaan. on siivous päivä. musaa taas soimaan taustalle. kivempi siivota. eka kirjoitan tämän blogin.
ai niin lakanat pitää pestä taas tänään aamulla. samalla voisi pestä noi muut likaiset vaatteet mitä on kertynyt.
mahtuu ihan hyvin lakanoiden kanssa koneeseen.
toiminta tunti on taas tänään. saa nähdä mitä päästään tekemään.
se alkaa kahdelta taas ja kestää kolmeen asti.
kuulin parhaalta kaverilta että mulla ja sillä, alkaa ihan oma kokki ryhmä. maanantaisin. joka toinen viikko. me ollaan vaan siinä ryhmässä. olin että jee. mukavaa että pääsen onneksi taas kokki ryhmään. tykkään tosi paljon noista kokki ryhmistä.
ja nyt se paljon kivempi kun minä ja paras kaveri ollaan vaan siinä.
ei ole muita. päästään tekemään yhdessä hyvää ruokaa.
eilenä katselin taas noin tunnin frendit sarjaa. ennen kun piti lähteä salille. kun mä makasin siinä sohvalla niin oli vaan semmoinen olo ettei jaksa. mutta kannatti mennä salille. teki ihan hyvää ja oli ihanaa päästä sen jälkeen kuumaan siuhkuun.
soitin heti poikaystävälle kun pääsin salilta pois.
kerettiin jutella hetken aikaa. tänään pystytään taas skypettämään illalla. pystytään juttelemaan pidempään.
ruoka on maistunut onneksi. sain ihan hyvin syötyä siellä kehräämöllä. ei alkanut ahdistamaan tai mitään. mulla oli rauhottava mukana varmuuden vuoksi jos vaikka olisi alkanut ahdistamaan. mutta hyvin meni eikä mun tarvinnut ottaa sitä.
huomenna ajattelin käydä seppälässä ostamassa sen poikaystävän lahjan. hyvin on aikaa huomenna. ja rahaa tulee taas.
saa ostettua lahjan. sitten olen jo melkein ostanut kaikki lahjat. vanhemille piti ostaa pari tyyny liinaa. ostan ne sitten kun menen seuraavan kerran tokmannille. ei pitäisi olla kamalan kalliita.
apteekissa ajattelin käydä tänään. toiminta tunnin jälkeen kerkiää ihan hyvin käymään. saa sitten noi kaikki lääkkeet mitkä on kohta loppu. sitten kun on lääkkeitä taas niin ei tarvi vähään aikaan hakea.
aijon juoda teetä taas tässä aamulla kun olen saanut siivottua.
ai niin emmerdale uusinnat pitää katsoa tänään aamulla.
en nähnyt eilenä koska olin salilla. illalla menen taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. ja varmaan huomennakin menen.
ihanaa. huomenna saa syödä taas suklaata. en vaan tiedä että mitä suklaata söisin. no se selviää huomenna.
mehukivennäisvettä pitää ostaa ja limsaa. siinä on mun viikonloppu juomat. aijon lenkkeillä taas viikonloppuna. saa raitista ilmaa.
toivottavasti ei sada vettä. tai räntää.
kohta pitää taas tiskata. tiskiä kertynyt. mutta ihan mukava päivä taas tulossa tänään. ja menee varmaan taas äkkiä.
huomenna on taas perjantai. ja naisten ryhmä on huomenna taas aamulla. ei mitään tietoa että mitä tehtäisiin. se selviää sitten huomenna. siinä sitten sekin aamu menee.
näkee vielä parasta kaveria ennen kun lähtee lomille. ja tänään illalla menen taas sen luokse viettämään iltaa. tekstaillaan taas viikonloppuna että miten menee.
puolen tunnin päästä on aamupala. alkaa jo olla nälkä.
syö hyvin niin jaksaa siivota. aijon varmaan tänään katsoa taas frendit sarjaa. kerkiää katsomaan muutaman jakson ennen toiminta tuntia. ai niin pitää laittaa tabletti latautumaan. siinä on kohta akku loppu. laitan sen kohta ettei unohdu. tänään tulee taas toi ikuisesti nuori. se pitää laittaa taas tallenukseen niin katson sen sitten huomenna. ajattelin että jotain joulusuklaata voisi ostaa huomenna. kun niitä vielä on. vaikeaa vaan päättää että mitä ottaa koska ne kaikki on vaan niin hyviä. no otan jotain sitten mitä tekee mieli.
irto karkkeja voisi ostaa myös viikonloppuna. jos katsotaan poikaystävän kanssa joku leffa niin voisi ostaa taas vaikka kilon irto karkkeja. se olisi aika hyvä. en ole pitkään aikaan syönyt irto karkkeja. ne on hyviä. jätskiä pitäisi myös ostaa pakastimeen. alkaa olla kohta loppu. mulla on enää yksi mars jätski siellä. en ole vielä syönyt sitä. en vaan tiedä että mitä jätskiä ostaisi.
mun pakastimeen mahtuu jonkin verran jätskiä. onneksi mulla on pakastin. jääkaapin ylä puolella.
mutta. nyt alan pikku hiljaa siivoilemaan. saa sen pois alta. aloitan ensin imuroimalla. sen jälkeen moppaan. viimeiseksi siivoan vessan.
ja pyykit pitää kerätä kasaan. laitan ne sitten kohta pesukoneeseen.
varmaan toi pesukone on vapaa.
huomenna ajattelin maksaa taas yhden laskun. saa sen maksettua eikä tarvi sitä sitten miettiä. onneksi ensi viikolla tulee myös lisää rahaa. onneksi saan sitä kelalta. ja hyvin se raha on riittänyt joka kuukausi. pystyy elämään. ja jää vähän shoppailu rahaakin.
tässä kuussa koitan olla ostamatta mitään itselle.
tammikuussa sitten shoppailen siellä desuconissa.
ostan kaikkea anime tavaraa sieltä. muistoksi.
alle pari kuukautta desuconiin! odotan innolla sitä.
mukavaa kun kaveri lähtee mukaan sinne. tulee varmasti mukava viikonloppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.