IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

joulu tuli ja meni.Maanantai 28.12.2015 08:26

tuntuu oudolta olla taas täällä. mutta loma meni tosi hyvin.
pääsin ylös sängystä tänään seitsemältä. keitin aamu kahvit juuri. maistui tosi hyvälle koska en ole juonut kauheasti kahvia lomilla.
tänään aijon lähteä lenkille. aijon käydä tänään kaksi kertaa lenkillä tänään. aijon käydä lounaan jälkeen ja päivällisen jälkeen kaverin kanssa ollaan menossa lenkille. pakko päästä liikkeelle.
kun lomalla en liikkunut yhtään. fiilis on ihan ok tällä hetkellä.
olen varmaan tänään suurimman osan ajasta koneella.
en nyt keksi muutakaan tekemistä. tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. mulla pitäisi riittää vielä kaikki lääkkeet.
ei tarvi hakea vielä mitään. ensi vuoden puolella pitää taas hakea ainakin leponexia ja e-pillerit pitää myös taas kohta ostaa. niihin menee sitten se 40 euroa. kolmen kuukauden annos.
onneksi e-pillereitä ei tarvi hakea ihan joka kuukausi.
kolmen kuukauden välein vaan. tänään ei ole mitään ryhmiä koska ne on edelleen joulu tauolla. aijon käydä tänään lenkillä ja olla varmaan vaan koneella. ellen katso tabletilla jotain.
eilenä olin parhaan kaverin luona. katsottiin yhtä leffaa. menin jo ennen yhdeksää nukkumaan. alkoi väsyttämään.
nukuin hyvin viime yön. ja jaksoin herätä tänä aamuna.
tiedän jo minkä lenkki reitin heitän tuossa lounaan jälkeen.
se kestää puolituntia. saa raitista ilmaa samalla kun menee lenkille. tekee ihan hyvää. saa noita kaloreita vähän kulutettua mitä tuli jouluna syötyä. sain aika paljon suklaata joululahjaksi. nyt sitä ainakin taas on. ei heti lopu kesken. säilyy monta kuukautta vielä. menevät vasta ennen kesää vanhaksi. tässä on aikaa syödä sitten niitä. pesen taas pyykkiä tänään. pesen tässä aamulla niin saa ne pois alta. pesen ne vaatteet mitä pidin lomalla.
ovat sitten puhtaita taas ja voi ottaa käyttöön.
sitten nekin on saatu pestyä. pitää tiskata taas kohta. tiski vuori on taas kertynyt yhden illan aikana taas. eilenä kun tulin lomilta niin oli pakko saada puuroa. keitin sitä kun tulin suihkusta.
en ollut moneen päivään syönyt puuroa paitsi houluna tuli syötyä sitä riisi puuroa. riisi puuro on yksi mun lempi puuro.
sitten kun laittaa pinnalle kanelia ja sokeria niin se on sitten tosi hyvää. nam. täällä on aina välillä riisi puuroa. aina puuro päivänä saattaa olla. tänään on puuro päivä taas kun on maanantai.
saa nähdä mitä puuroa on tänään sitten.
toivottavasti jotain hyvää. kaupat on tänään taas auki mutta mun ei tarvi vielä ainakaan käydä siellä.
katsoo sitten tuossa huomenna tai keskiviikkona. jos menen taas kauppaan silloin. aijon ottaa vesipullon mukaan lenkille. tulee helposti jano kun kävelee kovaa vauhtia. se on aina hyvä välillä olla mukana. aijon tänään laittaa noi muumilakanat. sitten kun kerkiän.
sitten on taas hienot lakanat sängyssä.
rakastan muumeja. omistan muutaman muumi mukinkin.
ne on tuolla makkarissa hyllyssä järjestyksessä. en aijo juoda niistä koska ne on tosi arvoikkaita. ja hienon näköisiä niin ei niistä voi juoda. ettei mene likaannu tai mitään.
omistan yhdeksän muumi mukia. niitä on vaan tullut ja kertynyt vuosien aikana. saanut aina lahjaksi niitä. keräilisin mieluusti muumi mukeja mutta ne on vaan niin kalliita. ihastelen aina niitä kaupassa. ja haaveilen että olisipa mulla noi kaikki muumimukit.
mun yhdellä kaverilla on ihan kaikki muumimukit.
olen kateellinen sille. sillä on ne kaikki hienosti järjestyksessä sen hyllyssä olo huoneessa. niitä voi vaan ihastella.
desucon lähestyy. ja olen innoissani. pääsee ottamaan paljon kuvia sieltä ja ostamaan anime krääsää.
mun shoppailu budjetti desuconissa on se alle sata euroa ainakin.
riippuu onko siellä sitten semmoista anime krääsää mitä ostaa.
toivon että siellä olisi hellsing anime krääsää. jos siellä on niin ostan heti. olen aina haaveillut alucard figuurista. se olisi niin hieno.
laittaisin sen tuonne olo huoneeseen hyllylle.
pitää myös katsoa onko siellä sitten myös jotain mangaa mitä ostaa.
haluaisin alkaa taas keräilemään sitäkin. en ole nyt viime aikoina ostellut mitään mangaa. ja tabletilla on monta manga sarjaa mitä pitäisi myös lukea. kohta on aamupala taas. ja voisi keittää teetä. alkaa tehdä mieli. lomalla tuli juotua aika paljon teetä.
ja join myös pari kuppia kahviakin.
ulkona on aika pimeää näin aamusta. mutta kyllä se valo sieltä tulee.
lunta saisi edelleen olla. saa nähdä tuleeko lunta ollenkaan.
voi olla ettei tule. ajattelin helmikuussa sitten mennä vähän shoppailemaan. lahteen. haluan kovasti uusia alusvaatteita.
ja katsoa löytyykö muuta kivaa samalla. haaveilen edelleen siitä uudesta Guess laukusta. haluaisin niin kovasti ostaa jo sen.
mutta myöhemmin ensi vuonna. katsoo jos vaikka sen ostaa sitten kesällä tai syksyllä viimeistään. ja se riippuu ihan raha tilaanteesta.
toi edellinen Guess laukku minkä ostin on ihan hyvässä kunnossa vielä. olen käyttänyt sitä jonkin verran. mutta en ihan joka kerta.
se on sitten mun seuraava laukku se uusin Guess. ennen sitä en aijo ostaa uusia laukkuja. mä ainakin yritän olla ostamatta uutta laukkua ennen sitä. mulla on tällä hetkellä aika paljon laukkuja joten kyllä mä niillä pärjään siihen asti kun ostan sen uuden Guess laukun.
käytän noita mun vanhoja laukkuja vuorotellen niin niitä tulee sitten käytettyä. ja mä säästän taas rahaa kun en osta nyt uutta laukkua.
ja poikaystävä on sanonut mulle sata kertaa etten tarvi uusia laukkuja. ja siinä samalla ajattelee että säästää rahaa kun ei osta. ja ei tarvi. äiti leikkasi noita mun hiuksia jouluna. leikeltiin vähän noita latvoja. nyt on taas ihanan kevyt olo kun on taas lyhyemmät hiukset. onneksi äiti osaa leikata. mulla on vähän tavallaan nyt polkka tukka. hartioihin asti ulottuva tukka. ja se on helppo hoitaa kun on lyhyempi. ja saa helposti harjattua kun tulee suihkusta.
ja sen saan vielä ponihännälle. aijon jatkossakin pitää tätä tukka tyyliä. ja tää sopii mulle. tykkään enemmän lyhyemmistä hiuksista kun taas pitkistä. enkä enää koskaan aijo värjätä näitä mun hiuksia.
en ole enää värjännyt moneen vuoteen. ja tulee halvemmaksi kun on se oma väri hiuksissa. mulla on ruskeat hiukset. tykkään siitä väristä. ja ei tarvi muuta noihin hiuksiin kun shampoon ja hoito aineen. ja harjaa niin se riittää mun hiuksille.
käytän Garnierin fructis shampoota ja hoito ainetta.
se on musta paras merkki. ja tosi hyvä. olen kokeillut vaikka mitä mutta toi on mun suosikki. en osta mitään muita shampoo tai hoito aineita. eikä ole kamalan kalliita.
maksaa vaan jotain kolme euroa kappale. ja sitä riittää pitkäksi aikaa. ostin jokin aikaa sitten lisää niin nyt ei tarvi hetkeen taas ostaa. onneksi toi tokmanni on tuossa vieressä niin sieltä saa noi meikit ja shampoot sekä hoito aineet haettua.
mutta. kohta voisi kerätä pyykit kasaan ja mennä katsomaan onko pesukone vapaa. saa ne hoidettua pois alta.
laitan aina noi mun pyykit yhteen isoon muovi kassiin.
sillä on helppo aina viedä ne tuonne pyykkituvalle.
on mulla toi pyykki korikin mutta toi muovikassi on helpompi aina viedä. pyykit mahtuu hyvin siihen.
sain parhaalta kaverilta lahjaksi noi reino kengät. mä olen aina halunnut semmoiset ja nyt sain ne. kiitin eilenä parasta kaveria niistä. ne on juuri sopivan kokoiset. ja ihanan väriset. semmoiset pinkin väriset. ne on aina hyvä laittaa sitten jalkaan kun menee syömään. ja käytän niitä myös silloinkin kun menen kaverille kylään.
ne lämmittää varmasti. villa sukkakin mahtuu niihin kenkiin.
toi oli kyllä yksi parhaista joulu lahjoista mitä sain tänä vuonna. ja noi muumilakanat. ne oli parhaat lahjat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.