IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aloin katsomaan Gintama animea ^^Sunnuntai 03.01.2016 08:26

eilenä oli mukava päivä kun poikaystävä tuli käymään. käytiin kaupassa hakemassa vähän leffa mässyä ja haettiin subit subwaysta. oli kyllä hyvä subi. katseltiin pari leffaa. ja oli mukavaa.
illalla menin jo sitten ennen yhdeksää nukkumaan ja mä heräsin juuri äsken. keitin aamu kahvit. nyt on pirteä fiilis. tästä tulee varmasti mukava päivä. tänään näen taas parasta kaveria illalla. ja skypetän poikaystävän kanssa. ruoka meillä on taas siinä kahdelta.
menen lenkille varmaan tänään taas. eilenä en jaksanut mennä. mutta tänään voisi. aloin katsomaan gintama animea. eilenä ennen kun menin nukkumaan niin katsoin sitä pari jaksoa. aloin ihan alusta katsomaan sitä. tykkään siitä animesta ja katsomista on paljon. ei heti ainakaan katsominen lopu kesken kun niitä jaksoja on satoja.
eka mietin että pitäisikö taas alkaa katsomaan bleach animea alusta. mä katselin sitä kun olin nuorempi. se sitten vähän jäi.
no mä mietin vielä alanko katsomaan. sen näkee sitten.
tabletti pitää taas laittaa kohta latautumaan. akku alkaa olla taas loppu.
laitan sen myöhemmin tänään lataukseen.
aamupala on taas noin tunnin päästä. kerkiän hyvin kirjoittamaan blogin. huomenna tosiaan taas verikokeisiin. päivällä. jaksaa kävellä sinne kun on syönyt ennen kun lähtee. sitten kun on käynyt siellä niin ei tarvi kuukauteen taas mennä. huomenna alkaa taas uusi viikko. toivottavasti on paljon parempi kun taas tämä viikko.
päivä kerrallaan aijon taas elää. ei mitään stressiä mistään asiasta.
onneksi näen taas mun kaverit. ne oli lomilla molemmat. mukavaa taa nähdä ne ja viettää taas niiden kanssa aikaa.
mulla on jo nyt kauhea nälkä niin syön tässä samalla suklaata. olen kohta saanut syötyä tuon fazerin hassel pähkinä levyn minkä sain parhaalta kaverilta joulu lahjaksi. iski nyt suklaan himo. voi vielä syödä suklaata koska viikonloppua on vielä jäljellä. sitten kun arki alkaa taas niin pitää jättää taas kaikki herkut pois. ja herkutella vasta sitten viikonloppuna taas. poikaystävällä alkaa taas työt ensi viikolla. mä en ole varma onko mulla keskiviikkona työ päivä. koska silloin on loppiainen. kaupatkin on varmaan kiinni silloin.
no se selviää kyllä. klubitalolle menen taas varmaan tiistaina.
pääsee sinne kuluttamaan aikaa. huomenna tulee taas rahaa.
onneksi kela on myöntänyt sen että saan rahaa joka kuukausi.
pystyy elämään. eikä ole raha huolia kun saan sitä rahaa aika paljon joka kuukausi. ja kun en juo tai polta tupakkaa niin siinäkin säästää todella paljon. pitäisi viedä roskat taas. vien ne kohta niin ei ala haisemaan. ja tiskata täytyy taas. pyykin pesusta ei ole tullut yhtään mitään. pesen huomenna. en jaksa tänään. ei huvita. huomenna kerkiää ihan hyvin pesemään ennen kun lähden verikokeisiin. naisten vaivat alkaa lähestyä taas. niitä taas odotellessa. koitan olla kiukutelematta poikasytävälle ja olla pitämättä mykkä koulua. saatan silloin suuttua todella helposti. mun mieli alat aina heittelee silloin aika rajusti ja voi tulla semmoinen tilanne että joutuu ottamaan rauhottavan.
silloin mielikuvitus ei laukkaa enää sen jälkeen eikä ahdista. hyvä että olemassa on noi rauhottavat. ne kuuluu mun elämään koska mulla on tää skitsofrenia. ei ole mukava sairaus mutta pystyy elämään kun on vaan hyvä lääkitys.
varmaan syön lääkkeitä loppu elämäni. ei haittaa. olen hyväksynyt tämän mun elämän millainen se on. me kaikki ollaan erilaisia. ja kaikilla on eri sairaudet. mun molemmat kaverit sairastaa myös skitsofreniaa. sen takia me ymmärretään toinen toisiamme.
ja ollaan tukena toisillemme jos on vaikeaa. välillä heitetään vitsiä siitä että ollaan hulluja. ja nauretaan paljon. nauru on yksi tärkeimmistä asioista. ainakin mulle se on tärkeä asia että on hauskaa. huumoria. sitä täytyy olla. elämä tuntuu silloin paljon paremmalta. ja elämän pienet ilot. niistä saa myös nautintoa elämään. nyt mulla on aika hyvä fiilis. tää loppu viikko on mennyt ihan muakavsti vaikka vatsa on ollut kipeä. kuume ei ole noussut tai ollut huonoa oloa. nää maha kivut saattaa liittyä naisten vaivoihin. en ihmettele yhtään. pää asia on että ei ole kuumetta.
kyllä nää kivut ohi menee mutta siinä menee muutama päivä.
mukavaa olla nainen kun on kaikki vaivat. olen poikaystävälle sanonut monta kertaa että sillä on paljon helpompaa.
poikaystävä on vaan naureskellut silloin. ja pussannut mua.
mun kämppä on tällä hetkellä aika sotkuinen. pitäisi siivota mutta ei huvita yhtään. siivoan taas kun alkaa huvittamaan.
kaikki saa olla nyt ihan levällään. en välitä.
tosiaan voisi ilta päivällä lähteä lenkille. ruoan jälkeen. tiedän minkä lenkki reitin aijon heittää. se kestää taas sen puoli tuntia.
nyt on taas citrus teetä. ostin sitä eilenä kun käytiin kaupassa. huomenna ajattelin myös läydä kaupassa samalla kun tulen tuolta verikokeista. se on matkan varrella se kauppa. pitää ostaa muutama asia sieltä. onneksi on vähän pakkasta ulkona. ilma on ihanan raikas. eikä ole mitään ikävää loska keliä.
mukavampi nyt liikkua ulkona. lunta saisi edelleen olla vähän enemmän. toivon että pääsisin ensi viikon viikonloppuna lomille taas. toivottavasti tää mun maha on parantunut siihen mennessä.
pääsisi poikaystävän luokse taas. suunnitelmat muuttu tällä viikolla kun toi maha kipu alkoi. nyt on kahviakin taas. ostin sitäkin eilenä yhden paketin. kulta katriina kahvia. mun lempi kahvi. mä näin unta viime yönä että mä ostin jotain halpaa kahvia mikä maksoi euron.
omituinen uni taas. mä näen välillä noita unia. ne voi olla aika outoja. on niitä hyviäkin unia. välillä mä näen myös painajaisia. ne ei ole kivoja. mä näen aina painajaisia jos mulla on ollut huono olo.
ja mielikuvitus laukkaa liikaa. tai jos on stressiä niin silloinkin mä näen painajaisia. se on jännä että ihminen näkee unia.
mä näen joskus. ei haittaa jos ne vaan on hyviä unia eikä painajaisia. mutta hyvin nukun joka yön. ilta lääkkeet laittaa aina väsyttämään illalla. se on vaan hyvä niin saa nukuttua. toi leponex lääke on tosi vahva. mutta hyvä lääke. sitä pitää taas hakea ensi viikolla lisää. alkaa loppumaan taas. ja ne e-pillerit pitää myös hankkia samalla. nekin on kohta lopussa.
sitten kun ne on hankittu niin ei tarvi taas hetkeen käydä apteekissa.
onneksi toi apteekki on tuolla keskustassa. ei ole kaukana.
10 minuutin kävely matka sinne. se on kauppojen vieressä.
aijon varmaan taas tänään katsoa Gintama animea.
nyt kun olen innostunut katsomaan. ja muita sarjoja pitäisi myös katsoa. kohta alkaa uudet animet.
tässä kuussa niiden pitäisi jo alkaa. osan ainakin.
on sitten taas katsottavaa ja odottaa aina seuraavaa jaksoa joka viikko. on jotain mitä odottaa. nykyään katson animea tuolla tabletilla. sillä on musta mukavampi katsoa kun taas koneella. kyllä mä koneellakin katson joskus animea.
toi tabletti on vaan jotenkin helpompi kun ottaa vaan sen syliin ja alkaa katsomaan. ottaa hyvän asennon sohvalla tai sängyllä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.