IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lepään tämän päivän.Tiistai 16.02.2016 07:33

Eilenä mulla oli tosi rankka ilta. Ennen kun mentiin kaverin kanssa salille mun päässä oli kireä olo. Sitten kun mentiin salille ja aloitettiin tekemään niitä liikkeitä niin mulle meinasi iskeä se jähmettymis kohtaus. Ja se koko tilanne tuntui epä todelliselta.
En pystynyt tekemään liikkeitä. Sanoin kaverille että mulla on huono olo ja että lähden. Kun pääsin takaisin tänne niin onneksi ohjaaja oli paikalla ja otin rauhottavan. Istuin hetken aikaa ja odotin että se lääke alkoi vaikuttamaan. Juttelin siinä samalla ohjaajan kanssa.
No sitten mun olo helpottui taas hetkeksi. Juttelin poikaystävän kanssa skypessä ja kerroin sille tästä mun olo tilasta.
Sitten kun skype puhelu loppui niin mä aloin itkemään.
Ja se ahdistus taas iski. Mulle tuli kauhea ikävä omaa isää joka on kuollut. No menin sitten iltapalle itkuisena ja juttelin taas ohjaajan kanssa. Se sitten antoi mulle toisen rauhottavan varmuuden vuoksi että saan nukuttua ja jos ahdistus taas iskisi.
Kun olin jutellut ohjaajan kanssa ja syönyt iltapalan niin menin parhaan kaverin luokse. En todellakaan halunnut olla sillä hetkellä yksin.
Olisin taas alkanut kuvittelemaan kaikenlaista.
Me juteltiin kaverin kanssa ja katsottiin salkkarit.
Menin sitten nukkumaan siinä yhdeksän aikaan. Katsottiin myös poliisit eilenä. En aijo lähteä klubitalolle tänään. Mä nyt lepään tämän päivän. Nyt kun mä lepään tämän päivän niin jaksan olla sitten huomenna töissä. enkä mä nyt kestäisi noita bussi matkoja.
Mulle tulisi se huono olo taas bussissa ja joutuisin ottamaan taas rauhottavan. Otan nyt ihan rennosti tämän päivän. Sählyä menen taas pelaamaan iltapäivällä. Se on neljältä.
Syödään välipala taas ennen peliä niin jaksetaan pelata.
Varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset.
kävin eilenä siellä verikokeissa. Nyt siellä on taas käyty. Sitten kun pääsin sieltä niin kävin kaupassa. Nyt ei tarvi muutamaan päivään käydä taas kaupassa. Aijon tänään taas katsoa tabletilla O.C sarjaa ja gossip girliä. Laitoin juuri tabletin latautumaan.
Aijon mennä lenkille tuossa lounaan jälkeen. Pakko saada vähän raitista ilmaa ja liikuntaa. Tekee ihan hyvää.
Huomenna tosiaan taas töihin. Pitää huomenna herätä siinä kuuden aikaan että kerkiää juomaan aamu kahvit ja blogi kirjoittaa.
Pitää taas käydä kaupassa ostamassa eväät sinne.
En vielä tiedä että mitä mä söisin. No se selviää huoomenna kaupassa. Pasteijan aijon ostaa ainakin. Se on tosi hyvää.
Ja pitää ostaa taas appelsiini tuoremehua.
Huomenna on taas kuntosali illalla. Mennään taas kaverin kanssa sinne. Toivon että jaksan sitten olla siellä ja tehdä ne liikkeet.
Mutta onneksi kaveri on mukana niin voidaan jutella samalla mukavia asioita. Kun juttelee kaverin kanssa niitä näitä niin se huono olo ei iske. Ajattelee vaan mukavia asioita.
Välillä sitä ei aina jaksa. Se taas huomattiin eilenä illalla.
Nyt pitää levätä että jaksaa taas. Ei oikeen voi muuta.
Mutta tänään taas kaveri tulee illalla kylään niin katsotaan taas lemmen viemää. Ei ole mitään hajua että mitä siinä on tapahtunut.
Näin eilenä puolet lemmen viemästä.
No tänään näkee taas. Sain eilenä pyykit pestyä. Nyt ei taas tarvi vähään aikaan pestä. En ole vielä maksanut noita laskuja.
Maksan ne sitten vaikka kun loput rahat tulee tässä kuussa.
Ai niin se paita minkä tilasin nelly.comista on tullut postiin se paketti. Pitää hakea se kun vaan kerkiän. Ehkä tuossa työ päivän jälkeen huomenna haen sen sitten postista. Se posti on matkan varrella onneksi. No pitää katsoa. Mun pitää maksaa noin vähän yli 27 euroa siitä paketista. Mutta. sitten mulla on hyvä sali paita.
Alan sitä pitämään salilla. Kohta pitää alkaa taas tiskaamaan.
Mulla on kertynyt kauhea kahvi kuppi vuori.
Mistä olen juonut teetä. Eilenä mä taas join teetä vaan koko päivän. Parin tunnin välein tuli aina juotua. Tänäänkin tulee varmaan juotua sitä ihan riittävästi. Olen vihreä tee holisti.
Vihreää teetä voi juoda vaikka kuinka paljon päivässä. Ja se on todella terveellinen juoma. Tykkään juoda enemmän vihreää teetä kun taas kahvia. aamu kahvit juon vaan joka päivä. Ei sen enempää.
Ja noita vihreä tee makuja on kaikenlaisia. Niitä voi aina vaihdella jos haluaa juoda jotain toista makua. juon sen teen ihan raakana etten laita ollenkaan sokeria tai maitoa sekaan.
Eilenä join citrus vihreää teetä ja intense mint makuista teetä. Ne on mun lempi tee maut ja sitten on tuo orient makuinen tee. Sekin on tosi hyvää. Ja aina jos joku lempi tee alkaa loppumaan niin ostan sitä heti taas lisää. Teetä ja kahvia pitää olla aina. Ne ei saa koskaan loppua. Onneksi voi ostaa aina lisää.
Pitäisi käydä taas tokmannilla pyörimässä. Jos sieltä saisi jotain halvalla. Mun pitäisi ostaa sitä kynsilakan poisto ainetta. Se on ihan lopussa. Sitä voisi ostaa ja jotain muuta.
Aijon tällä viikolla käydä siellä tokmannilla. Varmaan ennen viikonloppua. En vielä tiedä että mitä mä teen viikonloppuna. Jos tää viikko tuntuu taas rankalta niin olen viikonlopun varmaan sitten täällä. No katsoo miten nää päivät vaan menee.
Elän nyt taas hetken ja päivän kerrallaan.
Kyllä tää olo alkaa helpottamaan ennemmin tai myöhemmin.
Jaksaa taas tehdä asioita. Kun mulla on tää skitsofrenia sairaus, niin sitä ei aina jaksa. Välillä jaksaa ja sitten taas ei.
Onneksi mä osaan aina pysähtyä ja levätä jos tuntuu ettei vaan jaksa. Välillä on hyviä kausia välillä huonoja kausia.
Mutta niistä aina selviää jotenkin. Ja ajattelee vaan että okei tänään oli paska päivä mutta ehkä huomenna on taas parempi päivä. Noin mä aina mietin. Ja se on hyvä käydä aina lenkillä niin saa tuuletettua ajatuksia. Pystyy ajattelemaan selkeämmin.
Ja saa samalla raitista ilmaa mikä tekee hyvää.
Syke myös vähän nousee kun kävelee ripeää tahtia.
Liikunta tekee aina hyvää jos on vaikka kireä olo.
Mua se auttaa ainakin. Onneksi tänään on sähly taas niin saa purettua tätä kireää oloa. Tekee tosi hyvää juosta sitten sen pallon perässä kentällä ja puolustaa. Mä ja paras kaveri ollaan taas puolustajia. Niin kuin aina. Ollaan tosi hyviä siinä.
Tulee varmasti hyvä peli. Jos ei voiteta niin ei se mitään.
Mua ei haittaa yhtään. tärkein on se että liikkuu kentällä.
Ja syke hieman nousee pelatessa. Sitten sen pelin jälkeen on päivällinen. syön ja menen saman tien kuumaan suihkuun.
Sitten teen keittoon ja katsomaan lemmen viemää.
Skypetän taas poikasytävän kanssa ja menen taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Katsotaan taas salkkarit ja poliisit.
Sitten menen siinä yhdeksän aikaan nukkumaan.
Jaksaa herätä siinä kuuden aikaan huomenna.
Toivon että huominen työ päivä menee hyvin taas.
otan sen rauhottavan mukaan taas varmuuden vuoksi.
Jos iskee huono olo. Koitan vaan nyt ajatella mukavia asioita kun olen töissä. Ja juttelen kaverin kanssa niitä näitä.
Niin sitten se huono olo ei varmaan iske.
Aamupala on taas noin tunnin päästä. Sanon samalla ohjaajalle etten ole menossa klubitalolle tänään.
Aijon nyt levätä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.