IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Korkea pulssi.Torstai 03.03.2016 07:35

Uusi päivä alkaa jälleen. Selvisin eilisestä päivästä. Kävin siellä verikokeissa ja sydän flimissä. Kaikki oli ok siinä sydän filmissä, paitsi mun pulssi oli vähän yli sadan. Se sairaan hoitaja yritti saada mun lääkäriä kiinni. Mulle sanottiin etten saa kävellä takaisin sieltä terveys keskuksesta, niin ohjaaja tuli hakemaan mut.
Se lääkäri oli soittanut mun ohjaajalle. en saanut lähteä enää lenkille illalla. Mulle sanottiin että se pulssi oli korkea sen takia että on stressiä.
Mulla on ollut aika tiukka viikko taas. Joten mä puhuin ohjaajien kanssa, että olen nyt tämän viikonlopun täällä. Mun pitää nyt vaan levätä. En saa rasittaa itseäni liikaa. Kerroin tästä poikakystävä niin se ymmärsi tämän mun tilanteen. Lupasi tulla viikonloppuna käymään.
Mä soitin sille eilenä sieltä terveys keskuksesta ja kerroin tämän tilanteen. poikaystävä oli huolissaan. se soitti mulle vielä kun oli päässyt töistä. Kysyi miten jaksan. sanoin että ei ole hätää.
Sitten illalla me skypeteltiin vielä. Enkä ole menossa sen mun kaverin juhliin mitkä on tänä viikonloppuna. Soitin sille eilenä ja kerroin etten pääse. Mutta mun molemmat kaverit menee sinne. Sanoin kavereille että pitää hauskaa munkin puolesta. Ja että pitäkää huolta toisistanne.
Nyt aijon levätä niin paljon kun pystyn. Jaksaa sitten taas.
Ihanaa huomenna saa syödä taas suklaata kun on perjantai.
Lupasin tarjota poikaystävälle joko subit tai pizzat. Poikaystävä tarjosi viime kerralla. Nyt on mun vuoro tarjota.
Aijon viikonloppuna katsoa sarjoja tabletilla, olla koneella.. Ajattelin taas värittää. Aijon mennä lenkille myös mutta mä kävelen hiljaa.
Ettei pulssi taas nouse korkeaksi. Mukava rento viikonloppu. Jaksaa sitten taas ensi viikon. Onneksi mä näen kaverit vielä perjantai iltana ennen kun ne lähtee lauantaina juhlimaan. Ne on yötä kaverilla. Ja tulevat sitten sunnuntaina.
Tänään olisi ohjelmassa siivoamista. Alan heti siivoamaan kun olen saanut blogin kirjoitettua. Ja toiminta tunti. Pitää käydö sen jälkeen kaupassa. Olisin eilenä mennyt kauppaan sen verikokeiden ja sydänflimin jälkeen mutta en saanut enää kävellä.
No tänään pääsen kauppaan. Saa nähdä mitä tehdään toiminta tunnilla. Mun toinen kaveri ei ole tulossa sinne koska se on töissä tänään. Näemme sitten taas illalla kun katsotaan lemmen viemää.
Eilenä kaveri oli mun luona taas katsomassa lemmen viemää.
Aina kun me katsotaan lemmen viemää niin meillä on aina levottomat jutut ja me vaan nauretaan jos siinä lemmen viemässä tulee hauska kohta. Ja hyvät kommentit aina kun katsotaan lemmen viemää. Se on hauskempaa katsoa lemmen viemää kaverin kanssa kun taas yksin. Me molemmat tykätään siitä sarjasta tosi paljon.
Eilenä katsottiin illalla parhaan kaverin kanssa salkkarit ja uusi päivä. Mä nukahdin taas sen sohvalle. Paras kaveri herätti mut niin menin omaan sänkyyn nukkumaan. Onneksi ollaan naapureita niin ei ole kauhean pitkä matka omaan kämppään.
Laitan taas musat soimaan kun alan siivoamaan. Mukavampi siivota.
Mutta. Tästä tulee taas varmasti ihan mukava päivä. En aijo nyt stressata yhtään mistään. Otan vaan rennosti ja lepään. Niin kyllä se siitä. En ole menossa lenkille illalla. Mulle nyt riittää tänään se kauppa reissu. Etten rasita itseäni liikaa. Katsoo sitten viikonloppuna
Jos kävelen pidemmän matkan taas.
Mun on pakko päästä viikonloppuna ulkoilemaan. Etten ole ihan neljän seinän sisällä. Olisipa hyvät ilmat kävellä. aurinko paistaisi.
Se olisi mukavaa. No sen näkee viikonloppuna.
Nyt kun olen viikonlopun täällä niin kerkiän pesemään hyvin pyykkiä taas. Ei tarvi sitten alku viikosta pestä.
Mä käyn lidlissä jossain vaiheessa. Mun on pakko saada niitä hunajan makuisia pähkinöitä. En ole pitkään aikaan syönyt niitä. Nyt niitä on pakko saada. Katsoo jos huomenna kävisi siellä lidlissä.
se pähkinä pussi maksaa sen vähän yli kolme euroa.
Kalliita mutta hyviä pähkinöitä.
Suklaata aijon ehdottomasti syödä viikonloppuna. Olen taas koko viikon odottanut että saa syödä taas suklaata.
Aijon syödä tuon fazerin hasselpähkinä suklaa levyn minkä sain poikaystävältä yksi kerta. Join taas äsken aamu kahvit. Nyt olen hereillä. Pirteä ja hyvä fiilis. heräsin heti taas kun kello soi puoli seitsemältä. Aijon huomennakin herätä puoli seitsemältä.
eilenä mä heräsin kuudelta koska oli työ päivä.
Sanoin niille ohjaajille töissä että joudun lähtemään aikaisemmin.
Ne onneksi ymmärsivät. Lähdin sitten siinä lounaan jälkeen terveyskeskukseen. Mutta se sydän filmi oli ihan ok. Siinä ei ollut onneksi mitään. Mä pääsin onneksi etu ajassa sinne verikokeisiin ja sydän filmiin. Nyt ei taas tarvi mennä kuukauteen verikokeisiin. Ja sitä sydän filmiäkään ei ole taas vähään aikaan. Se otetaan mulla aina välillä. Nyt sovittiin ohjaajien kanssa, että seurataan nyt aamulla ja illalla tuota mun veren painetta. Ihan varmuuden vuoksi.
Koska se mun pulssi oli tosi korkea. Kun menen taas aamupalalle kohta niin se mitataan taas. Se on ihan hyvä että sitä nyt seuraillaan.
eilenä illalla kun mitattiin niin se pulssi oli onneksi laskenut hieman.
ohjaajat sanoi mulle eilenä että mulla on aina ollut korkea pulssi.
En ole itse huomannut sitä. No nyt tiedän missä mennään.
Huomenna tulee taas rahaa. saan maksettua sen vuokran.
sain sen laskun pari päivää sitten ohjaajilta. Maksan sen varmaan tuossa huomenna tai sitten alku viikosta kun tulee lisää rahaa.
Nyt ole päättänyt, että katson mihin sitä rahaa menee aina kuussa.
Ja sen olen päättänyt että en osta mitään turhaa.
Mutta sallin sen että shoppailen aina jotain pientä. Ettei mene liikaa rahaa siihen sitten. Vaikka kerran kuussa voisi ostaa vaikka jonkun kivan paidan, alusvaatteita, seksiasun..Sen asun aijon ostaa tässä kuussa. Sen olen päättänyt. Se asu on pinkin värinen.
Ja se maksoi jotain 33 euroa. Plus posti kulut päälle, niin siitä tulee melkein 40 euroa. Olen nyt päättänyt hankkia sen asun. Koska en ole taas pitkään aikaan ostanut mitään seksiasua.
Se tuo taas piristystä seksi elämään. Ja poikaystävä tykkää varmasti siitä asusta. Sekin on sitten tyytyväinen.
Aijon pitää niitä mun seksiasuja henkareissa. Ettei ne rypisty.
Pitäisi hankkia lisää henkareita jostain.
Ne ei ole varmaan kauhean kalliita. Tuosta tulikin mieleen että mun pitäisi taas siivota tuo mun vaate kaappi. Se on ihan räjähtänyt taas.
Mä olen vaan tunkenut ne vaatteet sinne kaappiin.
Aijon jossain vaiheessa siivota sen taas. Sitten kun innostun.
Se on aina hyvä välillä siivota. Niin se on hetken siisti taas.
Alkaa olla pikku hiljaa taas nälkä. Aamupala on tunnin päästä vasta. Hyvin kerkiän siivoamaan ennen sitä. Mä aloitan imuroimalla.
No sitten on mukavaa taas kun kämppä on järjestyksessä ja siisti.
Viihtyy täällä taas. Mä kyllä tykkään tosi paljon tästä mun kämpästä.
On tilaa. Ei tunnu ahtaalta kun tää on kaksio.
Mulla on keittiö, makuuhuone, olo huone ja vessa. Missä on suihku onneksi. Ja olen sisustanut tämän oma näköiseksi kun muutin tähän ala kerrasta. Ennen asuin alhaalla. Muutin tähän kaksioon vuonna 2011. Ja olen tykännyt asua tässä. Ja sen on mukavaa aina juoda teetä keittiössä ja katsella ikkunasta pihalle.
Hyvät maisemat. Mutta. Nyt alan siivoamaan. Ja myöhemmin aijon juoda teetä taas. Tässä aamun aikana. uutiset voisi lukea samalla.
puhelimella tai tabletilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.